Ben yazıcaktim ama sen benim yerime yazmışsın yorumunun hepsine katılıyorum.Ben de bu konuda geri kafalıyım eğer öyle nitelendirileceksem. Zinayı değil yapmak zinaya yaklaşmak bile haramdır.İlla erkekle kız bir araya gelince cinsel ilişkiye girecek diye bir şey yok tabii ama şeytana malzeme vermemek lazım )) Şu an olur diyen birçok kişinin de kendi kız(kardeş)i için aynı durum olsa onaylamayacağına eminim
bu durumun iki türü var bence ikiside olabilir ama aile yapıma uymadığı için boşuna tepkilerini çekmeme gerek yok baştan belirtiyorum bunu neyse 1. o kişi normal bi erkek arkadaşımda benim için sorun yok hatta eminim bi kızla yaşamaktan daha kolaydır tabikide zorlukları var evin içinde çok rahat takılamazsın vs ama biraz usturuplu durmaktada fayda var zaten ama sonuç olarak ev arkadaşımın cinsiyeti benim için pekte önemli olmaz@primavera görüşün ?
bak evlilikle ilgili müthiş bi fikrim var sırf senin için onun konusunu açacağım@primavera görüşün ?
Ben de bu konuda geri kafalıyım eğer öyle nitelendirileceksem. Zinayı değil yapmak zinaya yaklaşmak bile haramdır.İlla erkekle kız bir araya gelince cinsel ilişkiye girecek diye bir şey yok tabii ama şeytana malzeme vermemek lazım )) Şu an olur diyen birçok kişinin de kendi kız(kardeş)i için aynı durum olsa onaylamayacağına eminim