Polat Şaşmaz
Favori Üye
Akif i..ni daha çok on plana cikarirlar şimdiAllah rahmet eylesin![]()
Akif i..ni daha çok on plana cikarirlar şimdiAllah rahmet eylesin![]()
abi dediğin oldu martin kadını öldürdüKatil profesor martin.kullandigi alet ilac.ben kadire demistim
Şimdi kime dayanacakahh be nazife anne de gitti , yine çok üzüldüm ustanın kimsesi kalmadı ya
abi dediğin oldu martin kadını öldürdü
Akife dayanır artık aga.Şimdi kime dayanacakÖmer Baba da Nazife Anne de gitti
![]()
Akif en tez vakitte İnşallahEvet Nazife Anne de gitti bakalım sıradaki kim olacak![]()
Daha ne olacak recep 12 yillik cinar gitti beeebu bölümde nazife annenin ölümü dışında başka bişey yoktu.
Aga galiba Elif'i yurtdışına gönderecekler burada bakacak kimse kalmadı.Akif en tez vakitte İnşallah
Ben şu ana kadar Akif gibi torpilli birini görmedim. Ulan istemiyoruz anlamiyomusunuz. Gerekirse bir dizi yapin o capsiza Vadiden ciktigi için gerekirse sonuna kadar seyrederiz.Akife dayanır artık aga.
aaaa harbiden he vay arkadaş müthiş senaryo ürettiniz benim kafam hiç çalışmıyo çok doğru tespitlerAga galiba Elif'i yurtdışına gönderecekler burada bakacak kimse kalmadı.
ulan başlarım akife de sana da nazife anne gitmiş sen hala akif makif diyon yapma yapmaBen şu ana kadar Akif gibi torpilli birini görmedim. Ulan istemiyoruz anlamiyomusunuz. Gerekirse bir dizi yapin o capsiza Vadiden ciktigi için gerekirse sonuna kadar seyrederiz.
Martin carpti onuya nazife annenin bişeyi yoktu nasıl oldu birden bire![]()
onu diyorum işte abi bu bölümüde onun hatırına geçelim zaten doğrusunu söylemek gerekirse ben nazife anneyi ömer baba kadar sevmiyordum abi ömer baba ölüncede onunda gitmesi muhtemeldi.Daha ne olacak recep 12 yillik cinar gitti beee))) bir erhan kaldi eskilerden