Dileklerimiz 1.Bölüm Yeni Dizi (+7)

Puanınız

• 3

Oy: 1 8.3%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

• 6

Oy: 2 16.7%
  • 7

Oy: 1 8.3%
  • 8

Oy: 3 25.0%
  • 9

• 10

Oy: 5 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
@pompy senaryona düzen yapmışsın. 😱

Böyle çok daha iyi olmuş. Hep öyle titiz yazmıyordun, şimdi sahnelere ayırman ve düzenli yapman çok iyi olmuş. Umuyorum tüm bölümler bu şekilde olur. :)

Güzel olmuş senaryon ama biraz daha yazı ve noktalama işaretlerine dikkat etmen lazım. Konuda foto şey değil miydi, şu Star Tv'de yayınlanan Umut dizisi miydi neydi. :F

Bu haftalık sana 10 puan vereceğim. Nedeni ise yazıdaki düzenlemelerin. Çok iyi olmuş böyle devam, aynı zamanda dizide güzel ama ben 10 puanı yazı süprizine yaptım. :X

Puanım : 10

@pompy senaryona düzen yapmışsın. 😱

Böyle çok daha iyi olmuş. Hep öyle titiz yazmıyordun, şimdi sahnelere ayırman ve düzenli yapman çok iyi olmuş. Umuyorum tüm bölümler bu şekilde olur. :)

Güzel olmuş senaryon ama biraz daha yazı ve noktalama işaretlerine dikkat etmen lazım. Konuda foto şey değil miydi, şu Star Tv'de yayınlanan Umut dizisi miydi neydi. :F

Bu haftalık sana 10 puan vereceğim. Nedeni ise yazıdaki düzenlemelerin. Çok iyi olmuş böyle devam, aynı zamanda dizide güzel ama ben 10 puanı yazı süprizine yaptım. :X

Puanım : 10
onu bildiğin zar zor yaptım

Çok iyi olmuş ama yapman. :X
İnsanın okuyası geliyor en azından. :X
Dileklerimiz 2.Bölüm fragmanı
Adnan Yıldıza gelen bir haber herkesi telaşa sokuyor Çiğdemin ikiz kardeşi elif yangınoğlu bu olaydan sonra aldığı gizli kamerayla ekibe tuzak kurarlar ve bu işte meltem amirin amirliğinin gitmesine sebep olan Adem kara aynı olayı Ali ozan komiserde yaşar Radikal islamcılara bulaştı diye Alper Enis cengiz kaçırılır çişilden tek şey ister Meltemi öldür yoksa onların hepsi ölür Çişil Habersizce gezegenini devreye sokarak pusu kurar ve Meltem vurulur Meltem Ardan rektüel Çişilin sırdaşlarına bomba bağlamıştır ve bomba patlar Enis Alper cengiz kurtuldumu Aynı olayda Çiğdem çatışmaya girer ikiz kardeşi onu patlatır Çiğdem kurtulacakmı
@Çiğdem- @kvp-medya @cookies @gözlemci

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking