@yatutarsa ayoll onu dünyada sadece @destere anlamadı galiba ve iknada olmuyor çocuğa anlatamadım bir türlü farklı kişiler diyip duruyor nasıl izliyorsa artık1x11
süper bir bölümdü
9.5/102bin yaşında olan abimiz Henry'nin gittiği psikologmuş, adamı görür görmez anlamıştım zaten
@destere 3d gözlükleriyle izledi galiba diziyi@yatutarsa ayoll onu dünyada sadece @destere anlamadı galiba ve iknada olmuyor çocuğa anlatamadım bir türlü farklı kişiler diyip duruyor nasıl izliyorsa artık
ben adamlara pek dikkat etmiyorum kız olsaydı gözümden kaçmazdı@destere 3d gözlükleriyle izledi galiba diziyi
ben adamı gördüğümde o olduğunu tahmin ettiğimden özellikle dikkat etmiştim )ben adamlara pek dikkat etmiyorum kız olsaydı gözümden kaçmazdı
ben o terapistli kısmı tam kafamda oturtamadığım için hala kendimi kötü hissediyorum1x11
.Çok zeka dolu bir bölümdü, terapistin o adam olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi, ki çok iyi kurgulamışlar. Henry'nin adı sapkına çıktı, komik sahnelerdi.
Nasıl kafanda oturamadın ki?ben o terapistli kısmı tam kafamda oturtamadığım için hala kendimi kötü hissediyorum
Nasıl kafanda oturamadın ki?
Nasıl benzetemedin onu anlamadım ki. Adamın net bir yüzü var, üstüne terapis 2-3 sahnedede gözüktü o bölümde.son sahnede arabada gözüken vatandaşın psikoloğ olduğunu anlayamadım @Çiğdem- uyardı gerçi tekrar baktım tiplerine yine benzetemedim nedense
son sahnede arabada gözüken vatandaşın psikoloğ olduğunu anlayamadım @Çiğdem- uyardı gerçi tekrar baktım tiplerine yine benzetemedim nedense
kaan ayy o adamı sadece destere anlamamış dizinin tüm yorumlarına baktım hahaha destere dışında fark etmeyen kimse yok ama bu kalın kafalıya anlatamıyorum hala farklı kişiler diyorNasıl benzetemedin onu anlamadım ki. Adamın net bir yüzü var, üstüne terapis 2-3 sahnedede gözüktü o bölümde.
Gerçi sonradan anlasan bile etkisi olmaz, ben o sahneyi gördüğümde küfürü gömdüm valla, beklemiyordum.
bir dahaki bölümde umarım benim anlayıpta senin anlamadığın bir kısım çıkar o zaman davul zurnayla tüm foruma duyuracağım )kaan ayy o adamı sadece destere anlamamış dizinin tüm yorumlarına baktım hahaha destere dışında fark etmeyen kimse yok ama bu kalın kafalıya anlatamıyorum hala farklı kişiler diyor
@yatutarsa da fark etmiş
ama cnm bu şeye benziyor seninle bir yerde buluştuk diyelim tamammı sonra ben seni tesadüfen bir yerde gördüm geldim selam verdim ve sen bana diyorsunki sen kimsinbir dahaki bölümde umarım benim anlayıpta senin anlamadığın bir kısım çıkar o zaman davul zurnayla tüm foruma duyuracağım )
seni tesadüfen bir yerde görsem bir daha unutmam mümkün değil balık olsam yine unutmam ) dizideki yumoşla kendini bir mi tutuyorsun teesüf ederim )ama cnm bu şeye benziyor seninle bir yerde buluştuk diyelim tamammı sonra ben seni tesadüfen bir yerde gördüm geldim selam verdim ve sen bana diyorsunki sen kimsin
hahahahha ayoll benim çiğdem diyorum sende diyorsinki hayır ikiniz farklı kişilersiniz falan aynen buna benziyor bu senin durumun
hahahahah oda doğru cnmseni tesadüfen bir yerde görsem bir daha unutmam mümkün değil balık olsam yine unutmam ) dizideki yumoşla kendini bir mi tutuyorsun teesüf ederim )
lafa bak adamı niye beğeneyim ben yine jo martinezi beğenmekle kalacağım başka dizide beğenilecek bişey yok zatenhahahahah oda doğru cnm
eee ölümsüz adamı anladığına göre en sonunda yorumun nedir beğendinmi adamı
hahahahaha aa pardonnn yanlış şekilde sordum galibalafa bak adamı niye beğeneyim ben yine jo martinezi beğenmekle kalacağım başka dizide beğenilecek bişey yok zaten
dizide devamlı genç kalan ölümsüz kadını bekliyoruz diğerleri ıvır zıvırdan ibaret )hahahahaha aa pardonnn yanlış şekilde sordum galiba
ölümsüz adam rolune gelen kişiyi nasıl buldun o role demek istedim
hahahahahahah ayyy beni öldürücek senin bu kadın düşkünlüğün yaaadizide devamlı genç kalan ölümsüz kadını bekliyoruz diğerleri ıvır zıvırdan ibaret )