Kız ve Erkeklerin Aynı Evde Yaşaması Hakkında Düşünceleriniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa seni kaçırıp jensenına,ianına,josephine destere tecavüz ederken izletmeli; sonra engininin,kenanının,burakının kolları bacakalrı kesilmeli en son seni bir atın arkasına bağlayıp edirneden karsa kadar sürükletip öldürmeli çok oldun sen .ss
😱bu ne şiddet ne elemdir :D forum forum olalı böyle elem görmedi:D @Çiğdem- senin bundan çekeceğin var ama sana da oh olsun anti starcılara karşı yanımda durmadın.

images

Gittilerse konuşabiliriz şimdi. :) Bu konuyu tartışıcaksak dışarı alalım irancıcıkları.
Zina zaten günahtır. Ayrıca zina yapan insanların yüzündeki nur gider, kalbi mühürlenir. Kısaca açın cehennem kapısını geliyoruz demektir bu.

Konuyu başka yere çekelim dedim :D

Hiç cinsel ilişkiye girdin mi kaan ? :F kızla tabi :D

Benim kendi açımdan sorun olmaz erkeğim nede olsa :) Ama kız kardeşimin, akrabalarımın yada kızımızın olduğunu düşünürsek aynı evde kalmasını uygun bulmuyorum.

Derken aklıma eski komşu kızı geldi. Ah komşu kızı ah :F :F
Vay vay vay Beyefendiye bakınız siz komşu Kızıyla neler yaşadınız siz :) :A

Bana göre yanlış. Sonuçta o kızı tanımıyorsan sana hoş gelebilir ama senin yakının başka biriyle kalsa bunu kabullenmezsin. Bu da aynı durum.

Bu muhafazakarlıklar bence olmuş olaylar yüzünden. Çok olaylar olmuş. Akraba diye yer olmayınca aynı yatakta yatıp hamile kalanlar bile var. Sonuçta karşı cins yani, bana saçma geliyor.

Zerrin'in iyi bir lafı vardı. Hormon bu, tuttuğun yerde tutamıyorsun ki. :F

starını da al git :F
Starım'ın Paramparça dizisi Ulan İstanbul'un eceli olacak bence o dizinin 5 bölümlük ömrü kaldı o da en fazla.
Ayrıca starım aralık ayında 1. oldu ve bence ocakta da 1. olacak ne demişler yeni yılı nasıl geçirirsen öyle devam eder yine starım 1. olacak ayrıca en ağır ab işi Serçe Sarayı da gelecek şubatta o zaman da 1.lik ile 2. lik arasındaki fark iyice açılır.:D

Niye erkek kadın birarada olunca illa akla "cinsellik" geliyor? Olabilir tabiiki şartlar olgunlaştıktan sonra. :)

Her iki taraf da beraber yaşamayı istiyorsa, benim ve ya başka birisinin ne düşündüğü önemli değil. Tamamen tercih meselesi, benim için bir sakıncası yok. :)

Kaç kez bir kızla başbaşa kaldın ve sonrasında ne oldu anlat sonra aynı evde kalmamalıymış dersin :F

Banını açmasa mıydı Ozan acaba :F
Aa ndn be :(
Ayrıca bnm kız kardesim bir erkekle aynı evde kalcak bacaklarini kirarim o çocuğu öldürüm hapishaneye girerim :A

Kişiler kendilerini bildikten, bilinçli insan olduktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tabiki karşılıklı güveni de unutmamak lazım. :)

Onlarında güzelleri var şimdi öyle deme. Bir bakarsın bu Suriyeli demezsin :A

Sana da sorayım hiç cinsel ilişkiye girdin mi ? :D
Burada demek istediğim o değildi hemen lafı çektin başka yöne, ee olur yani hepsi çirkin olacak diye bir şey yok ama ben güzel bir Suriyeli görmedim daha. :A Güzelleri demekki hep Hatay'da, garipler bilmiyorlarki Hatay'da Gül diye bir tehlike var. :F

Tövbe estağfurullah. :F

Yerine göre değişir akrabam olsa neyse ama herhangi bir kızla olmaz kızın durumunu düşünerek söylüyprum