ABC Forever 1. Sezon Yorumları

@Forumdash @kaan955 @yatutarsa @xemrexxx @destere
12.bölümü izledim ayy çok büyük bir spoi var öğrenmek için hemen bölümü izleyin ama izlemeden sakın spoi yorumuma bakmayın 🙂🙂🙂
abe henrrinin oğlu çıktı aaaaaaaaaa 😱😱😱😱 diğer ölümsüzün piskolok çıkmasından daha büyük bir süpriz oldu abe henrinin oğluymuş 😱😱😱😱
ama abe hatırlamıyor sanırım onun oğlu olduğunu (b)(b)(b)
bölüm iyiydi fakir bir adamın bir çırpıda hemen zengin olup tekrar dibe vurmasını çok iyi gösterdi para saadet getirmiyor 🙂🙂🙂
abenin henrinin oğlu olması bölüme damga vurdu bence 🙂🙂🙂

12.bölümü izledim ayy çok büyük bir spoi var öğrenmek için hemen bölümü izleyin ama izlemeden sakın spoi yorumuma bakmayın 🙂🙂🙂
abe henrrinin oğlu çıktı aaaaaaaaaa 😱😱😱😱 diğer ölümsüzün piskolok çıkmasından daha büyük bir süpriz oldu abe henrinin oğluymuş 😱😱😱😱
bölüm iyiydi fakir bir adamın bir çırpıda hemen zengin olup tekrar dibe vurmasını çok iyi gösterdi para saadet getirmiyor 🙂🙂🙂
ay şu an izliyom dur çirkin:F

ben online izlemeyi bıraktım 🙂 diziyi indireli baya oldu da altyazıyı bekliyorum
ayoll sana online izle diyen kim indir 5 dakika bilgisayara ve izlemeye hemen basla bende entten izlemiyorum siteden indiriyorum boşu boşuna beklemek yerine indir izle cnm 🙂

of çiko diziyi nasıl izliyonmorgan ve eşi abe yi toplama kampında buldu savaş sırasında :F

of çiko diziyi nasıl izliyonmorgan ve eşi abe yi toplama kampında buldu savaş sırasında :F
aaa ben öyle anlamadım yaaa abe yanı abrahammıs adı henrry ve karısına anne baba diyordu askere falan gönderdiler bende herryin oğlu andım ama hala öyle düşünüyorum yanı ben öyle anladım 🙂🙂🙂

1x12. Bölüm

yine güzel bir bölümdü forever devam ederken değerini bilmeyip eleştiriyoruz ama agent carter gibi dizilere göz attıktan sonra forever ın kalitesini daha iyi anlıyoruz.. forever en azından hiç sıkılmadan baştan sona izlediğim dizilerden biri , yine henry morgan ın sinekten yağ çıkardığı sahneleriyle muhteşemdi :)

abe arkadaşı jerry ve diğer bunak ihtiyarla birlikte yaşlılar ordusu anahtardan nerelere ulaştılar bu sefer olayın çözümünde abe in katkısı inkar edilemez :)
joe martinez her ne kadar güzel olmasada kadından hoşlaşmaya başladım :)
bölüm başladığında henry nin olmayışı martinezle lucas ın beceriksizliğini dahada ortaya koydu yaşlı adli tabip joe ya olayı çözmek senin işin dediğinde kadın ters köşe oldu :) aslında o vatandaş söylediğinde haklı olayı çözmek polisin işi herkes henry morgan olamıyor malesef :)

spoiler ın batsın biz o olayı biliyorduk zaten :))))

abe morgan ın evlatlığı :))

Son düzenleme:
1x12. Bölüm

yine güzel bir bölümdü forever devam ederken değerini bilmeyip eleştiriyoruz ama agent carter gibi dizilere göz attıktan sonra forever ın kalitesini daha iyi anlıyoruz.. forever en azından hiç sıkılmadan baştan sona izlediğim dizilerden biri , yine henry morgan ın sinekten yağ çıkardığı sahneleriyle muhteşemdi :)

abe arkadaşı jerry ve diğer bunak ihtiyarla birlikte yaşlılar ordusu anahtardan nerelere ulaştılar bu sefer olayın çözümünde abe in katkısı inkar edilemez :)
joe martinez her ne kadar güzel olmasada kadından hoşlaşmaya başladım :)
bölüm başladığında henry nin olmayışı martinezle lucas ın beceriksizliğini dahada ortaya koydu yaşlı adli tabip joe ya olayı çözmek senin işin dediğinde kadın ters köşe oldu :) aslında o vatandaş söylediğinde haklı olayı çözmek polisin işi herkes henry morgan olamıyor malesef :)

spoler ın batsın biz o olayı biliyorduk zaten :))))

abe morgan ın evlatlığı :))
ben bu bölümde gerçek oğlu gibi anladım ama yaaa anladığımıda gelip söyledim :F:F:F

1x12

Özlemişiz Dr Morgan'ı :D

Bölüm de güzeldi. Çok şok etmedi ama sıkmadı da :)
Flashbackler de iyiydi.

8/10

yanlış anlamısım ozaman :F:F:F
11. bölümde ben psikoloğu son sahnede çıkan adama benzetemedim bana kadına kıza dalmış psikoloğa dikkat etmemiş dedin :) şimdi rövanş sırası geldi sen hangi parlağı seyre daldında o kısımları kaçırdın :Z

11. bölümde ben psikoloğu son sahnede çıkan adama benzetemedim bana kadına kıza dalmış psikoloğa dikkat etmemiş dedin :) şimdi rövanş sırası geldi sen hangi parlağı seyre daldında o kısımları kaçırdın :Z
hahahah ayy ben senle dalga geçmek istememiştim geçmedimde cnm sadece piskolok diye açıklamıştım :A:A:A

kaan ayy o adamı sadece destere anlamamış dizinin tüm yorumlarına baktım hahaha destere dışında fark etmeyen kimse yok ama bu kalın kafalıya anlatamıyorum hala farklı kişiler diyor:F
@yatutarsa da fark etmiş
bir dahaki bölümde umarım benim anlayıpta senin anlamadığın bir kısım çıkar o zaman davul zurnayla tüm foruma duyuracağım :))
aha 11. bölümdeki yorumlarımız burda @Çiğdem- :)) orda herşey delilli ispatlı hatta bana kalın kafalı demişsin bende bir gün senin anlamadığın bir yer olursa rövanşı alacağımı söylemişim :)))

gün bugündür :)