MusicSurvivor 1.Hafta Sonuçları ve Düello

Hangisinin şarkısını daha çok seviyorsun?

• Avril Lavigne 'Sk8er Boi'

• Ludwig van Beethoven '9.Senfoni'

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Avrill diyorum lakin Bethowen da kötü değil her ikisinide seçiyorum ayrıca bu ne yaa elenmemişim hay aksi şeytan , neyse haftaya elenecek bir parça bulurum :)

Ayrıca yarışmanın hangi gün ne yapılcak vs özelden yollarsanız katılıabilirim şuan giriyorum bakma sınavlarım o kadar abartılcak şekilde değil..
Ayrıca ankette de verirsen seviniriz.

Elenmek istiyorsan çekil demiştik dün.En azından yarışmak isteyenler elenmez.
Kendi isteğimle gitmiyorum, ayrıca elenmek gibi bir derdimin olmadığını cümle alemde biliyordur . Ayrıca yarışmak isteyen eleniyorsa hak ediyor demektir ,iyi bir parça ile elenmemek gayetde mümkün ve itiraz ettiğim bir hususta elenmemek derdinin yanına finale kadar kalabilmek ve totalde en yüksek puanı toplayabilmek önemli olsun böyle çok saçma herkes elenmemeye çalışıyor lakin bir hafta en yükske puanı alan diğer hafta düşük oluyor ama elenmiyor yani anlatmak itediğim totalde puanda toplamak önemli olsun.

Kendi isteğimle gitmiyorum, ayrıca elenmek gibi bir derdimin olmadığını cümle alemde biliyordur . Ayrıca yarışmak isteyen eleniyorsa hak ediyor demektir ,iyi bir parça ile elenmemek gayetde mümkün ve itiraz ettiğim bir hususta elenmemek derdinin yanına finale kadar kalabilmek ve totalde en yüksek puanı toplayabilmek önemli olsun böyle çok saçma herkes elenmemeye çalışıyor lakin bir hafta en yükske puanı alan diğer hafta düşük oluyor ama elenmiyor yani anlatmak itediğim totalde puanda toplamak önemli olsun.
Totalde puanları toplamak söz konusu olamaz.Ama şöyle bir düşüncem var.Her haftanın birincisi +3,ikincisi +2,üçüncüsü +1 puan alabilir.Bu puanlar da finalde geçerli olur.

1107.jpg

VE ELENEN İSİM AVRIL LAVIGNE OLUYOR.GERÇEKTEN ELENMESİNE ÜZÜLDÜM.KEŞKE DAHA İDDİALI BİR ŞARKIYLA GELSEYDİN. @Çiğdem- keşke elenmeseydin :(

Totalde puanları toplamak söz konusu olamaz.Ama şöyle bir düşüncem var.Her haftanın birincisi +3,ikincisi +2,üçüncüsü +1 puan alabilir.Bu puanlar da finalde geçerli olur.
Ee finaledeki puanlar ne işe yarayacak =??

Toplam puan olmadan yarışma çöp at gitsin.

@Çiğdem- haksızlık oldu diye düşünüyorum yani elenilecek bir şarkı değildi ama herşeyin hayırlısı buymuş :( çiğdem sen zaten bugune kadar forumda herşeyde başarılı oldun zaten :bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...