sen biraz aktifleş ondan sonra söylersin sen bile tam girmiyorsun bazenayy ben cekınıyorum yoksa benım arkadaslarıma soylesem gırerler 🙂
sen biraz aktifleş ondan sonra söylersin sen bile tam girmiyorsun bazenayy ben cekınıyorum yoksa benım arkadaslarıma soylesem gırerler 🙂
canım ben aktıfbırısıyım boyle yerler bayıyor benı 🙂sen biraz aktifleş ondan sonra söylersin sen bile tam girmiyorsun bazen
erkekleri kovucaz yakında çok az kaldı size bir tekme forumdan aşşağıya@Çiğdem- yakında altın gün yapacak artık o raddeye geldi forum sürekli bayan üye artıyor forumda
başta bende öyleydim amasonradan alıştım burası güzel bir forum , herşey samimi buradacanım ben aktıfbırısıyım boyle yerler bayıyor benı 🙂
oylede cnm yok yaaa ben asosyallesemem 🙁başta bende öyleydim amasonradan alıştım burası güzel bir forum , herşey samimi burada
günde 30 dk ayırsan yeter benceoylede cnm yok yaaa ben asosyallesemem 🙁
bellı olmaz cnm bazen 1 saatım burada kayboluyor 🙂 neyse ben cıkıyorum gorusuruzgünde 30 dk ayırsan yeter bence
kahvehaneburasıda neresı nereye gırdın eniscim 🙂
Eyvallah sağol öyle napalımçok tebrikelr @gözlemci 😉😉😉 son dönemde performansın yüksek ama foruma yine ara veriyorun olmuyor yanı 🙂🙂🙂
Profiline girdim de gördüm wattpaddekibiraz geç oldu ama tebrikler aga Eyw. saol kardeşim olsun geç olsun güç olmasın ))
Tebrikler @gözlemciEyw. saol kardeşim hadi ya nerden öğrendin gerçi yayımlamıyorum artık ))
Bu arada hikayelerini wattpadde yayinladigini nidin soylemedin ki
Çok teşekkür ederim dostum sağolasınTebrik ederim Enis, nice mesajlara.