Kurtlar Vadisi Pusu 242.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
açıkçası ben bu bölümden de fazla bişey beklemiyorum şimdide Brandon'ı geri plana atıp kaan girgini ön plana çıkarmaya çalışıyolar onun dışında senaryo anlamında yine bişey yok Erhan okadar yakınına girip omuzundan vuruyo saçmalık inşallah yayın akşamı ben yanılırımda muhteşem bi bölüm izleriz.

Ulan ya bölüm var ama ay ben bu yayinlamayan Kanal D nin
Şöyle aga Kanal D ile ilgili bir durumda değil aslında. Yılın bu zamanlarında muhasebe hesap kitap işleri olduğu için şirketlerde bütçe planlaması yapıyorlar. Kanalda reklam alamadığı için pahallı dizilerine ara vermek zorunda kalıyor. 2 milyon TL'lik Kurtlar Vadisi'nin maliyetini kendi cebinden karşılayamaz ki. :)

Başka zaman ara verdiğinde kızıyoruz haklıyız ama bu başka. :)

ayoll yine doğruları söyliyimde suçlu ben olayım hiç fark etmez :F:F:F

2 hafta ara verilince bende birşey yapacaklar sanmıştım bu bölümlerle hiçbir yapamayız
kaç haftadır tilki andrei raskol ve sağır bu üçünü neden kullanmıyorlar diye tepki gösteriyorduk
ve akif yine polat oldu diye sinirimiz bozuluyordu bu hafta polat dönücek artık o yer cücesi akif arkada durur ve sağırı ön pilanda görürüz diye beklerken aaa birdene görelim akif gelmiş sağırı dövüyor senaristler seyircileri nekadar güzel anlıyorlar sağırı ön pilana koymalarını akifi geriye atmalarını istiyorduk çok güzel bir şekilde bunun karşılığını gördük sağır ön pilanda olucak bu bölüm bir sıkımlık canı olan akif denen bir çocuktan dayak yiyor böyle devam etsinler
şu senaristlere 8 reyting bile çok kimse 8 reytinge şikayet etmesin ayol 8 bile çok bunlara:kizgin:

@china_shangai

oha fragman inanılmaz sezonun en müthiş en heycan verici fragmanı of anam off

Allah rızası için bu hafta yayınlayın dizi uçsun be nolur

bu arada beyler Kurtlar Vadisi Sultanahmet suikastini de bildi bugün sultanahmet meydanında canlı bomba patladı vadi bu bölümü geçen hafta çekmişti 😱

Of of bu nasıl fragman tek kelime ile süper olmuş 😱 işte istediğimiz bölümler bunlar pana sonunda kendine geldi. Bölümde aksiyon tavan yapacak Polat prandini hastanelik yapmış :D sagir yakalanmış ama kurtulmuş zaten fragmanın girişinde tilkiye inşallah birşey olmaz dedim ama sonradan erhan:(

erhan adamım benim be erhan dizideki karakteriyle vadicilere en yakın gelen isimdir sürekli eskileri hatırlaması falan süper adamın dibisin :d

2 haftalık özlemden midir bilmiyorum ama fragman çok hoşuma gitti izleyelim artık vadimi özledim be :D

Of of bu nasıl fragman tek kelime ile süper olmuş 😱 işte istediğimiz bölümler bunlar pana sonunda kendine geldi. Bölümde aksiyon tavan yapacak Polat prandini hastanelik yapmış :D sagir yakalanmış ama kurtulmuş zaten fragmanın girişinde tilkiye inşallah birşey olmaz dedim ama sonradan erhan:(
prandin ne ya brandon o :D

Pana Film ne yapip edip Bahadir Özdener ve Cüneyt Aysan ile barismali.. ciddi sekilde kan kaybediyoruz. Iki üc güzel bölüme aldanacak zaman degil artik.Kurtlar Vadisi'ni farkli kilan tüm ayrintilar gittikce kaybolmaya basladi. Kaan Grigin, Tuncer Salman, Levent Can gibi isimlere yazilan senaryoya bakin allah askina. Bu adamlar "Kurtlar Vadisi" nin o efsane senaryosuna güvenerek teredütsüz teklifi kabul ettiler.. fakat o efsane senaryo suan belirsiz bir grubun elinde. Ve böyle giderse 12 yilik bir efsane feci bir sekilde son bulacak. Cakir'in, Aslan beyin arkasina düsecegimize, Vadinin gercek senaristleri olan Raci, Bahadir, Cüneyt'in pesine düselim. Bunlar geldikten sonra, ne Cakirlar gelir daha.. Eski senaristlerin Polat Alemdar'a yazidigi bir bölümde ki diyaloglar iki sezonun toplaminda cikmaz. Kaan Girgin, Tuncer Salman, Levent Can gibi admalar eski senaristlerin elinde olsaydi simdiye bu adamlar patlamisiti.. Pana Film gercekten halen yaptigi isin ciddiyetin de ise dizisi icin gerekeni yapar.. ama yok bu durumu kabullenmeyip bu sekilde devam ederse, hepimize gecmis olsun.

Son düzenleme:
@Master.1000. Seni anlıyorum ama o dediğin şahsiyetler asla vadiye geri dönüş yspmazlar . Yapmaya karar verdiler diyelim necati bey asla bu iki şahsiyeti kabul etmez.bence sende bu iyi niyetli arzularından vazgeçsen iyi olur . Engin okyanuslarda boşa kürek çekmeye benziyor :)😉:)😉:)😉

bu yorumları görünce bende bir sorun mu var diye düşünüyorum hayır ne bekleniyorda 1 dakikalık fragmandan bu kadar eleştiri yapılıyor anlamıyorum