Kız ve Erkeklerin Aynı Evde Yaşaması Hakkında Düşünceleriniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu soruya en büyük cevabi türk dili veriyor. Nikahlanan kişilere ne deniyor "evli" yani ortak evde yasayan kişiler. Demek ki neymiş kadın erkek anca evlenince "evli" oluyorlar)))

Ben de bu konuda geri kafalıyım eğer öyle nitelendirileceksem. Zinayı değil yapmak zinaya yaklaşmak bile haramdır.İlla erkekle kız bir araya gelince cinsel ilişkiye girecek diye bir şey yok tabii ama şeytana malzeme vermemek lazım )) Şu an olur diyen birçok kişinin de kendi kız(kardeş)i için aynı durum olsa onaylamayacağına eminim :D

Ben de bu konuda geri kafalıyım eğer öyle nitelendirileceksem. Zinayı değil yapmak zinaya yaklaşmak bile haramdır.İlla erkekle kız bir araya gelince cinsel ilişkiye girecek diye bir şey yok tabii ama şeytana malzeme vermemek lazım )) Şu an olur diyen birçok kişinin de kendi kız(kardeş)i için aynı durum olsa onaylamayacağına eminim :D
Ben yazıcaktim ama sen benim yerime yazmışsın :D yorumunun hepsine katılıyorum.

Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

bu durumun iki türü var bence ikiside olabilir ama aile yapıma uymadığı için boşuna tepkilerini çekmeme gerek yok baştan belirtiyorum bunu neyse 1. o kişi normal bi erkek arkadaşımda benim için sorun yok hatta eminim bi kızla yaşamaktan daha kolaydır tabikide zorlukları var evin içinde çok rahat takılamazsın vs ama biraz usturuplu durmaktada fayda var zaten :D ama sonuç olarak ev arkadaşımın cinsiyeti benim için pekte önemli olmaz :D

diğer ihtimal o kişi sevgilimsede yaşanabilir bunun ahlaksızmış oymuş buymuş gibi adlandırılması çok saçma bir imza ile hiç bişey değişmiyo asıl önemli olan gönül bağı o adamla aynı eve çıkmaya karar verdiysem zaten belli sorumlulukları almayı kabullenmişim demektir sırf saçma bir imza bunu doğru kılmamalı

bak evlilikle ilgili müthiş bi fikrim var sırf senin için onun konusunu açacağım :D

Kesinlikle katılıyorum.Ben de bu konuda geri kafalıyım :)