Olsa ne yazar saçma yani dağa çıkan adamın reytingle televizyonla ne işi olsun ,biliyorumda ama söylenen idda çok komik demi pkk zorla dizimi seyrettirecek dağda televizyon ne arasın
onların tek bildiği tiyatro,dağdaki tiyatroOlsa ne yazar saçma yani dağa çıkan adamın reytingle televizyonla ne işi olsun ,
ben zaten artık arada bir siyasete bağlıyorum artıkidare eder
Boşver abicim daha çıkan adamı s*ktir et gitsin dağa çıkıyorsa umut yoktur ondan zatenonların tek bildiği tiyatro,dağdaki tiyatro
2 yıl önceki üçlerden iyidir7 Puan verdim konunun içeriğinin başlıkla uyuşmaması nedeniyle yoksa içerik iyi ama başlıkla alakası yok gerçi içerikte ne açıdan iyi farklılık gösterir..
banlanacan haberin olsunBoşver abicim daha çıkan adamı s*ktir et gitsin dağa çıkıyorsa umut yoktur ondan zaten
aman ben yine başıma bela olmasında bu senaryo en kötü uyarı alırbanlanacan haberin olsun
pompy sana demedim...aman ben yine başıma bela olmasında bu senaryo en kötü uyarı alır
?? gerçeği yazdım diyemi yoksa açıkca direkt yazamadım diyemi??banlanacan haberin olsun
aman ben yine başıma bela olmasında bu senaryo en kötü uyarı alır
Ben böyle bir senaryo hayal etmiyordum ama böyle birşey yazacağını biliyordum, içeriği farklı beklemiştim ama neyse...2 yıl önceki üçlerden iyidir
biliyorum gözlemcinin senaryoya desteği çok fazla sen sürekli banlanınca kanal zamanında şıkışıklığımı aldıpompy sana demedim...
yok ondan değil,küfür var ondan?? gerçeği yazdım diyemi yoksa açıkca direkt yazamadım diyemi??
Ben böyle bir senaryo hayal etmiyordum ama böyle birşey yazacağını biliyordum, içeriği farklı beklemiştim ama neyse...
Boşver gitsin, haa birşey olacaksa da ne olursa olsun fark etmez , hakikat o ! ! !yok ondan değil,küfür var ondan
Bildirimler geliyor sıkıntı yok ))bu durum çok kötü bildirimin gitmemesi
ozaman bildiğin hala senaryolarıma karşı ön yargı varBildirimler geliyor sıkıntı yok ))
Bilmiyorum ama her ne kadar beğenmediğim birşey dahi olsa sana söylemiyorum genel her senaryo için diyorum okurum !! önyargıyı bırakında okuyun !!ozaman bildiğin hala senaryolarıma karşı ön yargı var