Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

aga bilmiyorum acemin yeni adami olabilir
yönetmen nuh sen twitterdan bu bolum unutulmayacak bir bolum olacak demis
Ben hani eskilerdendir diye sordum malum eskileri pek bilmiyorum. İnşallah dediği gibi olurda bölüm süper olur :)

reis bu akşam veya haftaya neşet tarafından yakılarak öldürülecek

n5yL0a.png

Aga bölüm gerçekten süperdi :) keşke daha uzun sürseydi valla sabaha kadar izlerdim. Anlaşılan orası akifin evi ama akife yardım eden kim 😕 yusufun dövüş sahnesi, neşetin ekip 1i ve yılmazı tuzağa düşürüp reise ulaşması süper planlanmıştı :) bölüm genel olarak çok iyiydi ben çok beğendim tabi yine hataları vardı ama artık onlarda önemli değil @kvp-medya

Aga bölüm gerçekten süperdi :) keşke daha uzun sürseydi valla sabaha kadar izlerdim. Anlaşılan orası akifin evi ama akife yardım eden kim 😕 yusufun dövüş sahnesi, neşetin ekip 1i ve yılmazı tuzağa düşürüp reise ulaşması süper planlanmıştı :) bölüm genel olarak çok iyiydi ben çok beğendim tabi yine hataları vardı ama artık onlarda önemli değil @kvp-medya
aga akife yardım eden sence annesi olabilir mi

Aga seninde bölüm hakkında yorumlarını alalım @kvp-medya
aga şimdi çıkmam lazım reytinglere bakmak için girdim akşam geldiğimde yorumlarım

BÖLÜM YORUMUM

harika bir bölüm izledik enfesti gerçekten aksiyon sahneleriyle olsun,yusufun dövüş sahneleriyle olsun gerçekten güzel bir bölüm izledik.dizi son 3 bölümdür tam istediğim gibi ilerliyor yani ikinci sezondaki o tadı yine almaya başladım diziden,ekip 1 ilerleyen bölümlerde daha heyecanlı bir hal alacak akifin yüzünü filan görücez,yılmaz deşifre olacak..senin de dediğin gibi neşetin, ekibi ve yılmazı kapıştırması,aslan çınara ulaşması iyiydi..akrep diziye çok yakışacak bence sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında? gelecek haftayı merakla bekliyorum dizi tekrar o merağı uyandırdı bizlerde her salıyı iple çekiyoruz artık