Dileklerimiz 1.Bölüm Yeni Dizi (+7)

Puanınız

• 3

Oy: 1 8.3%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

• 6

Oy: 2 16.7%
  • 7

Oy: 1 8.3%
  • 8

Oy: 3 25.0%
  • 9

• 10

Oy: 5 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,370
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Pompy Yapım
37.jpg

LEKLERİMİZ
1.Bölüm

Dilek Olayı
Ali ozan komiser: Herkese günaydın
Gülsena sağol Ali ozan komiserim nediyorsun masa hockeyi oynamak için Nişantaşına gider.

Sahne 2
İstanbul Pendik
Çişil Rektüel 10 Mart 2012 de cumartesi saat 15 de biten diziye çok bağımlıdır ve o bir sırrıyla o üç çocuk sırrını bilir.
Kendi gezegeninde başkan olduğu için koruyucular gezegeni başkanı ve dördüde o diziyi çok sever ve bu kötü bir dileğe sebep olur ilk olayın işareti alaturka tuvaletinde patlıyan bomba ve bunun üstüne sifon çekip kanalizasyona karışan kan Dünyanın rengi koyu kırmızıya dönünce
Ali ozan komiser radikal islamcılar o çocuk dizisinin çocuk oyuncularına saldırır ve bu işten kirli holding sorumludur bir yalanla dizi bitirdi diye.

Sahne 3
Ufuk sosyal medyada dolaşırken onun kedisi kazara dünya barışı yazar ve bu terör örgütünün zorla seyrettiği dizi yazamazsınız Doğukan savaşoğlu ikinci yazımınızda veya seyrettiğiniz halde 100 yıl hapis yersiniz
ismet inönü ilköğretim okulu ikinci kez çetesini satmayan ufuk bir kız için onların gittiği sinema baskına uğrar ve Milli eğitim bakanı müfettiş tutuklanır adı Sevda işçioğlu ve sevda işçioğlunu döverler ve zorla bir kağıt imzalatırlar sahte delillerle.

Sahne 4
Bağcılar
Ardan rektüel bu yaralama olaylarından sonra kirli holdingi sorumlu tutar Adem karanın çocuk oyunculara saldırması ve Gizem şirinin gitiği restaurant saldırıya uğrar Ata film stüdyosundaki bombalı eylem inci karakteri adı verilen ve cemin eski sevgilisi çocukken

Sahne 5
Maslak
Kirli holdinge ziyarete giden Ali ozan komiser aynı anda bir üniversiteyede saldırı olur Alev amir müdahale eder ve Ali ozan komiserde pusuya düşer aynı zamanda olan başka bir olay vardır Ana haber bülteni sırasında patlama Bencil tv nin aynısı kalifornia sokakları adlı dizide bombalı eylem
Sahne 6
Ufuk zekasını kullanarak adamları kaçırırlar ama anten ve bombalı eylemleri durdurur
Ali ozan komiserden rica ederler
söz onu bulacaz ben sözümü tutarım o kötüler kimse yakalanıcak
@Çiğdem- @gözlemci @Bully @xemrexxx @Billy Kane @beyazsoy @Harunnn60 @destere @dizimedya @yatutarsa @sürgünüm @cookies @Cengo @Tzira @denizz19 @RevaN @kvp-medya
@Nisa @gizem ak @papuleoo @Yiğitt @aserat54 @ozgur2113

Son düzenleme:
sahne sahne yapman çok iyi olmuş ama sultanalrımız ve halkın polisi gibi bu diziyede bizleri dahil et cnm daha ilgi görür 🙂🙂🙂

Eski hikâyelerini yeni formatla yazmissin değişik bir şey yok pompy birde bu dizide konular birbiriyle bağlantılı mi her bolum yeni karakterler çıkıp girecek mi

Senaryonun senin elinden çıtığı yine bariz belli ,pompy bence başka konulara yönel sifon olayını anlatmıştın sanırım sinirlendiğinde vs demiştin bana kalırsa bu tip senayoları bırak dizinin adına bakıyoruz farklı bir isim acaba nasıl olacak diyorum ama konular hep aynı ??

Senaryonun senin elinden çıtığı yine bariz belli ,pompy bence başka konulara yönel sifon olayını anlatmıştın sanırım sinirlendiğinde vs demiştin bana kalırsa bu tip senayoları bırak dizinin adına bakıyoruz farklı bir isim acaba nasıl olacak diyorum ama konular hep aynı ??
Ardan rektüeli anladınmı o polis ama eşinin sırrı ele verilmesin diye intikam almaya çalışıyor