Kaçak Gelinler'den esinleme olacak dizi. Konusunu şöyle açıklayayım; FavoriForumum Sitesi(Apartman)'nde yaşayan üyelerimizin komik hallerini yansıtıcam.Bakıyorum da Kaçak Gelinler'e özenmişsin @Billy Kane. Konusu ne dizinin?
Biraz zaman alıcak demiştim.Sonunda, bende iptal ettin sandım. Bilgisayara geçince ekliycem.
FF Üyeleri Aynı Evde'nin apartman versiyonu gibi olacak yani. Ben de onun gibi üç kız veya erkeğin hikayesi falan sanmıştım...Kaçak Gelinler'den esinleme olacak dizi. Konusunu şöyle açıklayayım; FavoriForumum Sitesi(Apartman)'nde yaşayan üyelerimizin komik hallerini yansıtıcam.
Biraz zaman alıcak demiştim.
Benim Aşkın Alfabesi'ni de ekler misin @mrt-06? Şubat'ta yeni bölümleriyle geri dönecek. Çiğdem'in Zoraki Evliliği de bitti ayrıca. Onların dizilerinin durumu ise belirsiz.Düzenledim burayı. @Billy Kane, @Nisa sizin diziler bitti mi?
Nisa bu arada moda programın kesin başlayacak demi?
Dönünce eklerim.Benim Aşkın Alfabesi'ni de ekler misin @mrt-06? Şubat'ta yeni bölümleriyle geri dönecek. Çiğdem'in Zoraki Evliliği bitmiş. Onların dizilerinin durumu ise belirsiz.
Tamam, bekliyorum. Fazla geç kalma ama.Dönünce eklerim.
Kalmam padişahım.Tamam, bekliyorum. Fazla geç kalma ama.
2. bölüm yayınlandı sizin okumanızı bekliyor aylarca.Düzenledim burayı. @Billy Kane, @Nisa sizin diziler bitti mi?
Nisa bu arada moda programın kesin başlayacak demi?
3. bölümü yayınlarsan izleyici önceki bölümleri de hatırlar belki, bir de böyle düşün.2. bölüm yayınlandı sizin okumanızı bekliyor aylarca.
peki , yarın sizlerle o zaman.3. bölümü yayınlarsan izleyici önceki bölümleri de hatırlar belki, bir de böyle düşün.
Herkes formatlara kaçtı zaten. Bari biz dizileri temsil edelim.peki , yarın sizlerle o zaman.
Hani aşkın alfabesi ilk sezon 28 bölüm surcektiBu arada reklamımı da buradan yapayım:
Forumun İçinden 5. bölümüyle sezon finali yapacak, Aşkın Alfabesi ise yeni bölümleriyle Şubat-Mayıs arası sizinle olacak.
Zaten listeden sildim onları.Yeniden Başlangıç ve Bama Artık Çiğdem de bitti ya
Hadi ya. Sen bence yayınla 3. bölümü özette koy ama.2. bölüm yayınlandı sizin okumanızı bekliyor aylarca.