Vayybir şey olmaz şansını dene yine, İrem Derici de olur o rt falan da yapar
seni de böyle bir durumda görebiliriz![]()
Valla yolladım @yatutarsa.
Vayybir şey olmaz şansını dene yine, İrem Derici de olur o rt falan da yapar
seni de böyle bir durumda görebiliriz![]()
Benim çevremde var sana yollayabilirim sınıfta keman çalan var tanıdığım var 2-3 kişidede gitar saz eğitmi varÇevremde gitar çalan isimler henüz daha yeni öğrenmeye başlayan kişiler ve dolayısıyla henüz nota eğitimleri yok. Müzik yapacak kapsama geldiklerinde bende düşünüyorum. Bu şarkılar boşa gitmeyecek.![]()
Benim çevremde var sana yollayabilirim sınıfta keman çalan var tanıdığım var 2-3 kişidede gitar saz eğitmi var![]()
Valla güzelce derle topla neden olmasın,Herşey gönlünce olsun 😉Ben şarkı sözü yazıp satma taraftarıyım daha çok.
![]()
Teşekkür ederim.Valla güzelce derle topla neden olmasın,Herşey gönlünce olsun 😉
Teşekkürler @AhmadŞarkı gayet güzel, ben çok beğendim. Bence kendini daha da geliştirmelisin ve devam etmelisin.![]()
Hay kuşunuzaKuş sebebiyle kapattım bu ne ya.
Şaka bir yana yine güzel olmuş. O kuşu bir halledersen.![]()
Hallet derken başka odaya al.Hay kuşunuzaO kuşu kesecem.
![]()
Yahu yumurtaları var hayvanların yerlerinden edemiyorum anlayın.Hallet derken başka odaya al.![]()
O zaman kendini başka diyarlara at.Yahu yumurtaları var hayvanların yerlerinden edemiyorum anlayın.![]()
Eee siz çok oldunuz silerim len videoyu şimdi ha.O zaman kendini başka diyarlara at.![]()
Sen en iyisi geçen gün ki kuş taklidini at.Eee siz çok oldunuz silerim len videoyu şimdi ha.![]()
Haha bu kuşlarla aynı evde kaldığımızdan beri beni kendilerine benzettiler.Sen en iyisi geçen gün ki kuş taklidini at.![]()
Teşekkür ederim. Aynen yoğun talep vardı mekan değişsin diye nihayet bu şerefe nail olduk.Emeğine sağlık. Sözleri beğendim ve bu sefer mekan değişmiş dediğin gibi hoş olmuş. Devamını bekleriz![]()
Saçlar o yüzden mi uzadı.Haha bu kuşlarla aynı evde kaldığımızdan beri beni kendilerine benzettiler.![]()