off herneyse , nasıl biliyorsan öyle yap,ben çıkıyorum salı cumartesi girerim varmı başka girilcek gün?Dediğinden bir şey anlamadım
çok önyargılı davranmıştın bu ankete bak görüldüğü gibi birşey değilmişSon anda yırttık gibi, hiç beklemiyordum. Yine de @Çiğdem- i tebrik ederim iyi bir yarıştı. Bugün o yarın ben
9.senfoni yi dinleyen herkese de ayrıyetten teşekkür ederim, ve tercih eden etmeyen herkese de.
öyle diyenler hep olacak yarışmalarda bu durum çok normal gerçek yarışmalarda hep gruplaşma olur birileri birbirlerini destekler her zaman yani çıkar ilişkileri olur@Harunnn60 yani öyle oldu ama özellikle üstüne bastıra bastıra "Beethoven elensin" denince benim de öyle düşünmem normal sonuçta?
şuan yarışmada yarışan tek bayan üye sensinAslında bana göre iyi iki şarkı düelloya kaldı. Her ne kadar Beethoven'ı daha çok beğenmiş olsam da Avril da iyiydi. Üstelik anladığım kadarıyla üyeler oy verirken şarkının tanınırlığına da bakıyorlar. Sk8er Boi oldukça bilinen bir şarkı, hemen güme gitmesine şaşırdım.
@Çiğdem- 'e geçmiş olsun, @Tolstoyevski 'yi de tebrik ederim.
Eyvah eyvahşuan yarışmada yarışan tek bayan üye sensin
seni yeriz 2 haftaya kalmaz ( şaka tabikide )Eyvah eyvah
tek kelimeyle yazıklar olsun olmaz böyle birşey ben @Cengo ya hatırlarmısınız bilmem anket sistemini duyar duymaz karşı çıkmıştım ve cengoyla tartışmıştık bile anket sistemi böyle olmasın demiştim daha doürusu böyle adaletsizlik olucağını adım kadar biliyordum tek karşı çıkan ben olmustum sisteme ve ne tesadüf içime doğmuş gibi ben elendim
şu şarkıların içinden sadece @xemrexxx şarkısından düşüktü şarkım
ve @Harunnn60 şarkısıylada başa baştı onun harici geriye kalan 13 şarkıdanda kat kat daha iyiydi benim parçam kat kat diyorum bakın @Tzira zaten altını çizmiş bu şarkı yurt dışında hayran kitlesi aşırı fazla olan ve aşırı popüler bir şarkıdır ben hep şunu söyledim benim şarkımı kimse dinlemedi dedim 4-5 kişi dışında dinleyen olmadı dedim
@denizz19 beni doğrular gibi geldi dediki ben oylama verirken dinleyememiştim şimdi dinledim avril diyorum dedi oylamada dikkatli dinlemediğini oyüzden düşük verdiğini itiraf etmiş oldu ve şimdi dinleyince avril diyorum dedi 4-5 kişi dısında kisme dinlemedi benim aşrkımı adım kadar eminim arkadaşlar bu şarkılar dinlenmiyorsa neye göre pun veriliyor allah aşkına dinlemediğinizbir şarkıya nasıl puan ve puan oylaması yaptınız daha doğrusu puanda vermediniz aslında kafadan 1 verip geçtiniz ozaman ortaya şu çıkıyor
1 herkes anlaştığı üyelerle puan verme olayı yapmış
2 sadece şarkıcıların adına bakılmış
ben 1 yıldır forumdayım nekadar kişilikli çocuklar var diyorum sizleri savunuyorum çevremdeki kızlara bile anlatıyordum ama şimdi anladımkı benim cengoya itiraz etmem doğruymuş adaletsizlik çıktı ortaya beni hayal kırıklığına uğrattınız elinizi vicdanınıza koyup şu şarkıyı dinleyin vicdanınız bakalım rahat edicekmi şu listeyi internete yayın televizyonlara verin 2014 yılının komedisi seçilir 2015 geçmeden hemen verin bu listeyi 2014 yılının komedisi seçilsin belki basit bir yarışma ama kul hakkı yediniz hakkımıda helal etmiyorum dün yemek yemeden yarışmanın bitmesini bekledim bitince üzüntüden yiyemedim bu sabahta öyle dünden beridir hayattan zevk bile almıyorum bu heyecanı yaşayamadan hemen dışarıda kaldım
yeminle hasta olmuş durumdayım şuan üzüntüden başım çatlıyor
@Ahmad @sürgünüm @sokak sanati @HachiKo @denizz19 @gözlemci @-potterhead- @Tolstoyevski @Çiğdem- @Tzira @beyazsoy @xemrexxx @BesaleT @aserat54 @Billy Kane @Yiğitt @hayret bi şey @kaan955 @batuhankaralar @Harunnn60 @OzaN
