Ben dedim tüyolara inanmayın diye
pitbull öldü ama o kısa saçlı erkeğe benzeyen kız bölümleri izleyecez pitbull yerineTüyolar bos mu cikti beyler ?
settar ise kızına iş kuruyor iğer bölümler daha çok sahnesi olucak
Ben dedim tüyolara inanmayın diye
pitbull öldü ama o kısa saçlı erkeğe benzeyen kız bölümleri izleyecez pitbull yerineTüyolar bos mu cikti beyler ?
Akif yine destan yazdi)))) @Çiğdem-
Cahiti unutms sblscim deminki sahne neyde oyleahh abiciğim polatın sahnesi dısında başka sahne beğenen varmı çok yazık gerçekten koca vadide 1 sahne dısında 2.bir sahne bulamıyorum bu bölümleri çekenlerin yediği ekmekler bence haram olsun koca bölümde 2 sahne sayamıyorsam eğer haram olsun yanı![]()
ne haramı ya iyice abarttın bırak beğenmiyosan izleme ne hakkın varda neyi haram ediyorsun senin isteğine göre mi senaryo yazacaklarahh abiciğim polatın sahnesi dısında başka sahne beğenen varmı çok yazık gerçekten koca vadide 1 sahne dısında 2.bir sahne bulamıyorum bu bölümleri çekenlerin yediği ekmekler bence haram olsun koca bölümde 2 sahne sayamıyorsam eğer haram olsun yanı![]()
ayy birde oo varrr başka bela şimdi onada girersem sabaha kadar sürer abiciğimCahiti unutms sblscim deminki sahne neyde oyle)))))
kalbini kırdırma cnm başka söz söyletme bana çünkü alttan alıcak durumda değilim şuan 🙂ne haramı ya iyice abarttın bırak beğenmiyosan izleme ne hakkın varda neyi haram ediyorsun senin isteğine göre mi senaryo yazacaklar
Kadir ayip ediyorsun ama biz neyiz burda@takas aga kusura bakma ben bu yorumları okumaya dayanamıyorum bölüm bitince yorum yazarsam yazarım yoksa buraya yorum yazmak istemiyorum artık
Sayikliyo olabilir ruyasinda silahci dedi ya sayiklar diyebölüm tilki andreiyle biticek galiba fragmanda polat çok adamın ölücek diyordu ya polata söylüyor bunu yada adamlarından birisini ele geçiriyor galiba tek ümit bağaldığım sahne bu kaldı umarım kendi kendine söylemiyordur o sözü 🙂🙂🙂
hahah bende odnan korkuyorum kendi kendine söylemiyordur umarım yoksa bölüdme elle tutulan birşey kalmıcak bari sons ahnesinde tilki andrei polat karşılaşamsıyla bitse 🙂🙂🙂Sayikliyo olabilir ruyasinda silahci dedi ya sayiklar diye