Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

herşeyi siyasete katarsanız hiçbişey yapamazsınız rasim akp li olduğu halde ve gs li olduğu halde ben hiç sevmem mesela ama bazen çok komik oluyo izlerim farketmez kardeşim güzelse izlerim ya banane ne derlerse desinler :D

Rasim Ozan'dan ergenvari Galatasaraylılar gibi yorum geldi. :)
sinan engin i de görüyoduk aga yapma :D rasim futboldan çakmıyo ama orda kesinlikle haklısın eğlenmeye geliyo oraya :D

ROK bana göre programdaki en bomba isim. Adam trollün kralı. Bu hayatta en iyi yaptığı şey büyük ihtimalle trollük. :A

ROK bana göre programdaki en bomba isim. Adam trollün kralı. Bu hayatta en iyi yaptığı şey büyük ihtimalle trollük. :A
rok yardımcı başrol oyuncu
o programda ahmet çakar yani başrol oyuncu olmazsa kesinlikle tad vermez :D

rok yardımcı başrol oyuncu
o programda ahmet çakar yani başrol oyuncu olmazsa kesinlikle tad vermez :D

herşeyi siyasete katarsanız hiçbişey yapamazsınız rasim akp li olduğu halde ve gs li olduğu halde ben hiç sevmem mesela ama bazen çok komik oluyo izlerim farketmez kardeşim güzelse izlerim ya banane ne derlerse desinler :D

sinan engin i de görüyoduk aga yapma :D rasim futboldan çakmıyo ama orda kesinlikle haklısın eğlenmeye geliyo oraya :D
Ben Sinan Engin'in yorumlarını da sevmiyorum. Ertem Şener'i de sevmem. Programı Ahmet Çakar'ın uzay hikayeleri için izliyorum futbol için izleyen azdır. Zaten kavga gürültüden futboldan bişey anlaşılmıyor. :)

Biraz baktım çok gürültü yapıyorlar kanalı değiştirdim. :D

Ahmet Çakar'ı dinlemeyi her zaman sevmişimdir ama fazla dinlemek de sağlığa zararlı. :D

Biraz baktım çok gürültü yapıyorlar kanalı değiştirdim. :D

Ahmet Çakar'ı dinlemeyi her zaman sevmişimdir ama fazla dinlemek de sağlığa zararlı. :D
Alışıyorsun biraz izledikten sonra gürültüye ya o çok sorun değil. :D

@takas Ahmet Çakar olmadan bu program olmaz zaten dediğin gibi başrol o. :D

zaten tadı orda be admin gürültü olmasa olmaz ki onlara tek tek konuşmaları yakışmaz 5 i birden konuşmaları lazım
yalnız şöyle bişey var beyaz tv nin sesi diğer kanallara göre daha fazla çıkar isterseniz deneyin :D ve bi de bunlar zaten 5 i bağırarak konuştukları için ses acayip çıkıyor tv den izleyince ses çubuğunu 1 e getiriyorum yine çok çıkıyor :kiki: en iyisi pc de izlemektir kulaklığı takacaksın mis :D

rasimin kopmaları süperdir hele ertemle beraber koparlarsa tamam :D ertem in de gülüşü tuhaf zaten :d