öykünün geldiği bölümü de izledim cicimIlk sezon 15 degil 13 bölümdu canim![]()
öykünün geldiği bölümü de izledim cicimIlk sezon 15 degil 13 bölümdu canim![]()
O zaman 14 oluyor canikomöykünün geldiği bölümü de izledim cicim![]()
hhahha hiç hastanelerde öyle birşey görmedim googlede araştırdım braz polis metotlarından birşeymiş galibaEkli dosyayı görüntüle 42793
kliminalın ne olduğunu bilen var mı panpalar@destere @Nisa @Çiğdem- @vadikızı
Hastanede polislerle alakali şey nr ariyihhahha hiç hastanelerde öyle birşey görmedim googlede araştırdım braz polis metotlarından birşeymiş galiba
(Latince crimen = suç) kelimesinden türetilmiştir. Bilimsel polis metotları, suçluların bilimsel yöntemler kullanılarak tespit edilmesini ve suç olaylarının aydınlatılmasını içerir
yyy yine senarist hatası galiba ömer polis değilmi polis müdürdülüünde olması gereken şeyi ahstaneye koymuslar galiba @xemrexxx göstermese hiç fark etmedimHastanede polislerle alakali şey nr ariyi![]()
kriminal demiyor kliminal diyor çirkinhhahha hiç hastanelerde öyle birşey görmedim googlede araştırdım braz polis metotlarından birşeymiş galiba
(Latince crimen = suç) kelimesinden türetilmiştir. Bilimsel polis metotları, suçluların bilimsel yöntemler kullanılarak tespit edilmesini ve suç olaylarının aydınlatılmasını içerir
tamam klimilar açılımı böyle yazıyor yazan tek şeyde bu senaristler polis müdürlüğüyle karıştırmıs belliki hastaneyi bu hata dizinin konusuylada uyumlu işte polisiye dizisi değilmikriminal demiyor kliminal diyor çirkin![]()
Bir daha o kelimeyi kullanırsam şikayet ederim.. 32 yaşında adamım bana gambazcılık yaptırma bugüne kadar kimseyi şikayet etmedim. Daha geçen gün @yatutarsa uyardı seni ama huyundan vazgeçmiyorsun.fanfinisizlik kötü şeysvetlana yengeciğim neler anlatımış hiç bahseden yok forumda @sürgünüm @-potterhead- @Çiğdem- @destere @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 42802
kimseyi kastederek bişi demiyorum o mesajda neye alınganlık yapıyon?Bir daha o kelimeyi kullanırsam şikayet ederim.. 32 yaşında adamım bana gambazcılık yaptırma bugüne kadar kimseyi şikayet etmedim. Daha geçen gün @yatutarsa uyardı seni ama huyundan vazgeçmiyorsun.
Bana etiket gönderdiğin konularda yazma. Kimsenin fanı değilim ben bunu sana kaç defa söyledim. Tartışıp konuşacaksak medeni bir şekilde konuşmaya her zaman varım. Başka türlüsü olmaz.kimseyi kastederek bişi demiyorum o mesajda neye alınganlık yapıyon?
Ben uzak duruyorum artıkRATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 9 dk. 9 dakika önce
Senaristler#karaparaaşk'ta ellerinde#enginakyürek gibi biri var onu kullanamıyorlar eleştirince kötü onlar yazamayınca iyi mi oluyorlar
0 yanıt 2 retweet 2 favori
RATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 10 dk. 10 dakika önce
Engin Akyürek'in#karaparaaşk'ta düşündüğüm gibi bir senaryo ile izlemiyorum#enginakyürek'in oyunculuğunun %10 dizide izlemiyorum ++
RATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 11 dk. 11 dakika önce
Engin Akyürek sevenlerinden bazıları#karaparaaşk yazdıklarıma alınıyor Engin Akyürekkin benimde beğendiğim oyuncu olduğunu biliyorlar ++
ANALİZCİ fankafaların saldırısı sonucu şehit olacak gibi@destere @Harunnn60 @Çiğdem- @Nisa @vadikızı
Evet yazdıkları korkutucu çünkükorkuttular mı panpa![]()
Ekli dosyayı görüntüle 42883 Ekli dosyayı görüntüle 42884
ayakkabı topukludan spora dönüyormuş hokus pokus@sokak sanati @Harunnn60 @-potterhead- @sürgünüm @Çiğdem- @cookies @destere
konusunu aç sen istersen hep ben açıyom sıkıldımBu seferki tesbitini beğendim.Helal olsun. Dizi tam fiyasko çıktı tabi halkım yemez bunları.