Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şu fehminin konsey kurmasınıda çok uzattılar kaç hafta oldu kurmadilar onu geçtim hep aynı yerde ya kurun ya iptal edin vadinin böyle gereksiz sahnelere ihtiyacı yok. Ayrıca özette ne yasin ne raskoln var tutturmuşlar bir akif cahit masalını gidiyorlar böyle giderse sonu hiç hayırlı olmayacak :(

Şu fehminin konsey kurmasınıda çok uzattılar kaç hafta oldu kurmadilar onu geçtim hep aynı yerde ya kurun ya iptal edin vadinin böyle gereksiz sahnelere ihtiyacı yok. Ayrıca özette ne yasin ne raskoln var tutturmuşlar bir akif cahit masalını gidiyorlar böyle giderse sonu hiç hayırlı olmayacak :(
klavyene sağlık kardeşim :))))) ben baştan beridir aynı şeyleri ikrar etmekten banada size de daral getirdim :D 2 senedir akifle cahit aşkı nedir anlamış deilim 12 yıllık dizinin resmen içine ediyorlar:(((( bazı arkadaşlar beyaz tv deki eski bölümleri izliyorlar şimdi onlara soruyorum ; o muhteşem dediğiniz bölümlerde ne akif nede cahit vardı.pardon cahit var ama 5, adam konumundaydı.2 senedir bu çapsız rol yapma kabızlarının üstüne oturttular diziyi.gelinen nokta çok açık hüsranları oynuyor koca çınar.tabi anlayana

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 242.bölümünde gerilim artıyor, heyecan doruğa çıkıyor. Polat Alemdar, Brandon’a kim olduğunu hatırlaması için bir not bırakır.

54b511f4f493b83460b3222b.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 242.bölümünde gerilim artıyor, heyecan doruğa çıkıyor.
Polat Alemdar, Brandon’a kim olduğunu hatırlaması için bir not bırakır. Evinin etrafındaki akrepleri ise ateş çemberi beklemektedir.Sagir’in tüm dünyaya söyleyecekleri vardır ve Canlı yayını izleyenler azılı bir teröristin itiraflarından fazlasını duyacaklardır.Fehmi cephesinde konsey hazırlıkları devam etmektedir.

Gücün yoluna çıkan herkes etrafa savrulmaya devam edecektir.Erhan sonunda uzun zamandır hayalini kurduğu yerdedir. Avcıyken av olma tuzağına düşme tehlikesi ise hemen yanı başında onu beklemektedir. Cahit konsey için altınların peşine düşer fakat hiç beklemediği bir isim ondan önce davranmıştır.Elif ve Leyla kendilerini hiç beklemedikleri bir tehlikenin tam ortasında bulurlar. Üstelik kaçacak hiçbir yerleri yoktur.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle kendi gününde ve kendi saatinde Kanal D’de.
Süper bölüm olacak gibi su konseyin kurulması sart sezon bitecek hala kurulamadi

abartma aga ya normal bi dizi işte neye dayanamıyon :D
1 aydır izlemiyorum biterse bitsin umrumda bile değil

vadi dışında dizi izlemiyorum pek izlesemde her hafta takip etmiyorum
Nedendir bilmiyorum ben böyle sürekli izlediğim dizilerin bitmesine dayanamiyorum Allah korusun Vadi biterse ne yaparim bilmiyorum cinnet geçirip kendimi öldürürdüm herhalde :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr