Meryem Uzerli ile Anlaşamayınca Tuba Büyüküstün ile Anlaştılar

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,028
Puanı
1,061
Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Molfix reklamı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 16 bebekle kamera karşısına geçilen reklam Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da yayınlanıyor.

Gelen haberlere göre reklam teklifi ilk olarak Meryem Uzerli'ye gitmiş.Ancak reklamda kızı Lara ile oynaması istenen Uzerli bu teklifi kabul etmemiş.Bu olayın üstüne Uzerli'nin istediği 2 milyon doları da çok bulan firma yarı fiyatına Tuba Büyüküstün ile anlaşmış.
220698_660_320.jpg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @sürgünüm @-potterhead- @gizem ak @Nisa @SelinÇ. @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @KayıpSehir

Meryem çok istemiş parayı ama Tuba'da çok ucuza gitmiş.:F Acaba Tuba'da çocukalrı ile mi geçecek kamera karşısına.

Haber kendi içinde kendini yalanlayan bir haber olmuş @xemrexxx nin elinde çıktığı bu kadar belli olur)) hem parayı onatmadigi için vazgeçmiş bir de iki milyonu fazla bulmuş yapımcı ondan vazgeçmiş))

Ortadoğuda evlilik dışı ilişkisinden bebek yapmış bir kadının tanıttığı ürünü kim alır diye düşünmemiş yani yapımcı ))))

Haber kendi içinde kendini yalanlayan bir haber olmuş @xemrexxx nin elinde çıktığı bu kadar belli olur)) hem parayı onatmadigi için vazgeçmiş bir de iki milyonu fazla bulmuş yapımcı ondan vazgeçmiş))

Ortadoğuda evlilik dışı ilişkisinden bebek yapmış bir kadının tanıttığı ürünü kim alır diye düşünmemiş yani yapımcı ))))
Tuba da evlilik dışı yaptı

ortadoğu dediğin şşeyin analtıldığı senaryoları ayıla bayıla izliyor panpa :))) boşa çabalama meryemin ünü senin tayyip amcadan kat kat fazla :))) hadi glu glu :))

Tuba da evlilik dışı yaptı
klasik beyazsoy kim yükselişteyse ona muhalefet:)))

ortadoğu dediğin şşeyin analtıldığı senaryoları ayıla bayıla izliyor panpa :))) boşa çabalama meryemin ünü senin tayyip amcadan kat kat fazla :))) hadi glu glu :))

klasik beyazsoy kim yükselişteyse ona muhalefet:)))
Senaryoyu izler ama kızıyla birlikte ekrana çıkan biri gerçek hayata takabul eder olay. Meryemin ünü ile tayibin ününü karşılaştırmak anca senin zekandan ortaya çıkar))) hemen isin içinde çıkamayınca kurtarıcı AKP)))

Senaryoyu izler ama kızıyla birlikte ekrana çıkan biri gerçek hayata takabul eder olay. Meryemin ünü ile tayibin ününü karşılaştırmak anca senin zekandan ortaya çıkar))) hemen isin içinde çıkamayınca kurtarıcı AKP)))
senin dayanak noktan o panpa film konusunda bile siyaset yapıyodun :)))) boşa çabalama artık anca hüloğğ keesmi beğenicek mesajını :))

hahahah sizz susun bakayım braz :F:F:F

tuba çok basite almış kendisini ben eğer onun yerinde olsam meryemin itediği fiyatın yarısını kabul etmeyi geçin meryemin istediği ücretten daha fazla ücret isterdim :F:F
tubaya kim verecek o ka parayı kız her şeyin bir matematiği var :X

senin dayanak noktan o panpa film konusunda bile siyaset yapıyodun :)))) boşa çabalama artık anca hüloğğ keesmi beğenicek mesajını :))

ayoll vericeğinden değil kadınlık gururu diye birşey var ben ünlü olam meryemin yarı fiyatı teklif edenlere meryemden fazla istiyorum derim kabul etmeselerde bir süre haberleri süslerdim bu tutumumla :F:F:F

ayoll vericeğinden değil kadınlık gururu diye birşey var ben ünlü olam meryemin yarı fiyatı teklif edenlere meryemden fazla istiyorum derim kabul etmeselerde bir süre haberleri süslerdim bu tutumumla :F:F:F
yakında tubadan da sana düşerler ee artık annelik yaşın gelmiş gerçi evde kalmışın ama bebeklerle reklamda oynasan millet yutar:F

Her konuda sıyrılmak için konuya akpye bağlayan sen mi huloggdan bahsediyon))
Bu arada meryem yükselişte olduğunu sanman da ayrı güzellik)))

Film konusunda değil oscar konusunda siyaset yapıyorum. tabi siyaset konusundan anlamadigin için oskarda dönene siyasi olaylardan habersiz oskari film yarışması saniyordundur )))

Her konuda sıyrılmak için konuya akpye bağlayan sen mi huloggdan bahsediyon))
Bu arada meryem yükselişte olduğunu sanman da ayrı güzellik)))

Film konusunda değil oscar konusunda siyaset yapıyorum. tabi siyaset konusundan anlamadigin için oskarda dönene siyasi olaylardan habersiz oskari film yarışması saniyordundur )))
tek bir konudan bahsetmiyorum panpa :X

meryem yükselişte değil ama en yüksek ücretli kadın oyuncu şu an :))) berenden sonra en çok haber olan kadın oyuncu da meryem :))) dizisini başlamadan her şeyi belirsizken 25 ülkeye sattırmış bir ilke imza atmış :))) acaba başka ne gibi bir özellikaranabilir oyuncuda 90-60-90 vücut hatları istiyon galiba yükselişte olması için :))

tek bir konudan bahsetmiyorum panpa :X

meryem yükselişte değil ama en yüksek ücretli kadın oyuncu şu an :))) berenden sonra en çok haber olan kadın oyuncu da meryem :))) dizisini başlamadan her şeyi belirsizken 25 ülkeye sattırmış bir ilke imza atmış :))) acaba başka ne gibi bir özellikaranabilir oyuncuda 90-60-90 vücut hatları istiyon galiba yükselişte olması için :))

Dizisi neden yok ortada)))