Kız ve Erkeklerin Aynı Evde Yaşaması Hakkında Düşünceleriniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Sizce normal bir durum mu yoksa hiçbir şekilde uygun değildir diyenlerden misiniz?​

images

Gittilerse konuşabiliriz şimdi. :) Bu konuyu tartışıcaksak dışarı alalım irancıcıkları.

Son düzenleme:
Herkesin kendi düşüncesi ama.kimse kusura bakmasın ben buna karşıyım. Erkek kız nasıl aynı evde kalabilir ki 😱 belki biraz basit olacak ama erkekler için sorun olmuyor ama bu erkeklerinde annesi bacisi ve sevdiği var bunlar başka bir evde başka bir erkekle kalsa bunun tersi de olabilir kusuru bakmayın bu biraz lenişliktir.

neden olmasn gayt normal bir durum tabi bu durumu yaşayan herkesi sapık,edepsiz gibi sıfatlara layık görenler olmasa :)))

zaten @destere ile @Çiğdem- in hayaliymiş bu :F

ben bu konuda gerikafalı takılmayı tercih ediyorum :F:F:F
kesinlikle aynı evde kalma durumu olmamalı ben kendimden eminim ama hiçbir erkeğe o konuda güvenemem kimse kusura bakmasınlar adam ben meleğim bile dese 1 gecede şeytana dönüşen ne melekler okuyoruz haberlerde :F:F:F

ayrıca brakın arkadaşı ben sevgilimle bile aynı evde kalmam bu yeterli cevaptır galiba:A:A

Zinhar haram değildir.Hatta faydaları bile vardır bence.:X Mesela @Çiğdem- ve @destere den örnek vereyim. Diyelim ki aynı evde yaşıyorlar.Yemeği kim yapacak @Çiğdem- peki evde bir şey bozulsa ne olacak hemen @destere devreye girecek yani dayanışma olacak.:)

onunla aynı ilçede bile durmam bennnn ilçe değiştiririm :F:F:F
aaa seni kaçırıp jensenına,ianına,josephine destere tecavüz ederken izletmeli; sonra engininin,kenanının,burakının kolları bacakalrı kesilmeli en son seni bir atın arkasına bağlayıp edirneden karsa kadar sürükletip öldürmeli çok oldun sen .ss

Benim kendi açımdan sorun olmaz erkeğim nede olsa :) Ama kız kardeşimin, akrabalarımın yada kızımızın olduğunu düşünürsek aynı evde kalmasını uygun bulmuyorum.

Derken aklıma eski komşu kızı geldi. Ah komşu kızı ah :F :F