Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

iki hafta daha vadi yok bu oldukça kötü

Yav arkadaş ben anlamıyorum kafam basmıyor sezona bomba gibi başladık.Herkesten övgüleri aldık sinema filmiydi falan filan ilk 3 bölümden sonra senaryo da ciddi şekilde aksaklıklar meydana geldi ve bölümlerin kalitesi gittikçe düşmeye başladı.Polat Alemdar da ilk bölüm dışında pek aktif göremedik.Sonra Necati abi kaza yaptı vadi ara verdi sonra sonraki bölümlerde ortalama bölümlerdi Polat Alemdar kazadan dolayı pasifleşti sonra iyileşti bir ara verdi gelen bölüm iyiydi ama sonraki bölüm tam hayal kırıklığı oldu.Bu sezon diğer sezondan bile daha kötü durumda şu an.Pana da ciddi ciddi sorunlar var bence sık sık ara vermeleri de bu yüzden.Selman Kayabaşı @34rcp44 ün dediği gibi kesinlikle ilk 3 bölüm senaryo ekibindeydi sonra ayrılınca bölüm kalitesi düştü.Bunu Vadici olan herkes anlayabilir.

@Maskeli Fedai ben kendimin nasıl bir vadici olduğumu biliyorum diyorum ki selman kayabaşı hala vadide yer alıyor biyorumda söylüyorum bu adam senarist falan değil ki diziye sanatsal bir katkısı olmaz bizim beklediğimiz hamleler iyi bir senarist senaristlerin kaleminden çıkacaktır

@Maskeli Fedai ben kendimin nasıl bir vadici olduğumu biliyorum diyorum ki selman kayabaşı hala vadide yer alıyor biyorumda söylüyorum bu adam senarist falan değil ki diziye sanatsal bir katkısı olmaz bizim beklediğimiz hamleler iyi bir senarist senaristlerin kaleminden çıkacaktır
İŞTE MİSİN EVDE MİSİN

@-KADİR- bende işteyi kardeşim bu arada herkesin mevlüt kandili ve cuması mübarek olsun dualarınızı bekliyorum :)