Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@34rcp44 @Master.1000 Maskeli Fedai cok kotu satisa geldik farkindasiniz deil mi? Agzimiza bir parmak balı surup sonrada o bal bizi zehirler biraz bekleyelim diyenler var :))))) hala sunu anlamis deiller senaryo berbat basroller berbat muzikler berbat daha bunun nesi beklenecek anlamis deilim:)))))))

@34rcp44 @Master.1000 Maskeli Fedai cok kotu satisa geldik farkindasiniz deil mi? Agzimiza bir parmak balı surup sonrada o bal bizi zehirler biraz bekleyelim diyenler var :))))) hala sunu anlamis deiller senaryo berbat basroller berbat muzikler berbat daha bunun nesi beklenecek anlamis deilim:)))))))
abi dediklerinin hiç birisine katılımıyorum hem de hiç birine 😀

Aga senaryo var ama işleyişte sıkıntı var neden anlamıyorsunuz

sen niye anlamıyon aga senaryo berbat demekle işleyişte sıkıntı var demek arasında dağlar kadar fark var :bhr:

abi bu senaryoya nasıl berbat diyorsun hayretler içerisindeyim son yılların en sağlam senaryosu var gerçekten çok özgün bir yapın var 😀
Valla saka gibisin kadir:))))) hanedanlar konusu muhtesem bir konu gel gelelim bize nasil yansittiklari😉) settar kevaseleri akif pusatla baya iyi isleniyor hanedanlar dimi kadir:)))sen hanedanlardan bu insanlari anliyorsan sana diyecek kelam yok😉)))

Valla saka gibisin kadir:))))) hanedanlar konusu muhtesem bir konu gel gelelim bize nasil yansittiklari😉) settar kevaseleri akif pusatla baya iyi isleniyor hanedanlar dimi kadir:)))sen hanedanlardan bu insanlari anliyorsan sana diyecek kelam yok😉)))
abi acele etme yavaş yavaş işliyorlar zamanla daha da konular açılacaktır settar ı sayma onla ilgili bütün olaylara gıcık oluyorum zaten 🙂

Bak kadir bu hafta bakacsz butun dixilerde inanilmaz yukselis var eger vadi yukselmeyip daha da duserse mrrak ediyorum bu zamanda bahaneleriniz ne olacak:)

Agalar dun ruyamda Vadiyi gördüm. Yeni bölümleri öyle bir yazmislardi ki su Beyaz Tv de izlediğimiz bölümlerden daha güzeldi :D Birde Rasim Ozan Kutahyaliyi gördüm aksamdan sabaha kadar haydaaalayip durdu Allahin geri zekalisi :D

Agalar aklimda bir projeyi devam ettirme fikri var. Madem o kadar Vadiyi ezberledik bende yarismayi devam ettireyim dedim. Önceki yillarda yaptigimiz Vadi yarismasini devam ettirmeyi düşünüyorum yazin İnşallah. Tabii proje sahibi izin verirse. Kimdi o projenin sahibi ? :D