Polat Şaşmaz
Favori Üye
bizim @-KADİR- e birşey dediğimiz yok cnm ben kendisini severim şahsına karşı tek kötü söz söylemedim söylememde ama onlar bizim yorumlarızdam dolayı bize kendisini ehdef alıyor isteyen istediği yorumu yapar ben diğerleri gibi düşünüceksem eğer ozaman benim yerimede onalr izlesinler hepimiz aynı düşünüceksek ozaman hepimiz yerine 1 kişi izlesin ve hepimizin yerine yorum yapsın herkes farklı düşünür ben @-KADİR- e ve diğerlerine etiketleyip laf demediğim sürece kisme üstüne birşey alınmayacak herkes izlediği bölüme izlediği yorumu yapar hepimiz aynı yorumu yapıcaksak ozaman 1 kişi izleyip hepimizn yerine yorumlasın olurmu öyle şey abiciğim 🙂🙂🙂Kadir ayip ediyorsun ama biz neyiz burda))))) gitme sakin
hahah bende odnan korkuyorum kendi kendine söylemiyordur umarım yoksa bölüdme elle tutulan birşey kalmıcak bari sons ahnesinde tilki andrei polat karşılaşamsıyla bitse 🙂🙂🙂
Ayip ediyon abla sana niye cephe alalim.oyle sey olur mu hic bir dizi icin insan kirmaya degrr miarkadaşlar herkes itediği yorumu yapar ben kimsenin yorumuna gelipte böyle düşünme demedim diyememde ve sizde bana yorumum için düşmanlık beslemeyin
ben birisini etiketler ve ona kötü söz söylersem ozaman bana cephe alabilir ama yorum yapıyoruz dye kimsenin müdahale etmeye hakkı yok ben birisine birşey demediğim sürece kimse kendisini bana ehdef göstermesin ben kimsenin yorumuna karışıp kimsenin düşüncesine saygısızlık etmiyorum kimse aynı düşünmek zorunda değil dizi yorumu için kimse kimseyle tartışmaya girmesin kimsenin kimseye birşey dediği yok 🙂🙂🙂
bende senin gibi düşünüyorum abiciğim ama @-KADİR- bana yorum yapma yoksa ben yapmam diyor bende oyüzden diyorumki ben üyelere birşey demediğim sürece kisme üstüne birşey almasın diyorum biz sadece dizi hakkında yorum yapıyoruz üyelere birşey demiyoruz🙂Ayip ediyon abla sana niye cephe alalim.oyle sey olur mu hic bir dizi icin insan kirmaya degrr mi![]()