Ben hani eskilerdendir diye sordum malum eskileri pek bilmiyorum. İnşallah dediği gibi olurda bölüm süper oluraga bilmiyorum acemin yeni adami olabilir
yönetmen nuh sen twitterdan bu bolum unutulmayacak bir bolum olacak demis
Ben hani eskilerdendir diye sordum malum eskileri pek bilmiyorum. İnşallah dediği gibi olurda bölüm süper oluraga bilmiyorum acemin yeni adami olabilir
yönetmen nuh sen twitterdan bu bolum unutulmayacak bir bolum olacak demis
hangi adam aga arka sokakları izlemiyorum benAga stv de oynayan adam hapisten çıkmış arka sokakların bu hafta ki fragmanın da var @kvp-medya
Arif müdür vardı hani gerçek adını bilmiyorumhangi adam aga arka sokakları izlemiyorum ben
Aga bu bölüm dizi için dönüm noktalarından biri olacak gibi duruyor.ekip 1'e son saatler
haklısın agaAga bu bölüm dizi için dönüm noktalarından biri olacak gibi duruyor.
Aga stv de çok sert hani işine gelmeyeni ya köpeklere parcalatiyor ya da böyle yakıyor. Ama reisi böyle yakarlarsa hiç hoş olmaz.reis bu akşam veya haftaya neşet tarafından yakılarak öldürülecek
![]()
aynen aga böyle bir ölüm olmaz inşallahAga stv de çok sert hani işine gelmeyeni ya köpeklere parcalatiyor ya da böyle yakıyor. Ama reisi böyle yakarlarsa hiç hoş olmaz.
yok aga ilkerle akifin resmini gösterdi bittiBölümün sonu ne oldu reklamdan sonra bir şey göstermediler mi ben mi görmedim 😱 @kvp-medya
aga akife yardım eden sence annesi olabilir miAga bölüm gerçekten süperdikeşke daha uzun sürseydi valla sabaha kadar izlerdim. Anlaşılan orası akifin evi ama akife yardım eden kim 😕 yusufun dövüş sahnesi, neşetin ekip 1i ve yılmazı tuzağa düşürüp reise ulaşması süper planlanmıştı
bölüm genel olarak çok iyiydi ben çok beğendim tabi yine hataları vardı ama artık onlarda önemli değil @kvp-medya
aga şimdi çıkmam lazım reytinglere bakmak için girdim akşam geldiğimde yorumlarımAga seninde bölüm hakkında yorumlarını alalım @kvp-medya
Aga annesi yaşıyor mu 😱 orasını bilmiyorum ama olsa süper oluraga akife yardım eden sence annesi olabilir mi
aga şimdi çıkmam lazım reytinglere bakmak için girdim akşam geldiğimde yorumlarım
şuana kadar hiç göstermediler aga babası vardı o ölmüştüAga annesi yaşıyor mu 😱 orasını bilmiyorum ama olsa süper olurtamam aga akşam detaylı yorumunu bekliyorum
![]()
Aga bölüm hakkında detaylı yorumunu bekliyorumşuana kadar hiç göstermediler aga babası vardı o ölmüştü