Çoğu dizi pat diye başlıyor ki o kadar dizinin başlayacağı haberleri kontratlar ortada dolaniyordu))pat diy başlaması mı gerekiyor dizinin nasıl mantık bu))
Çoğu dizi pat diye başlıyor ki o kadar dizinin başlayacağı haberleri kontratlar ortada dolaniyordu))pat diy başlaması mı gerekiyor dizinin nasıl mantık bu))
Ne fark eder ki aynı şeyÇocuklar evlilik sırasında dünyaya geldi
günahın derecesi düşüyor demek ki hüloğğğ sistemi başkanalrı gibi sevap-günaha da karışıyor demek kiNe fark eder ki aynı şey
Meryemi çok yargılayorsun... oda istemezdi böyle olsun![]()
Yargilamiyorum. İnsanları sadece Allah yargılar. Meryeme kotu kadin dedigimi duydun mu???Ne fark eder ki aynı şey
Meryemi çok yargılıyorsun... oda istemezdi böyle olsun![]()
evet tartışmaya kapalı bir konuEn hayırlısı olmuş. Meryem tatlı olabilir ama Tuba daha güzel.
Kısaca Tuba daha güzel, Meryem daha tatlı. Tartışmaya kapalı bir konu bu gerçekten.![]()
yahu hangi toplum buYargilamiyorum. İnsanları sadece Allah yargılar. Meryeme kotu kadin dedigimi duydun mu???
Ben toplumun bakış açısıyla reklamı etkinliğine değerlendim.
evet tartışmaya kapalı bir konu
http://www.milliyet.com.tr/dunya-guzeli-meryem-uzerli/magazin/detay/1814884/default.htm
yahu hangi toplum bu)) koca rekortmeni seda sayanı yıllarca izleyen toplum mu, bülent ersoy,hülya avşar gibi kendinden genç erkeklere yazan kadınları hala izleyen toplum mu
)) (araplarda da durum aynı)
olan var olmayan varYahu reklam işi farklı siyaset gibi Anlamıyorsun ))) 7 kez evlen buna toplum kizmaz aferim der Bülent ersoyun kaç reklam filmi var da başarı saglamista devamı çekilmiş.
Dandik reklamlarda da dedim ya onu bile meryemle kiyaslayamazsin meryem türk toplumu çok aştı)))olan var olmayan varseda sayan yıllardır reklamlarda hala da iyi para alıyor,
![]()
evet çok aştı ondan toplum kabulleniverdi kadınıDandik reklamlarda da dedim ya onu bile meryemle kiyaslayamazsin meryem türk toplumu çok aştı)))
imana gelmek mi desem düşmanımın düşmanı dostumdur mu desem hangi söz daha uygun çözemedimYabancı ilk Meryem'e gittiğine göre Ortadoğuda Meryem rüzgarlar estiriyor. Tebrikler MY ve Meryem.
imana gelmek mi desem düşmanımın düşmanı dostumdur mu desem hangi söz daha uygun çözemedim![]()
ay neyse meryemim berenle kıvançla aynı ücreti aliyi artık reklamlardanBeren ile karşılaştırmadığın sürece sorunum yok Meryem ile. Bunu biliyorsundur.Ne zaman beren'i koydun en tepeye gözünü diktin benimde şimşekleri üzerine çektin.
![]()
ay neyse meryemim berenle kıvançla aynı ücreti aliyi artık reklamlardan![]()
hiç alakası yok en son oynadığı reklamda önce kıvançla aynı ücreti verin yoksa oynamam demiş kıvanç 2 milyon dolar aliyiBeren bildiğin üzere kendi fiyatını kendi belirliyorki en son 1 yıl önce Duru'da oynadı ve fiyatlar artıyor yani.![]()
hiç alakası yok en son oynadığı reklamda önce kıvançla aynı ücreti verin yoksa oynamam demiş kıvanç 2 milyon dolar aliyi![]()