Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bencede fena sinirimi bozdu ya
sen onları mı takıyon ya onları takan kim toplasan 5 kişiyi geçmez sabahtan akşama kadar vadi forumundalardır belki ne derler adama bu ne perhiz bu ne bilmem ne derler :D

vadi bomba gibi devam edecek herkes rahat olsun

sen onları mı takıyon ya onları takan kim toplasan 5 kişiyi geçmez sabahtan akşama kadar vadi forumundalardır belki ne derler adama bu ne perhiz bu ne bilmem ne derler :D

vadi bomba gibi devam edecek herkes rahat olsun
evet öyleler adam dizi izlemeyi bırakmış ama forumda yöneticiliğe devam
ediyor bu nasıl iştir

yemekten sonra gelcem görüşürüz

Ya biz bu günlere nasil geldik ya. Allah askina ilk 196.bölüme kadar herşey süper gidiyordu dün bir 10.sezona daldim birakamadim şimdi ki bölümleri 1 kez izlesem yeter 2.ye gerek yok..

şu bölümler tarifsiz bölümler cidden tekrar olmasına rağmen sınava çalışmayıp izliyorum bırakamıyorum herşeyiyle müthiş

Şu bölümler cidden efsane ya.Bir fırtına tuttu bizi çalmıştı Polat gil ofise geldiğinde vaaay be Gökhan Kırdar neden şimdi kullanmıyor böyle müzikler :( Pusu nun ilk 4 sezonu ve 7.sezonun ilk 15 bölümü cidden muazzam

Şu bölümler cidden efsane ya.Bir fırtına tuttu bizi çalmıştı Polat gil ofise geldiğinde vaaay be Gökhan Kırdar neden şimdi kullanmıyor böyle müzikler :( Pusu nun ilk 4 sezonu ve 7.sezonun ilk 15 bölümü cidden muazzam
177-178 efsane diyordunuz 15.sezonun ilk 15 bolümü degil ilk 24-25 bolümü