Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

Fragmanlara baktığımızda arttırması lazım gibi duruyor.

Çok kritik bir bölüm olacak, düşüş yaşamazsak tamamdır bu iş. Total 5.5, ab 7, abc1 6.5 diyorum ben ama gönlüm 8-9'larda tabii beklentiyi düşük tutuyorum biraz. :A
Aynen bu bölüm çok kritik. :D
Yükselir veya oranları aynı kalırsa tutmuş demektir, eğer düşer falan, biter falansa 4-5 ay beni bulamazsın buralarda üzüntüden. :T

Aynen bu bölüm çok kritik. :D
Yükselir veya oranları aynı kalırsa tutmuş demektir, eğer düşer falan, biter falansa 4-5 ay beni bulamazsın buralarda üzüntüden. :T
Ne güzel senden kurtulurum işte bıkmıştım çenenden, ortalığı karıştırmandan. :T:

:A

@Yiğitt Bro dün geceki bölüm müthişti, valla bu reytingleri hak ediyor dizi. Özellikle baba oğul ayrılırken çok duygulandım. :X

3. bölüm için Kanal D'den bana izle diye mesaj gelmedi dizi şansını kaybetti benim için. :A:F

Aynen, güzel dizi. :)
Ben bile bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum. :)

Diziyi baba ve oğlun samimiyeti kurtarıyor bence. :X
Poyraz'ın Ayşegül'ü etkilemeye çalıştığı sahnelerde güzeldi. Mafya olaylarına fazla girmeseler daha iyi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çok uyumlu sahneleri artırılmalı. Romantik komedi tarzında devam etmeli. :)

Poyraz'ın Ayşegül'ü etkilemeye çalıştığı sahnelerde güzeldi. Mafya olaylarına fazla girmeseler daha iyi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu çok uyumlu sahneleri artırılmalı. Romantik komedi tarzında devam etmeli. :)
Aynen öyle. :)
Mafya olaylarına fazla girmeden, kenardan kenardan damlamalılar. :X
Aynen, o ikilinin sahneleri güldürüyor. :Z

@Yiğitt geçen bölümü bugün izledim superdi ama o jenerigin acil degismesi lazim müzik uykumu getiriyo :)

Dizi super yalniz :love1:

diziyi ilk kez şimdi izliyorum. burçin ile ilker'in uyumu çok iyi. sahnelerinide çok beğendim. küçük çocuk olağanüstü yetenekli , çokta tatlı. dizi beni kendine çekti aksiyon yönüde var
, romantik komedide mevcut yani fragmanlarda gördüğüm kadarıyla. :D tam benlikmiş dizi izlerim artık.

Evet fazla olmazsa iyi :)
Başlayacak az kaldı. :X

diziyi ilk kez şimdi izliyorum. burçin ile ilker'in uyumu çok iyi. sahnelerinide çok beğendim. küçük çocuk olağanüstü yetenekli , çokta tatlı. dizi beni kendine çekti aksiyon yönüde var
, romantik komedide mevcut yani fragmanlarda gördüğüm kadarıyla. :D tam benlikmiş dizi izlerim artık.
Süpermiş hoşgeldin aramıza. :Z