ABC Forever 1. Sezon Yorumları

aha 11. bölümdeki yorumlarımız burda @Çiğdem- :)) orda herşey delilli ispatlı hatta bana kalın kafalı demişsin bende bir gün senin anlamadığın bir yer olursa rövanşı alacağımı söylemişim :)))

gün bugündür :)
hahahah ayy bunları yazdığımı ben bile unutmuştum nerden çıkrdın bunları ortaya cnm senden korkulur vlla :F:F:F

ayy tamam sende yüzüme vurup durma özür diledik cnm :F:F:F
ben hatta herkese duyuracağımı söylemişim yine dua et kimseye söylemedim açığını :) o derece kötü niyetli değilim sadece bizbize takılıyoruz burda :) tüm forumu bu sayfaya çağırsaydım napacaktın :))))

ben hatta herkese duyuracağımı söylemişim yine dua et kimseye söylemedim açığını :) o derece kötü niyetli değilim sadece bizbize takılıyoruz burda :) tüm forumu bu sayfaya çağırsaydım napacaktın :))))
hahah görende baş başa konusuyoruz sanacak isteyen gelir okur cnm :F:F:F

hahah görende baş başa konusuyoruz sanacak isteyen gelir okur cnm :F:F:F
kimsenin gelmeye niyeti yok zaten @xemrexxx fıldır fıldır my konusu araştırıyor :) @yatutarsa @mrt-06 ile birlikte süperportakal a dalmıştır :) @Harunnn60 desen zaten senin başka sitelerindeki benzerlerinle kafayı bozmuş :) @Forumdash yok zaten
@sürgünüm bu diziyi izlemiyordu :)
@kaan955 ceviz kırıyor :)
@Nisa ya gelirsek derin aforizmalar yazmakla meşgul :) @gözlemci den ise haber alınamıyor senin izlediğin dizide 10 bölümdür devam eden bir olayı 12. bölümde anca anlamış olduğunu kim bilecekki ? :) bizbizeyiz zaten korkmana gerek yok kimse pot kırdığını anlamaz bile , :Z

kimsenin gelmeye niyeti yok zaten @xemrexxx fıldır fıldır my konusu araştırıyor :) @yatutarsa @mrt-06 ile birlikte süperportakal a dalmıştır :) @Harunnn60 desen zaten senin başka sitelerindeki benzerlerinle kafayı bozmuş :) @Forumdash yok zaten
@sürgünüm bu diziyi izlemiyordu :)
@kaan955 ceviz kırıyor :)
@Nisa ya gelirsek derin aforizmalar yazmakla meşgul :) @gözlemci den ise haber alınamıyor senin izlediğin dizide 10 bölümdür devam eden bir olayı 12. bölümde anca anlamış olduğunu kim bilecekki ? :) bizbizeyiz zaten korkmana gerek yok kimse pot kırdığını anlamaz bile , :Z
hahahahah yaaa başbaşayız cnm kim nereden duyacakki :F:F:F
senin kafanı kırıcam ben bekle :F:F:F

@Çiğdem- herkes senin pot kırdığından haberdar oldu sanırım:) oysa kimse anlamasın diye ne kadar çaba sarfettim :)

1x13. bÖLÜM

Yine herşeyi anladım @Çiğdem- umarım sen yine yalan yanlış anlarsında bana gün doğar :)

herzamanki gibi güzeldi dizi hep aynı şeyler yaşanıyormuş gibi olsada dizi sıkmıyor hareketli birde her an henry morgan bişey yumurtlayacak diye beklemekten heyecan son sürat devam ediyor seviyorum diziyi :)

@xemrexxx senin abe
atını kaybetmişti :) seni at olarak kullanmayı düşünüyormuş :)
, moruk atını kaybetmiş kimse ciddiye almıyor? insan bu yaşlara gelince demekki kimse iplemiyormuş gençken ölmek lazım :)

sonunda
bir cinayet işlendi
ve her zamanki gibi olayı çözdü morgan :))

sondaki
arabayla jo martinez in bariyerlere çarptığı sahne ilginçti :)
jo martinezin savcı kocası varmış da bir zamanlar sonra ölmüşmü tecavüzemi uğramış o kısmı çözemedim :) jo martinez kocasını düşündükçe gözyaşı döküyordu bayağı dram yaşandı yani :)

@yatutarsa @kaan955 izlemediyseniz bu harika bölümü kaçırmayın derim :)

1x13. bÖLÜM

Yine herşeyi anladım @Çiğdem- umarım sen yine yalan yanlış anlarsında bana gün doğar :)

herzamanki gibi güzeldi dizi hep aynı şeyler yaşanıyormuş gibi olsada dizi sıkmıyor hareketli birde her an henry morgan bişey yumurtlayacak diye beklemekten heyecan son sürat devam ediyor seviyorum diziyi :)

@xemrexxx senin abe
atını kaybetmişti :) seni at olarak kullanmayı düşünüyormuş :)
, moruk atını kaybetmiş kimse ciddiye almıyor? insan bu yaşlara gelince demekki kimse iplemiyormuş gençken ölmek lazım :)

sonunda
bir cinayet işlendi
ve her zamanki gibi olayı çözdü morgan :))

sondaki
arabayla jo martinez in bariyerlere çarptığı sahne ilginçti :)
jo martinezin savcı kocası varmış da bir zamanlar sonra ölmüşmü tecavüzemi uğramış o kısmı çözemedim :) jo martinez kocasını düşündükçe gözyaşı döküyordu bayağı dram yaşandı yani :)

@yatutarsa @kaan955 izlemediyseniz bu harika bölümü kaçırmayın derim :)
o araba sahnesi ilginçti @Çiğdem- in parlak henry si marsa düşse evinin yolunu bulur :)))