Meryem Uzerli ile Anlaşamayınca Tuba Büyüküstün ile Anlaştılar

Sallamasyon bir haber olduğu o kadar belli ki hem Meryem'in kızı ile oynanması istendi Meryem red etti deniyor hemde Meryem fazla fiyat istediği için anlaşamadılar deniyor :A
Ayrıca 4 kısa reklam için Tuba gayet iyi bir para almış öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki hepiniz trilyonluk insanlarsınız :D

meryemim kıvanç-berenle aynı ücreti isteyerek farkını konuşturmuş 1.sınıf isimlerle aynı oalcak tabi ki :A

En hayırlısı olmuş. Meryem tatlı olabilir ama Tuba daha güzel.

Kısaca Tuba daha güzel, Meryem daha tatlı. Tartışmaya kapalı bir konu bu gerçekten. :)

En hayırlısı olmuş. Meryem tatlı olabilir ama Tuba daha güzel.

Kısaca Tuba daha güzel, Meryem daha tatlı. Tartışmaya kapalı bir konu bu gerçekten. :)
evet tartışmaya kapalı bir konu :X
http://www.milliyet.com.tr/dunya-guzeli-meryem-uzerli/magazin/detay/1814884/default.htm

Yargilamiyorum. İnsanları sadece Allah yargılar. Meryeme kotu kadin dedigimi duydun mu???
Ben toplumun bakış açısıyla reklamı etkinliğine değerlendim.
yahu hangi toplum bu :))) koca rekortmeni seda sayanı yıllarca izleyen toplum mu, bülent ersoy,hülya avşar gibi kendinden genç erkeklere yazan kadınları hala izleyen toplum mu :))) (araplarda da durum aynı)

evet tartışmaya kapalı bir konu :X
http://www.milliyet.com.tr/dunya-guzeli-meryem-uzerli/magazin/detay/1814884/default.htm

yahu hangi toplum bu :))) koca rekortmeni seda sayanı yıllarca izleyen toplum mu, bülent ersoy,hülya avşar gibi kendinden genç erkeklere yazan kadınları hala izleyen toplum mu :))) (araplarda da durum aynı)

Yahu reklam işi farklı siyaset gibi Anlamıyorsun ))) 7 kez evlen buna toplum kizmaz aferim der Bülent ersoyun kaç reklam filmi var da başarı saglamista devamı çekilmiş.

Dandik reklamlarda da dedim ya onu bile meryemle kiyaslayamazsin meryem türk toplumu çok aştı)))
evet çok aştı ondan toplum kabulleniverdi kadını :X

seda saynın reklamları dandik değil ayrıca bildiğin ev ürünleri reklamında oynuyor tutup da inşaat reklamında oynayacak hali yok :X

Yabancı ilk Meryem'e gittiğine göre Ortadoğuda Meryem rüzgarlar estiriyor. Tebrikler MY ve Meryem.