Enis 10.000 mesaj yazmış onu kutluyorlarburasıda neresı nereye gırdın eniscim 🙂
aaa bırde mesaj sayımızımı kutluyoruz ayol ben burayı ıyıcene sevmeye basladım 🙂 neredeyazıyor benım mesaj sayım?Enis 10.000 mesaj yazmış onu kutluyorlar
galiba sen mobilden giriyorsun yada tapatalk tanm şuan mesaj sayın 173 , sağ üst köşeye tıkla , insan kafası gibi olan yereaaa bırde mesaj sayımızımı kutluyoruz ayol ben burayı ıyıcene sevmeye basladım 🙂 neredeyazıyor benım mesaj sayım?
aaa canım solda profıl resımımın oldugu yerde yazıyormus gordum 🙂galiba sen mobilden giriyorsun yada tapatalk tanm şuan mesaj sayın 173 , sağ üst köşeye tıkla , insan kafası gibi olan yere
tmm 🙂 sende 1.000 mesaj yazınca sanada bir konu açılacakaaa canım solda profıl resımımın oldugu yerde yazıyormus gordum 🙂
buradada sosyal aktıfıte baya baya fazlaymıs cnm 😛 cok hosuma gıttıtmm 🙂 sende 1.000 mesaj yazınca sanada bir konu açılacak
@Çiğdem- Selini kızlar kulübüne eklesene birde arkadaş olacaksın
@Çiğdem- yakında altın gün yapacak artık o raddeye geldi forum sürekli bayan üye artıyor forumdaburadada sosyal aktıfıte baya baya fazlaymıs cnm 😛 cok hosuma gıttı
ayy ben cekınıyorum yoksa benım arkadaslarıma soylesem gırerler 🙂@Çiğdem- yakında altın gün yapacak artık o raddeye geldi forum sürekli bayan üye artıyor forumda