Bu sezon arası ama, sezon finali değil. Mayıs sonunda, 28. bölümde bitecek gibi. Sonrasında da iki yeni dizi geliyor.Hani aşkın alfabesi ilk sezon 28 bölüm surcekti
Bu sezon arası ama, sezon finali değil. Mayıs sonunda, 28. bölümde bitecek gibi. Sonrasında da iki yeni dizi geliyor.Hani aşkın alfabesi ilk sezon 28 bölüm surcekti
BekliyorumBu sezon arası ama, sezon finali değil. Mayıs sonunda, 28. bölümde bitecek gibi. Sonrasında da iki yeni dizi geliyor.
özetle uğraştırma beni okusana işte p.tesi sendromuna birebir.Zaten listeden sildim onları.
Hadi ya. Sen bence yayınla 3. bölümü özette koy ama.
Güzel bir bölüm olur inşallah. Hiç dizi kalmadı zaten.özetle uğraştırma beni okusana işte p.tesi sendromuna birebir.
Yarın 3'ü yayınladıktan sonra bakarım.özetle uğraştırma beni okusana işte p.tesi sendromuna birebir.
komedi bol bizde rahat ol.Güzel bir bölüm olur inşallah. Hiç dizi kalmadı zaten.
insan kendi sahnelerini merak eder.Yarın 3'ü yayınladıktan sonra bakarım.
şu an ki kadrom sabit ama konuklar olacak mesela yarın primavera bölüm konuğumuz olacak.Beni de dahil etme gibi bir düşüncen yok mu @Billy Kane?
Beni böyle dizinin tüm dengesini değiştirecek bir karakterle falan almayı bir düşün derim. Bir @cookies'in dizisinde göründüm, o da bir bölümcüktü. Kimse beni istemiyor.şu an ki kadrom sabit ama konuklar olacak mesela yarın primavera bölüm konuğumuz olacak.
Sanki okumayacağım dedim 3'ü paylaş da öncesinde 2'yi okuyum öyle hemen 3'e geçerim. .ssinsan kendi sahnelerini merak eder.
Bir de oyuncu olarak girsem bir kadroya, güzel olacak.Ne demek guzel yazıyorsun
bakalım buluruz sana uygun birşey.Beni böyle dizinin tüm dengesini değiştirecek bir karakterle falan almayı bir düşün derim. Bir @cookies'in dizisinde göründüm, o da bir bölümcüktü. Kimse beni istemiyor.
Yani diyorum. Belki dizini sallayamam, ama kendimi de görmek istiyorum artık.bakalım buluruz sana uygun birşey.
Bu arada merak ettiysen söyleyeyim. İlk dizi bir gençlik dizisi olacak. Mesela Beni Böyle Sev gibi. İkincisi ise entrika dolu bir dizi olacak, ama güzel bir hikaye kurmaya çalışıyorum. Gerçi daha Haziran'a çok var, ama sabırsızım işte.Ne demek guzel yazıyorsun
Yok, şimdilik kalsın. Ama teklifini düşüneceğim.
senden iyi malzeme çıkarırım ben.Yani diyorum. Belki dizini sallayamam, ama kendimi de görmek istiyorum artık.
Bu arada merak ettiysen söyleyeyim. İlk dizi bir gençlik dizisi olacak. Mesela Beni Böyle Sev gibi. İkincisi ise entrika dolu bir dizi olacak, ama güzel bir hikaye kurmaya çalışıyorum. Gerçi daha Haziran'a çok var, ama sabırsızım işte.