Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Fragmanı

son iki satırı anlamadım ne demek istedin ki :A

son iki satırı anlamadım ne demek istedin ki :A
''Kocaman Gerçeklerin'' bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır. derlerrrr :D iyimserlik şerbetinden o kadar çok içmişiniz ki o şerbet sizi vadi sarhoşu etmiş. :)))))gerçekleri göremez olmuşmusunuz .birgün o acı gerçeklerle karşı karşıya kaldığınızda o iyimserlik şerbetinin vermiş olduğu sersemlikle hiçbir şeyin farkında olmayacaksınız :F:F:F

''Kocaman Gerçeklerin'' bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır. derlerrrr :D iyimserlik şerbetinden o kadar çok içmişiniz ki o şerbet sizi vadi sarhoşu etmiş. :)))))gerçekleri göremez olmuşmusunuz .birgün o acı gerçeklerle karşı karşıya kaldığınızda o iyimserlik şerbetinin vermiş olduğu sersemlikle hiçbir şeyin farkında olmayacaksınız :F:F:F
siz rahat olun vadi yoluna aslanlar gibi devam ediyor ufak tefek şeyleri fazlaca büyütüyorsunuz 😀

hiç gülceğim yoktu ya :F:F:F
yüzünden gülümse hiç eksik olmaz inşaallah :)))))) bu arada fragman hakkında hiç yorum yapmamışız :D hep geyik hep geyik :A nasıl buldun fragmanı .gerçi cevabını bildiğim soruyu sormakta enteresan bir durum :F

Son düzenleme:
bu yorumları görünce bende bir sorun mu var diye düşünüyorum hayır ne bekleniyorda 1 dakikalık fragmandan bu kadar eleştiri yapılıyor anlamıyorum
aga alışılmış şeyler hep bak sana yemin ediyorum bu gün sınava girecez arkadaşın teki dedi vadinin fragmanı çıkmış izledin mi tabi dedim çok süper ya falan diye bi anlatmaya başladı yani o da aynı fragmanı izledi burdaki bazı arkadaşlarda anlamıyorum ki ne bekliyolar
tamam eleştirilince bizde söylüyoruz ama bu fragmanda müthiş daha ne olsun be insafsızlık etmeyin

Tilki eğer Erhanı öldüremezsr Tilkiyi de rezil ederler
tilikiyi niye rezil etsinler ki on numara senaryosu var adamın müthiş ilerliyor tilki olayı şuanda
erhan ı muhtemelen yakalayacak ve polata karşı koz olarak kullanacak kısa sürede polat tilki kapışmasına hazır olun erhan ölmez o da ölmesin yuhh artık derim abdülümüz gitmiş erhan bari kalsın
tilki akıllı adam erhan ı istekleri için kullanacak

benim gibi düşünenler yüzünden vadi bitmiyormuş devam
ediyormuş arkadaşlar ne diyosunuz buna

yani saçma bölümler çekiliyormuş bitecekmiş ama benim gibi
düşünenler yüzünden bitmiyormuş doğrumu

yorumlarınııza yazsanız arkadaşlar

Son düzenleme:

saçma bölümler mi bunu diyen kimse söyle ona gitsin çizgi film izlesin yada anten taksın kim ise :D
biz olduğumuz sürece vadi devamm

saçma bölümler mi bunu diyen kimse söyle ona gitsin çizgi film izlesin yada anten taksın kim ise :D

valla vadi forumdakiler öyle yazmış bana cevaben yazdılar bana

herşeyin bir sonu var kabul edin artık siz ve sizin gibiler yüzünden vadi efsaneden
kestaneye döndü sizin gibiler yüzünden bitirmiyorlar kalitesiz bölümler çekiyorlar
polat helayadayken çekip koysalar izleneceklerini biliyorlar

yorum bu sizce böylemi

okuyun bunu

Ekli dosyalar