MusicSurvivor 1.Hafta Sonuçları ve Düello

Hangisinin şarkısını daha çok seviyorsun?

• Avril Lavigne 'Sk8er Boi'

• Ludwig van Beethoven '9.Senfoni'

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben diğerleriyle şarkı anlaşması yapmadığım için
tanımadığım şarkıcıya 1 verip geçip tanıdığıma 15 vermediğim için elendim sankı şarkıcılar yarışıyor şarkıları dinlemediler bile şarkıcı isimleirne göre oy mu verilir şarkıları dinleyeceksin beğendiğine beğenemdine vericeksin bukadar basitti ama bunu yapan olmamış ozaman bu yarışmanın anlamı yok ben böyle olucağından adım kadar emindim @Cengo ya itiraz etmiştim daha yarışma başlamadan

Ben ortada bu kadar abartilacak bir durum olmadigini dusunuyorum.

Doğruda sen yarışmacı olmadığın için daha genel düşünüyorsun. Kız 3-4 gündür burada emek veriyor konuşup ediyor bir sonraki hafta için şarkı belirliyor ama elenincede koyuyor normal olarak. Tabi öyle abartılacak bir yarışma değil ama yine üzer insanı. Bİraz daha sakin karşılaman gerekmektetdi bence.:)

Doğruda sen yarışmacı olmadığın için daha genel düşünüyorsun. Kız 3-4 gündür burada emek veriyor konuşup ediyor bir sonraki hafta için şarkı belirliyor ama elenincede koyuyor normal olarak. Tabi öyle abartılacak bir yarışma değil ama yine üzer insanı. Bİraz daha sakin karşılaman gerekmektetdi bence.:)
Ben kotu birsey demedim ki herkesin muzik zevki farkli dedim sadece ama neyse konuyu uzatmayalim.

Ben kotu birsey demedim ki herkesin muzik zevki farkli dedim sadece ama neyse konuyu uzatmayalim.

Üzgün şuanda ve abartmasında mahsur yok. Teselli dolu bir mesaj atsaydın ve Avril iyi ama risk almışsın falan filan deseydin daha iyi olurdu. Neyse boşverelim.

Üzgün şuanda ve abartmasında mahsur yok. Teselli dolu bir mesaj atsaydın ve Avril iyi ama risk almışsın falan filan deseydin daha iyi olurdu. Neyse boşverelim.
yahuuuu herkesin şarkısı bethovondan iyiydide benimkimi kötüydü yapmayın allah aşkına
buna adaletli seçim diyen kişidede adalet yoktur

yahuuuu herkesin şarkısı bethovondan iyiydide benimkimi kötüydü yapmayın allah aşkına
buna adaletli seçim diyen kişidede adalet yoktur

Senin seçimin riskti bence. Zaten oylamada da başa baş gitmişsiniz. Açık yine destekleyen desteklemiş. İyi kötü bir drum yok.:X

@Çiğdem- Ben senin elenmeni istemezdim.Ama yeterli olmadığını da söylemiştim.Ayrıca her şarkıdan çok iyiydi demen yanlış.Zevkler ve renkler farklıdır

@Çiğdem- Ben senin elenmeni istemezdim.Ama yeterli olmadığını da söylemiştim.Ayrıca her şarkıdan çok iyiydi demen yanlış.Zevkler ve renkler farklıdır
brakın allah aşkına her şarkı betvonondan süperdide sadece benimkimi kötüydü denizz19 oylamada ben dinlemmiştim ama düeddloda dinledim avril diyorum dedi herşeyi açıklıyor 4-5 kişi dısında benim şarkımı dinleyen olmadıkı o 1 veren kişiler hiçbiri dinlemedi
şarkıcılar yarııyor sankiiii şarkıcı isimleirne göre puan veriliyor şarkıları dinlersin ona göre puan verirsin ama avrilde kimmiş 1 veriyorum barış manço tanıyorum 15 veriyorum diyip şarkılar dinlenmeden şarkıcı ismiyle gidicekse eğer bu yarışmayı bitir cnm basit yarışma ama kul hakkı basit birşey değildir boşu boşuna kisme kul hakkına girmesin hit alıcam diye buna çanak tutma ya adam akıllı şarkıları dinlesinler ayda bitir bu yarışmayı

