Kurtlar Vadisi Pusu 243.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akif yine destan yazdi:))))) @Çiğdem-

ahh abiciğim polatın sahnesi dısında başka sahne beğenen varmı çok yazık gerçekten koca vadide 1 sahne dısında 2.bir sahne bulamıyorum bu bölümleri çekenlerin yediği ekmekler bence haram olsun koca bölümde 2 sahne sayamıyorsam eğer haram olsun yanı :ppp:

ahh abiciğim polatın sahnesi dısında başka sahne beğenen varmı çok yazık gerçekten koca vadide 1 sahne dısında 2.bir sahne bulamıyorum bu bölümleri çekenlerin yediği ekmekler bence haram olsun koca bölümde 2 sahne sayamıyorsam eğer haram olsun yanı :ppp:
Cahiti unutms sblscim deminki sahne neyde oyle:))))))

ne haramı ya iyice abarttın bırak beğenmiyosan izleme ne hakkın varda neyi haram ediyorsun senin isteğine göre mi senaryo yazacaklar

@takas aga kusura bakma ben bu yorumları okumaya dayanamıyorum bölüm bitince yorum yazarsam yazarım yoksa buraya yorum yazmak istemiyorum artık

bölüm tilki andreiyle biticek galiba fragmanda polat çok adamın ölücek diyordu ya polata söylüyor bunu yada adamlarından birisini ele geçiriyor galiba tek ümit bağaldığım sahne bu kaldı umarım kendi kendine söylemiyordur o sözü 🙂🙂🙂

bölüm tilki andreiyle biticek galiba fragmanda polat çok adamın ölücek diyordu ya polata söylüyor bunu yada adamlarından birisini ele geçiriyor galiba tek ümit bağaldığım sahne bu kaldı umarım kendi kendine söylemiyordur o sözü 🙂🙂🙂
Sayikliyo olabilir ruyasinda silahci dedi ya sayiklar diye