- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
İYİ geceler hoşgeldin 🙂Iyi aksamlar gencler)))
aga sen sevmiyosan o seviyodur belki@Polat Şaşmaz Erdoğan reis niye yazdım şimdi cumhurbaşkanımız demek dururken.Reyis sözünü hayatta sevnem
abi dediklerinin hiç birisine katılımıyorum hem de hiç birine 😀@34rcp44 @Master.1000 Maskeli Fedai cok kotu satisa geldik farkindasiniz deil mi? Agzimiza bir parmak balı surup sonrada o bal bizi zehirler biraz bekleyelim diyenler var)))) hala sunu anlamis deiller senaryo berbat basroller berbat muzikler berbat daha bunun nesi beklenecek anlamis deilim
))))))
Her zaman ki gibi hic sasirtmadin beniabi dediklerinin hiç birisine katılımıyorum hem de hiç birine 😀
abi bu senaryoya nasıl berbat diyorsun hayretler içerisindeyim son yılların en sağlam senaryosu var gerçekten çok özgün bir yapın var 😀Her zaman ki gibi hic sasirtmadin beni))) bu konuda istikrar abidesisin😉)))))
Valla saka gibisin kadirabi bu senaryoya nasıl berbat diyorsun hayretler içerisindeyim son yılların en sağlam senaryosu var gerçekten çok özgün bir yapın var 😀
abi acele etme yavaş yavaş işliyorlar zamanla daha da konular açılacaktır settar ı sayma onla ilgili bütün olaylara gıcık oluyorum zaten 🙂Valla saka gibisin kadir)))) hanedanlar konusu muhtesem bir konu gel gelelim bize nasil yansittiklari😉) settar kevaseleri akif pusatla baya iyi isleniyor hanedanlar dimi kadir
))sen hanedanlardan bu insanlari anliyorsan sana diyecek kelam yok😉)))
bakalım bu hafta yükselirsek siz neleri eleştiriceksiniz 😀Bak kadir bu hafta bakacsz butun dixilerde inanilmaz yukselis var eger vadi yukselmeyip daha da duserse mrrak ediyorum bu zamanda bahaneleriniz ne olacak![]()
Insaallah yukselirde siz beni elestirirsiniz😉bakalım bu hafta yükselirsek siz neleri eleştiriceksiniz 😀
yok abi ben seni niye eleştiryim hepimiz vadi nin daha iyi olması için yorumda bulunuyoruz sadece farklı tarzlarda farklı yollar kullanıyoruz ama hedefimiz ortak 🙂Insaallah yukselirde siz beni elestirirsiniz😉![]()