HER şeyin fazlası zarar abi 🙂eleştiri kültürümüzü geliştiriyoruz)))))
HER şeyin fazlası zarar abi 🙂eleştiri kültürümüzü geliştiriyoruz)))))
''Her şeyin fazlası zarar'' derler ya hani;HER şeyin fazlası zarar abi 🙂
''Kocaman Gerçeklerin'' bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır. derlerrrrson iki satırı anlamadım ne demek istedin ki![]()
siz rahat olun vadi yoluna aslanlar gibi devam ediyor ufak tefek şeyleri fazlaca büyütüyorsunuz 😀''Kocaman Gerçeklerin'' bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır. derlerrrriyimserlik şerbetinden o kadar çok içmişiniz ki o şerbet sizi vadi sarhoşu etmiş.
))))gerçekleri göremez olmuşmusunuz .birgün o acı gerçeklerle karşı karşıya kaldığınızda o iyimserlik şerbetinin vermiş olduğu sersemlikle hiçbir şeyin farkında olmayacaksınız
![]()
allah razı olsun sizin sayenizde çok rahatızsiz rahat olun vadi yoluna aslanlar gibi devam ediyor ufak tefek şeyleri fazlaca büyütüyorsunuz 😀
abi üstünüzüde örtmeyi unutmayın malum yan etkileri olabiliyorallah razı olsun sizin sayenizde çok rahatız))) hatta o kadar rahatısız ki geceleri çorapsız yatıyoruz
![]()
zaten bizimkiler gaz maskelerini takıpta yatıyorlar ....abi üstünüzüde örtmeyi unutmayın malum yan etkileri olabiliyor![]()
hiç gülceğim yoktu yazaten bizimkiler gaz maskelerini takıpta yatıyorlar ....malum bu kış günü çorapsız yattın mı baya baya gaz sıkışması oluyor
![]()
yüzünden gülümse hiç eksik olmaz inşaallahhiç gülceğim yoktu ya![]()
seni niye seviyorum biliyor musun ? yaptığın yorumlarla beni hiç yanıltmıyorsunfragman bomba gibi olmuş dopdolu bir bölüm
eyvallah abi, doğru değil mi işte bomba gibi bir fragmanseni niye seviyorum biliyor musun ? yaptığın yorumlarla beni hiç yanıltmıyorsunbomba gibi dopdolu bir arkadaşsın
![]()
aga alışılmış şeyler hep bak sana yemin ediyorum bu gün sınava girecez arkadaşın teki dedi vadinin fragmanı çıkmış izledin mi tabi dedim çok süper ya falan diye bi anlatmaya başladı yani o da aynı fragmanı izledi burdaki bazı arkadaşlarda anlamıyorum ki ne bekliyolarbu yorumları görünce bende bir sorun mu var diye düşünüyorum hayır ne bekleniyorda 1 dakikalık fragmandan bu kadar eleştiri yapılıyor anlamıyorum
tilikiyi niye rezil etsinler ki on numara senaryosu var adamın müthiş ilerliyor tilki olayı şuandaTilki eğer Erhanı öldüremezsr Tilkiyi de rezil ederler
saçma bölümler mi bunu diyen kimse söyle ona gitsin çizgi film izlesin yada anten taksın kim isebenim gibi düşünenler yüzünden vadi bitmiyormuş devam
ediyormuş arkadaşlar ne diyosunuz buna
yani saçma bölümler çekiliyormuş bitecekmiş ama benim gibi
düşünenler yüzünden bitmiyormuş doğrumu
saçma bölümler mi bunu diyen kimse söyle ona gitsin çizgi film izlesin yada anten taksın kim isebenim gibi düşünenler yüzünden vadi bitmiyormuş devam
ediyormuş arkadaşlar ne diyosunuz buna
yani saçma bölümler çekiliyormuş bitecekmiş ama benim gibi
düşünenler yüzünden bitmiyormuş doğrumu
valla vadi forumdakiler öyle yazmış bana cevaben yazdılar banasaçma bölümler mi bunu diyen kimse söyle ona gitsin çizgi film izlesin yada anten taksın kim ise
biz olduğumuz sürece vadi devamm
saçma bölümler mi bunu diyen kimse söyle ona gitsin çizgi film izlesin yada anten taksın kim ise
biz olduğumuz sürece vadi devamm
onları takan kimvalla vadi forumdakiler öyle yazmış bana cevaben yazdılar bana