sen biraz aktifleş ondan sonra söylersin sen bile tam girmiyorsun bazenayy ben cekınıyorum yoksa benım arkadaslarıma soylesem gırerler 🙂
sen biraz aktifleş ondan sonra söylersin sen bile tam girmiyorsun bazenayy ben cekınıyorum yoksa benım arkadaslarıma soylesem gırerler 🙂
canım ben aktıfbırısıyım boyle yerler bayıyor benı 🙂sen biraz aktifleş ondan sonra söylersin sen bile tam girmiyorsun bazen![]()
erkekleri kovucaz yakında çok az kaldı size bir tekme forumdan aşşağıya
başta bende öyleydim amasonradan alıştım burası güzel bir forum , herşey samimi buradacanım ben aktıfbırısıyım boyle yerler bayıyor benı 🙂
oylede cnm yok yaaa ben asosyallesemem 🙁başta bende öyleydim amasonradan alıştım burası güzel bir forum , herşey samimi burada![]()
günde 30 dk ayırsan yeter benceoylede cnm yok yaaa ben asosyallesemem 🙁
bellı olmaz cnm bazen 1 saatım burada kayboluyor 🙂 neyse ben cıkıyorum gorusuruzgünde 30 dk ayırsan yeter bence![]()
kahvehaneburasıda neresı nereye gırdın eniscim 🙂
Eyvallahçok tebrikelr @gözlemci 😉😉😉 son dönemde performansın yüksek ama foruma yine ara veriyorun olmuyor yanı 🙂🙂🙂
Profiline girdim de gördüm wattpaddekibiraz geç oldu ama tebrikler agaEyw. saol kardeşim olsun geç olsun güç olmasın ))
Eyw. saol kardeşim hadi ya nerden öğrendin gerçi yayımlamıyorum artık ))
Çok teşekkür ederim dostum sağolasınTebrik ederim Enis, nice mesajlara.![]()