@destere @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi
Senin muzik zevkin bizim kiyle ayni olmayabilir, belki senin icin en guzel 2.sarkiydi ama herkes icin oyle degil, nasil kat kat daha iyiydi diyebilirsin ki? Hem bukadar abartmani anlayamadim nede olsa bu bir yarisma her hafta birisi elenecek ve herkes senin gibi yaparsa ne olur?tek kelimeyle yazıklar olsun olmaz böyle birşey ben @Cengo ya hatırlarmısınız bilmem anket sistemini duyar duymaz karşı çıkmıştım ve cengoyla tartışmıştık bile anket sistemi böyle olmasın demiştim daha doürusu böyle adaletsizlik olucağını adım kadar biliyordum tek karşı çıkan ben olmustum sisteme ve ne tesadüf içime doğmuş gibi ben elendim
şu şarkıların içinden sadece @xemrexxx şarkısından düşüktü şarkım
ve @Harunnn60 şarkısıylada başa baştı onun harici geriye kalan 13 şarkıdanda kat kat daha iyiydi benim parçam kat kat diyorum bakın @Tzira zaten altını çizmiş bu şarkı yurt dışında hayran kitlesi aşırı fazla olan ve aşırı popüler bir şarkıdır ben hep şunu söyledim benim şarkımı kimse dinlemedi dedim 4-5 kişi dışında dinleyen olmadı dedim
@denizz19 beni doğrular gibi geldi dediki ben oylama verirken dinleyememiştim şimdi dinledim avril diyorum dedi oylamada dikkatli dinlemediğini oyüzden düşük verdiğini itiraf etmiş oldu ve şimdi dinleyince avril diyorum dedi 4-5 kişi dısında kisme dinlemedi benim aşrkımı adım kadar eminim arkadaşlar bu şarkılar dinlenmiyorsa neye göre pun veriliyor allah aşkına dinlemediğinizbir şarkıya nasıl puan ve puan oylaması yaptınız daha doğrusu puanda vermediniz aslında kafadan 1 verip geçtiniz ozaman ortaya şu çıkıyor
1 herkes anlaştığı üyelerle puan verme olayı yapmış
2 sadece şarkıcıların adına bakılmış
ben 1 yıldır forumdayım nekadar kişilikli çocuklar var diyorum sizleri savunuyorum çevremdeki kızlara bile anlatıyordum ama şimdi anladımkı benim cengoya itiraz etmem doğruymuş adaletsizlik çıktı ortaya beni hayal kırıklığına uğrattınız elinizi vicdanınıza koyup şu şarkıyı dinleyin vicdanınız bakalım rahat edicekmi şu listeyi internete yayın televizyonlara verin 2014 yılının komedisi seçilir 2015 geçmeden hemen verin bu listeyi 2014 yılının komedisi seçilsin belki basit bir yarışma ama kul hakkı yediniz hakkımıda helal etmiyorum dün yemek yemeden yarışmanın bitmesini bekledim bitince üzüntüden yiyemedim bu sabahta öyle dünden beridir hayattan zevk bile almıyorum bu heyecanı yaşayamadan hemen dışarıda kaldım
yeminle hasta olmuş durumdayım şuan üzüntüden başım çatlıyor
@Ahmad @sürgünüm @sokak sanati @HachiKo @denizz19 @gözlemci @-potterhead- @Tolstoyevski @Çiğdem- @Tzira @beyazsoy @xemrexxx @BesaleT @aserat54 @Billy Kane @Yiğitt @hayret bi şey @kaan955 @batuhankaralar @Harunnn60 @OzaN
@destere @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi
haksızlığa uğradını düşünen herkes böyle yapsın haksızlığa uğramadığını düşünen zaten böyle yapmaz ben %100 haksızlığa uğradığımı düşünüyorum çünkü benim şarkımı kimse dinlemedi tüm üyeler çıkıp söylesin dinledim diyenler bakalım kaç kişi çıkıcak avrilde kimmiş diyip 1 puan vermek ne demek oluyor tüm şarkıları dinleyeceksin ve ona göre puan vericeksinSenin muzik zevkin bizim kiyle ayni olmayabilir, belki senin icin en guzel 2.sarkiydi ama herkes icin oyle degil, nasil kat kat daha iyiydi diyebilirsin ki? Hem bukadar abartmani anlayamadim nede olsa bu bir yarisma her hafta birisi elenecek ve herkes senin gibi yaparsa ne olur?
Bence abartiyosun ve yanlis dusunuyosun.haksızlığa uğradını düşünen herkes böyle yapsın haksızlığa uğramadığını düşünen zaten böyle yapmaz ben %100 haksızlığa uğradığımı düşünüyorum çünkü benim şarkımı kimse dinlemedi tüm üyeler çıkıp söylesin dinledim diyenler bakalım kaç kişi çıkıcak avrilde kimmiş diyip 1 puan vermek ne demek oluyor tüm şarkıları dinleyeceksin ve ona göre puan vericeksin
@denizz19 söylemiş ben dinleyememiştim demiş ve düşük vermişti ama düeelloda bu sefer dinledim ve avril diyorum dedi bu herşeyi açıklıyor prçayı dinlemeden oylama yapılmış resmen
bu şekilde haksızlığa uğrayan herkes hakkını savunsun
Senin muzik zevkin bizim kiyle ayni olmayabilir, belki senin icin en guzel 2.sarkiydi ama herkes icin oyle degil, nasil kat kat daha iyiydi diyebilirsin ki? Hem bukadar abartmani anlayamadim nede olsa bu bir yarisma her hafta birisi elenecek ve herkes senin gibi yaparsa ne olur?
dinleyen bile olmamış şarkıyı ben onu diyorum ne demek şarkıcı tanınıp tanınamması ne önemi var yabancı türk ne önemi var her şarkıyı dinliceksin ve beğendiğine puan vericeksin bukadar basit ama avril kimmiş diyip 1 puan verirsen barış manço türkiyede çoks evilen şarkıcı diye 15 verirsen ozaman @Cengo bu yarışmayı kaldırsın şuan iptal etsin eğer oylar böyle verilmeye devam edicekse bitirsin yarışmayıOlay ne bilmiyorum ama şöyle bir sıkıntı vardı ortada, paylaşılan videodaki ses kalitesi inanılmaz derecede kötüydü orada dinlendiyse zaten ben bile oy vermezdim. Diğer yandan keşke bilindik bir şarkı seçseydin 15 kişiyi düşünüp, herkes tarafından bilinen şarkının ismini yazsan dahi şuan üst sıralar rahat gibiydi. Neyse sağlık olsun.
Programda yabancı, yerli diye ayrılsaydı bu sorunlar olmayacaktı aslında forumun çoğunluğu yerli takılıyor aynı zamanda.
@Çiğdem-
Ben ortada bu kadar abartilacak bir durum olmadigini dusunuyorum.Biraz daha teselliye dayalı mesajlar atsan çok mu zorlanırdın. Kız kötü olduğunu söylüyor sen tuz basıyorsun. Biraz daha düşünceli olmanı beklerdim. Son cümlelerin çok iyi ama ilk başta sanki çok ağır konuşmuşsun. Sinirle stresle sağlıklı düşünmüyor olabilir.