Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polat elini kime atsa ölüyor umarım Leyla ile evlenmez :D bkz. Elif Eylül, İnci Tataroğlu, Ebru Duru.

Haydaaa son reklam mı bu şimdi :(

Kadir ayip ediyorsun ama biz neyiz burda :)))))) gitme sakin
bizim @-KADİR- e birşey dediğimiz yok cnm ben kendisini severim şahsına karşı tek kötü söz söylemedim söylememde ama onlar bizim yorumlarızdam dolayı bize kendisini ehdef alıyor isteyen istediği yorumu yapar ben diğerleri gibi düşünüceksem eğer ozaman benim yerimede onalr izlesinler hepimiz aynı düşünüceksek ozaman hepimiz yerine 1 kişi izlesin ve hepimizin yerine yorum yapsın herkes farklı düşünür ben @-KADİR- e ve diğerlerine etiketleyip laf demediğim sürece kisme üstüne birşey alınmayacak herkes izlediği bölüme izlediği yorumu yapar hepimiz aynı yorumu yapıcaksak ozaman 1 kişi izleyip hepimizn yerine yorumlasın olurmu öyle şey abiciğim 🙂🙂🙂

Arkadaş bu neya yine hevesim kursağımda kaldı koydular ilk 10 dkka polatı gözümüzün önüne sonra çıkardılar yine çapsızı göklere bune arkadaş bıktık yeminle her hafta busefer olucak busefer olucak diyoruz hiç birşey olduğu yok Allah aşkına şu ana kadar ileriye dönük bi senaryo gördükmü hep boşlaf adamlar resmen dakka dolduruyo ya akif polat cahit bitti sıra erhana geldi onada bi kız ayarlama derdi onuda geçtim cahitin sahnesi resmen fiyaskoydu mantık hatası adam ne ara geldi kapıyı açtıya yönetmen sen ne halta yararsın yoruldum söylemekten...

bölüm ilk reklamdan önceki 20 dakka haricinde müthiş bi bölüm
cahitin sahnesi müthişti ya :D

tilkinin sahnesindeki müzik atmosfer mükemmeldi be işte şimdi tilki şov başlıyor güzel güzel toparladık bu bölüm hadi bakalım

arkadaşlar herkes itediği yorumu yapar ben kimsenin yorumuna gelipte böyle düşünme demedim diyememde ve sizde bana yorumum için düşmanlık beslemeyin
ben birisini etiketler ve ona kötü söz söylersem ozaman bana cephe alabilir ama yorum yapıyoruz dye kimsenin müdahale etmeye hakkı yok ben birisine birşey demediğim sürece kimse kendisini bana ehdef göstermesin ben kimsenin yorumuna karışıp kimsenin düşüncesine saygısızlık etmiyorum kimse aynı düşünmek zorunda değil dizi yorumu için kimse kimseyle tartışmaya girmesin kimsenin kimseye birşey dediği yok 🙂🙂🙂

erhan a manita ayarlayacaklar ama o kız çok güzel yakışır yani :d

polatın ailesiyle olan sahneleri çok samimi ve güzeldi bazen böyle sahneler aksiyondan daha değerlidir herşeye kuru aksiyon oalrak bakmayacaksın o söz polatla kızının ve nazife anneyle ilişkisi çok süper bi sahne olmuş helal

necati şaşmaz müthiş oynuyor müthiş

tilki andrei çabuk toparlandı ayy yaralı kalıp diğer bölüm olmayacak diye korkuyordum
öyle birşey olmadı çok şükür hftaya artık polatla karşılaşma zamanı geldi🙂🙂🙂

arkadaşlar herkes itediği yorumu yapar ben kimsenin yorumuna gelipte böyle düşünme demedim diyememde ve sizde bana yorumum için düşmanlık beslemeyin
ben birisini etiketler ve ona kötü söz söylersem ozaman bana cephe alabilir ama yorum yapıyoruz dye kimsenin müdahale etmeye hakkı yok ben birisine birşey demediğim sürece kimse kendisini bana ehdef göstermesin ben kimsenin yorumuna karışıp kimsenin düşüncesine saygısızlık etmiyorum kimse aynı düşünmek zorunda değil dizi yorumu için kimse kimseyle tartışmaya girmesin kimsenin kimseye birşey dediği yok 🙂🙂🙂
Ayip ediyon abla sana niye cephe alalim.oyle sey olur mu hic bir dizi icin insan kirmaya degrr mi:)

bu arada bölümün başındaki acem kızı ve ustanın yürüyüşü efsaneeee

o kamerada mutlaka bişey var usta dikkat et

Ayip ediyon abla sana niye cephe alalim.oyle sey olur mu hic bir dizi icin insan kirmaya degrr mi:)
bende senin gibi düşünüyorum abiciğim ama @-KADİR- bana yorum yapma yoksa ben yapmam diyor bende oyüzden diyorumki ben üyelere birşey demediğim sürece kisme üstüne birşey almasın diyorum biz sadece dizi hakkında yorum yapıyoruz üyelere birşey demiyoruz🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06