Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sagir Akif Tarafın'dan işkencede........ vay arkadaş ya sagiride akif'e çitilettiriyorlar ya anlamak mümkün deil:)))))) valla akife ne yaptırırsanız yaptırın sevilmiyor işte .zor güzellik olmaz deil mi Çiğdem-

B6rat9wIcAAZ4kH.png
normal abi kgt başkanı olarak akif in sorguya çekmesi ayrıca sezon başından bu yanada bir akif sagir çekişmesi izliyoruz 🙂

Her ikisinde de suç var
hayırdır aga ne oldu ki :D

Bazen beni istemiyorsunuz diye düşüyorum :T:
sakal güzel değil diyen birine haklısın aga yazacak halimiz yok
alakası da yok çd gibi kendini de acındırma aga abi kadirle bize neler söylüyor küsüyomuyuz :D

artık kabul etsekte etmesekte akif karakteri vadide ve ölmeyecek bu kadar basit bunca yılın hatrına sineye çekecez yapacak bişey yok
sevmiyoruz ama kabul etmek zorundayız
polattan sonra akif ve cahit geliyor bunu kendi söyledi :(

@-KADİR- neresi normal allah aşkına sağir harika bir karakter.sagiri akif gibi bir adama madara ettirirsen akife olan hınç ,nefret katsayasını sen düşün . nerde karşılaştılar söyler misin akifle sagir sadece aynuranın olduğu bölümde karşılaştılar . sagir tilki gibi adamlar polatla çarpışırlarsa diziye değer katarlar .akif gibilerine yem edersen bu adamları çok tepki alırsın.2 senedir bu gerçeği göremeyen pana filimi kınıyorum .....

@-KADİR- neresi normal allah aşkına sağir harika bir karakter.sagiri akif gibi bir adama madara ettirirsen akife olan hınç ,nefret katsayasını sen düşün . nerde karşılaştılar söyler misin akifle sagir sadece aynuranın olduğu bölümde karşılaştılar . sagir tilki gibi adamlar polatla çarpışırlarsa diziye değer katarlar .akif gibilerine yem edersen bu adamları çok tepki alırsın.2 senedir bu gerçeği göremeyen pana filimi kınıyorum .....
işte tecrübe farkı aynen öyle abi
sagir müthiş bi karakter ve tuncer salman çok iyi oyuncu ama akife ezdirirseniz bi anlamı olmaz
bakın efsaneler polatla mücadele eden büyük başlarla mücadele edenler efsane olmuştur akifle değil

abi ışıd in içine sızdı akif sagir i ırak ta falan vurdu ya ordan çekişme başladı işte abi sen her ne kadar 2 sini beğenmesende akif ile cahit polat tan sonraki başroller cahit zaten bir sürü olayla meşgul akif e de bu tip sahneler vermeleri normal

konu hareketlendi biren bire bu arada 2 sınavım kaldı Allah ın izniyle şunları da bi geçeyim başka bişey istemiyorum sonra full vadiyle uğraşacam

bu arada para biriktirdim biraz ömer lütfi mete ve selman kayabaşının bikaç kitabını alıp okuyacam özellikle Allah'sız müslümanlık kitabını merak ediyorum üstadın

bölümü izleyelim sonra akife madara oldumu olmadımı anlarız ya

konu hareketlendi biren bire bu arada 2 sınavım kaldı Allah ın izniyle şunları da bi geçeyim başka bişey istemiyorum sonra full vadiyle uğraşacam

bu arada para biriktirdim biraz ömer lütfi mete ve selman kayabaşının bikaç kitabını alıp okuyacam özellikle Allah'sız müslümanlık kitabını merak ediyorum üstadın
takascım fragman bölümdeki mesajlarımı okusana

herşeyin bir sonu var kabul edin artık siz ve sizin gibiler yüzünden vadi efsaneden
kestaneye döndü sizin gibiler yüzünden bitirmiyorlar kalitesiz bölümler çekiyorlar
polat helayadayken çekip koysalar izleneceklerini biliyorlar

yorum bu sizce böylemi

okuyun bunu

bu alıntıyı okuyun böylemi gerçekten

size bieşy itiraf edim mi ertuğrul şakar ın karakteri olmadı bence memati tarzı bi karakterle polatın dibinde olsaydı efsane olacaktı bu şekil bi cacık olmaz
efendim falan değil sinirli memati tarzı bi tip olacaktı zaten sevilen bi adam vadide coşardı
vadiye memati abdülhey tarzı adamlar lazım

abi ışıd in içine sızdı akif sagir i ırak ta falan vurdu ya ordan çekişme başladı işte abi sen her ne kadar 2 sini beğenmesende akif ile cahit polat tan sonraki başroller cahit zaten bir sürü olayla meşgul akif e de bu tip sahneler vermeleri normal
la ollmmmmmm benim zaten baştan itirazım ona cahitle akifin yani iki rol yapma kabızlarının başrollerde olmasıdır .zaten bu dizi 2 senedir düşüşte başsorumlusu cahitle akifin polattan fazla polatcılık yapmalarındandır:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

size bieşy itiraf edim mi ertuğrul şakar ın karakteri olmadı bence memati tarzı bi karakterle polatın dibinde olsaydı efsane olacaktı bu şekil bi cacık olmaz
efendim falan değil sinirli memati tarzı bi tip olacaktı zaten sevilen bi adam vadide coşardı
vadiye memati abdülhey tarzı adamlar lazım
bence oldu yasin süper bir karakter

bölümü izleyelim sonra akife madara oldumu olmadımı anlarız ya

takascım fragman bölümdeki mesajlarımı okusana

bu alıntıyı okuyun böylemi gerçekten
cevap yazarmısınuız bu alıntıya