Fragmanı izledin mi?gereçkten evleniyorlar bunlar vayy be
Fragmanı izledin mi?gereçkten evleniyorlar bunlar vayy be
hayır izlemedim sadece özeti okudumFragmanı izledin mi?
Hımm o zaman söylemiyim izle sen.hayır izlemedim sadece özeti okudum
Yıldırım nikahı kıyarlarEvlilik olmayacaktir. bu kadar kolay evlilik olmaz
Türk dizisi olur o zaman))Yıldırım nikahı kıyarlar
cıktı canımm cıktı 🙂 ben gordumİnşallah fragman çıkar deliririm lan haftaya kadar.
çok saçma şeyler oldu
Yok bu yabancı dizi değil. Zaten isteğin kadar anlatçok saçma şeyler oldu
Anlatırsam spoiler verecem ama anlatmadan olmazki sonu saçmaydı ayaz gelemedi düğüne yerine meteyle evlendi ve bir o kadar saçmada fragman verdiler
Bölüm fena değildi. Önem bu düğünün olmaması için Ayaz ile baya tartıştı. Sonunda da amacına ulaştı. Telefonla aradı Ayaz'ı düğüne gidememesi için, galiba kaza geçirmiş numarası yaptı fragmanda Ayaz hastanedeydi. Ayaz düğüne gidemeyince Mete'yi aradı Öykü ile evlenmesi için, zaten formalite bir evlilik olucaktı Ayaz ile Öykü evlenseydi yani Mete ile de formalite icabı evlendiler. Birde Rıza yeniden çıktı ortaya bunlar bi bölümde otelde birlikte olmuşlardı Rıza kameraya almıştı, o videoyu Mete'ye yolladı yine ayrıldılar.
Artık önem kesinlikle dark side (kötü) tarafa geçmişBölüm fena değildi. Önem bu düğünün olmaması için Ayaz ile baya tartıştı. Sonunda da amacına ulaştı. Telefonla aradı Ayaz'ı düğüne gidememesi için, galiba kaza geçirmiş numarası yaptı fragmanda Ayaz hastanedeydi. Ayaz düğüne gidemeyince Mete'yi aradı Öykü ile evlenmesi için, zaten formalite bir evlilik olucaktı Ayaz ile Öykü evlenseydi yani Mete ile de formalite icabı evlendiler. Birde Rıza yeniden çıktı ortaya bunlar bi bölümde otelde birlikte olmuşlardı Rıza kameraya almıştı, o videoyu Mete'ye yolladı yine ayrıldılar.
canımm formalite değilmiş annem izliyordu ben bakmıyordum tam ama sonuna baktım sadece annemde bana oykuyle ayaz evlenıp sonra bosanıcaklardı ayazında canına mınnet kabul ettı ama ayazınannesı kaza yapınca ayaz telefonuyla metesıne haber verdı oda durumu ıdare etmek ıcın evlendı ama ayaz evlenın dememış sanırım🙂Bölüm fena değildi. Önem bu düğünün olmaması için Ayaz ile baya tartıştı. Sonunda da amacına ulaştı. Telefonla aradı Ayaz'ı düğüne gidememesi için, galiba kaza geçirmiş numarası yaptı fragmanda Ayaz hastanedeydi. Ayaz düğüne gidemeyince Mete'yi aradı Öykü ile evlenmesi için, zaten formalite bir evlilik olucaktı Ayaz ile Öykü evlenseydi yani Mete ile de formalite icabı evlendiler. Birde Rıza yeniden çıktı ortaya bunlar bi bölümde otelde birlikte olmuşlardı Rıza kameraya almıştı, o videoyu Mete'ye yolladı yine ayrıldılar.
Artık önem kesinlikle dark side (kötü) tarafa geçmiş
Formalite evliliği saçma buldum. Aslında Ayaz la evlenseydi normal karşılardım ama mete ile formaliteden de olsa evlenmesi çok saçma olmuş ama diziye heyecan gelir
Şeyma ve mete kaç bölümdür ayrılıyor barışıyor seyma söz veriyor yine aynı. Hataları yapıyor bıktım bunlardan gerçekten sonra da biz aşığız diyorlar hiç inandırıcı gelmiyor şimdide Rıza çıkmış
Gercekten mete ile evlendiyse çok saçma olur yacanımm formalite değilmiş annem izliyordu ben bakmıyordum tam ama sonuna baktım sadece annemde bana oykuyle ayaz evlenıp sonra bosanıcaklardı ayazında canına mınnet kabul ettı ama ayazınannesı kaza yapınca ayaz telefonuyla metesıne haber verdı oda durumu ıdare etmek ıcın evlendı ama ayaz evlenın dememış sanırım🙂
ben pek ızlemıyorum kıraz vesımını canım ama meteylen oykunun uyusmadıgınıbılıyorum 🙂facebook yıkıldı dun ayy senın haberın yokmu yoksam 😱coksıtem etmıs dızının fanlarıGercekten mete ile evlendiyse çok saçma olur ya
Ben dün izlemedim misafirler vardı ne oldu facebookta ?ben pek ızlemıyorum kıraz vesımını canım ama meteylen oykunun uyusmadıgınıbılıyorum 🙂facebook yıkıldı dun ayy senın haberın yokmu yoksam 😱coksıtem etmıs dızının fanları