chas ı öldürüyorlar )ben hala constantineye bakamadım şimdide annem temizlik yaptırıcak
chas ı öldürüyorlar )ben hala constantineye bakamadım şimdide annem temizlik yaptırıcak
ayyyy şu bölümü izliyimde dediklerindne birisi çıksın bak bende seni öldürmüyorumchas ı öldürüyorlar )
kabahat sende bir an önce izle yoksa dizide bilmediğin tek sahne kalmayacakayyyy şu bölümü izliyimde dediklerindne birisi çıksın bak bende seni öldürmüyorum
hahaha hiçç izlemeden şuan bölümde olanları anlatabilirim sayendekabahat sende bir an önce izle yoksa dizide bilmediğin tek sahne kalmayacak
bizim diğer diziler noldu , gotham yayınlanmadı sanırım daha , resurection bugün yayınlanıyor anca yarın izleriz ..hahaha hiçç izlemeden şuan bölümde olanları anlatabilirim sayende
esmer kız sarışın kıza evlnme teklif etti helal valla @Çiğdem- gibi erkek erkek diye ortalarda dolanmıyorlar kendi işlerini kendileri halleediyorlarkırmızılı esmerin sesi güzel yalan yok yani doğruya doğru deriz
biz de öyle sap gibi bakalım kızlar kendi kendileriyle idare etsinesmer kız sarışın kıza evlnme teklif etti helal valla @Çiğdem- gibi erkek erkek diye ortalarda dolanmıyorlar kendi işlerini kendileri halleediyorlar
esmer kız sarışın kıza evlnme teklif etti helal valla @Çiğdem- gibi erkek erkek diye ortalarda dolanmıyorlar kendi işlerini kendileri halleediyorlar
@xemrexxx in izlediği dizilerde kadınlar birbirine evlenme teklif ediyorbiz de öyle sap gibi bakalım kızlar kendi kendileriyle idare etsin
hahahah ne manyağı olmuşuz o ne beeesenden güzel kızlara kafaya takmıışn neden acaba
senle destere füzyon-boobs manyağı olmuşunuz siz anlamazsınız
ayol işte türkçesi meme oluyor ikiniz de onun manyağı olmuşsunuzhahahah ne manyağı olmuşuz o ne beee
ohaaaaa @destere neysede benimle ne alakası var beeeayol işte türkçesi meme oluyor ikiniz de onun manyağı olmuşsunuz
Aa anladimglee nin türkçesi