Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Aga olur mu öyle şey Beyaz Futbol nasıl geçsin Şeref Meselesi'nin reytinglerini @Polat Şaşmaz yanlış anlamış :D Reytingleri açıklayamazlar zaten.

Sosyal medyada konuşulmada Şeref Meselesi'ni geçmişler, en çok konuşulan program olmuşlar yani dün #oramıçekmeburamıçek dünyada tt oldu Ahmet Çakar sayesinde. :F Fatih Terim'e giydirdiler. :D
Seyrettin mi benden iyi mi bilecen. Adam aciklamadi. Fatih Terimi kandirmislar isterse reytinglerimizi onlara aciklayalim dedi sonra biraz zaman geçti adam örnek verdi Dünya da Tt oluyoruz reytingleri de supuruyoruz Seref Meselesini geciyoruz dedi

Seyrettin mi benden iyi mi bilecen. Adam aciklamadi. Fatih Terimi kandirmislar isterse reytinglerimizi onlara aciklayalim dedi sonra biraz zaman geçti adam örnek verdi Dünya da Tt oluyoruz reytingleri de supuruyoruz Seref Meselesini geciyoruz dedi
Seyrettim evet, tamam dediğin gibi olsun. :D

Aga olur mu öyle şey Beyaz Futbol nasıl geçsin Şeref Meselesi'nin reytinglerini @Polat Şaşmaz yanlış anlamış :D Reytingleri açıklayamazlar zaten.

Sosyal medyada konuşulmada Şeref Meselesi'ni geçmişler, en çok konuşulan program olmuşlar yani dün #oramıçekmeburamıçek dünyada tt oldu Ahmet Çakar sayesinde. :F Fatih Terim'e giydirdiler. :D
niye aga şeref meselesi 15 almıyo ki 4 reyting zor alıyor bence geçer zaten geçmesi lazım :D
şu programda herşeye eyvallah ama fatih terim e kafayı takmış çakarla rok o huylarını sevmiyorum imparatora laf söyleyemez kimse

sakin ol aga bu ne tavırlar benden iyi mi bileceksin falan noluyo sana (b)

niye aga şeref meselesi 15 almıyo ki 4 reyting zor alıyor bence geçer zaten geçmesi lazım :D
şu programda herşeye eyvallah ama fatih terim e kafayı takmış çakarla rok o huylarını sevmiyorum imparatora laf söyleyemez kimse

sakin ol aga bu ne tavırlar benden iyi mi bileceksin falan noluyo sana (b)
4 de alamaz bence aga ya total 2, ab 2.5 falan olabilir tahminime göre. :F

Aga dün şöyle oldu şimdi Fatih Terim açıklama yapmış spor programları reytinglerde ilk 100'e giremiyor diye yani Beyaz Futbol tarzı programlar izlenmiyor demeye getirmiş ama Beyaz Futbol'un reytinglerinin ölçülmediğinden haberi yok tabii. :D Yanıltmışlar galiba hocayı.

Bu yüzden de dün salladılar imparatora Ahmet Çakar koparttı zaten Rasim de Ertem'e Fatih Terim'in büstünü yaptır da rahatla, hocadan talimat alıyorsun falan dedi tam çirkef ya ama sempatik geliyor bana adam nedense. :F

nerden biliyon aga söylediler mi ben son 5 programı izlemedim 2 haftadır bugünden itibaren eksikleri kapatığ akşam son sürat devam ediyorum Allah ın izniyle :D
Dunki programda Twiterda şeref meselesinden çok konusuldugunu gösterdiler ona polat şaşmaz yanlış anlamış onu reyting sanmış

Fatih hocaya cevap olarak yapistirdilar. Bizim program Stadyumdan falan daha çok reyting alıyor örnegin Pazar günleri Şeref Meselesi gibi bol reytingli dizi var onun ustundeyiz dedi Erten Şener
Onu twitter reytinglerine gore dediler. Yoksa tns bin ölçümünü gore değil. Yanlış anlamissin

Bekliyoruz Derin Futbol'u. :D

Şafak Sezer Derin Futbol'da @takas sana sevineceğin bir haber. :D

program iyice raydan çıktı artık rsmen talk show yapıyorlar :F

süper program oluyo aga coşturuyolar :D futbolla alakası kalmadı artık :D

beyaz futbol ekibi okan bayülgenin programına çıkıyomuş cumartesi stardayız :D
Reklama girerken koptum zaten aga ya herkes ayrı telden çalıyor. :D

Ahmet Hoca'ya destek vermek lazım. :D Şenes Erzik'e yapılan büyük ayıp cidden bir de hareketi tekrar tekrar gösteriyorlar iyice sinir oldum.

[HASHTAG]#okuzjeromevalcke[/HASHTAG]

Reklama girerken koptum zaten aga ya herkes ayrı telden çalıyor. :D

Ahmet Hoca'ya destek vermek lazım. :D Şenes Erzik'e yapılan büyük ayıp cidden bir de hareketi tekrar tekrar gösteriyorlar iyice sinir oldum.

[HASHTAG]#okuzjeromevalcke[/HASHTAG]
reklama giremiyo adamlar yok böyle bişey :F:F

#okuzjeromevalcke dünyada tt listesinde 1. :kiki:

oha fransızlar savaş çıkacak hoca helal be :d

Son düzenleme:
İnanılmaz şu an program. Mutlaka izleyin, efsane.

3. Dünya Savaşı Ahmet Çakar yüzünden çıkıcak. :D

#bœufjeromevalcke

efsane ötesi oluyo program hoca coşturuyor :D

Tarih 12 Ocak 2015 Fransızları twitterda yendik not edin. Bugün 2015'in en efsane programıydı kesinlikle. :D

Ayrıca @Bully haklı dünki programda twitter'da geçtik dediler. :)