Kara Para Aşk Genel Sohbet

hhahha hiç hastanelerde öyle birşey görmedim googlede araştırdım braz polis metotlarından birşeymiş galiba:F:F:F

(Latince crimen = suç) kelimesinden türetilmiştir. Bilimsel polis metotları, suçluların bilimsel yöntemler kullanılarak tespit edilmesini ve suç olaylarının aydınlatılmasını içerir
Hastanede polislerle alakali şey nr ariyi :F

hhahha hiç hastanelerde öyle birşey görmedim googlede araştırdım braz polis metotlarından birşeymiş galiba:F:F:F

(Latince crimen = suç) kelimesinden türetilmiştir. Bilimsel polis metotları, suçluların bilimsel yöntemler kullanılarak tespit edilmesini ve suç olaylarının aydınlatılmasını içerir
kriminal demiyor kliminal diyor çirkin :F

kimseyi kastederek bişi demiyorum o mesajda neye alınganlık yapıyon?
Bana etiket gönderdiğin konularda yazma. Kimsenin fanı değilim ben bunu sana kaç defa söyledim. Tartışıp konuşacaksak medeni bir şekilde konuşmaya her zaman varım. Başka türlüsü olmaz.

Sen kendi yaşıtlarınla öyle konuşabilirsin normal karşılarım ama ben kabul ettmem.

RATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 9 dk. 9 dakika önce
Senaristler #karaparaaşk'ta ellerinde #enginakyürek gibi biri var onu kullanamıyorlar eleştirince kötü onlar yazamayınca iyi mi oluyorlar
0 yanıt 2 retweet 2 favori

RATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 10 dk. 10 dakika önce
Engin Akyürek'in #karaparaaşk'ta düşündüğüm gibi bir senaryo ile izlemiyorum #enginakyürek'in oyunculuğunun %10 dizide izlemiyorum ++

RATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 11 dk. 11 dakika önce
Engin Akyürek sevenlerinden bazıları #karaparaaşk yazdıklarıma alınıyor Engin Akyürekkin benimde beğendiğim oyuncu olduğunu biliyorlar ++

ANALİZCİ fankafaların saldırısı sonucu şehit olacak gibi :X @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @Nisa @vadikızı

RATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 9 dk. 9 dakika önce
Senaristler #karaparaaşk'ta ellerinde #enginakyürek gibi biri var onu kullanamıyorlar eleştirince kötü onlar yazamayınca iyi mi oluyorlar
0 yanıt 2 retweet 2 favori

RATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 10 dk. 10 dakika önce
Engin Akyürek'in #karaparaaşk'ta düşündüğüm gibi bir senaryo ile izlemiyorum #enginakyürek'in oyunculuğunun %10 dizide izlemiyorum ++

RATİNG ANALİZİ @ratinganalizi · 11 dk. 11 dakika önce
Engin Akyürek sevenlerinden bazıları #karaparaaşk yazdıklarıma alınıyor Engin Akyürekkin benimde beğendiğim oyuncu olduğunu biliyorlar ++

ANALİZCİ fankafaların saldırısı sonucu şehit olacak gibi :X @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @Nisa @vadikızı
Ben uzak duruyorum artık :F