tek kelimeyle yazıklar olsun olmaz böyle birşey ben @Cengo ya hatırlarmısınız bilmem anket sistemini duyar duymaz karşı çıkmıştım ve cengoyla tartışmıştık bile anket sistemi böyle olmasın demiştim daha doürusu böyle adaletsizlik olucağını adım kadar biliyordum tek karşı çıkan ben olmustum sisteme ve ne tesadüf içime doğmuş gibi ben elendim
şu şarkıların içinden sadece @xemrexxx şarkısından düşüktü şarkım
ve @Harunnn60 şarkısıylada başa baştı onun harici geriye kalan 13 şarkıdanda kat kat daha iyiydi benim parçam kat kat diyorum bakın @Tzira zaten altını çizmiş bu şarkı yurt dışında hayran kitlesi aşırı fazla olan ve aşırı popüler bir şarkıdır ben hep şunu söyledim benim şarkımı kimse dinlemedi dedim 4-5 kişi dışında dinleyen olmadı dedim
@denizz19 beni doğrular gibi geldi dediki ben oylama verirken dinleyememiştim şimdi dinledim avril diyorum dedi oylamada dikkatli dinlemediğini oyüzden düşük verdiğini itiraf etmiş oldu ve şimdi dinleyince avril diyorum dedi 4-5 kişi dısında kisme dinlemedi benim aşrkımı adım kadar eminim arkadaşlar bu şarkılar dinlenmiyorsa neye göre pun veriliyor allah aşkına dinlemediğinizbir şarkıya nasıl puan ve puan oylaması yaptınız daha doğrusu puanda vermediniz aslında kafadan 1 verip geçtiniz ozaman ortaya şu çıkıyor
1 herkes anlaştığı üyelerle puan verme olayı yapmış
2 sadece şarkıcıların adına bakılmış
ben 1 yıldır forumdayım nekadar kişilikli çocuklar var diyorum sizleri savunuyorum çevremdeki kızlara bile anlatıyordum ama şimdi anladımkı benim cengoya itiraz etmem doğruymuş adaletsizlik çıktı ortaya beni hayal kırıklığına uğrattınız elinizi vicdanınıza koyup şu şarkıyı dinleyin vicdanınız bakalım rahat edicekmi şu listeyi internete yayın televizyonlara verin 2014 yılının komedisi seçilir 2015 geçmeden hemen verin bu listeyi 2014 yılının komedisi seçilsin belki basit bir yarışma ama kul hakkı yediniz hakkımıda helal etmiyorum dün yemek yemeden yarışmanın bitmesini bekledim bitince üzüntüden yiyemedim bu sabahta öyle dünden beridir hayattan zevk bile almıyorum :T bu heyecanı yaşayamadan hemen dışarıda kaldım :T
yeminle hasta olmuş durumdayım şuan üzüntüden başım çatlıyor :T

@Ahmad @sürgünüm @sokak sanati @HachiKo @denizz19 @gözlemci @-potterhead- @Tolstoyevski @Çiğdem- @Tzira @beyazsoy @xemrexxx @BesaleT @aserat54 @Billy Kane @Yiğitt @hayret bi şey @kaan955 @batuhankaralar @Harunnn60 @OzaN
@destere @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi
Gerçekten çok üzüldüm. Özellikle son kısma. İnsan ne kadar yarışmadan önce kendini güzelce hazırlasa da düşük puan görünce morali bozuluyor. Bence herkesin şarkısı iyiydi, ama 15 kişi de 15 alamayacağı için bir sıralama yapılması zorunluydu. Şarkıları dinlemeyenler varsa bilemem, ki ben hepsini ikişer defa dinledim. Neyse, umarım bu üzüntün kısa zamanda geçer. Seni "Forumun Neşesi" diye anardık, ama sen hemen üzüldün. Bak, birkaç gün sonra forumda 1. yılını kutlayacaksın. Sonra ödüllerde jüri üyeliği yapıyorsun. Bence çok başarılı bir üyesin, ama bu yarışmada şans yüzüne gülmedi. Lütfen en kısa zamanda iyileş ve o güzel yorumlarınla forumu neşelendir... :(

Yabancı şarkılara biraz önyargılı davranıldığı ortada. Bir de sırf sanatçının ismine göre puan verenler de var. Mesela takmışlar Beethoven elenecek de elenecek. Şimdi isterse dünyanın en iyi bestesiyle yarışalım, nasıl olsa elenecek deyip dinlemeden 1 puan verecekler var.

Ne diyelim renkler ve zevkler tartışılmazmış. Bana göre açık ara Ludwig Van Beethoven en kalitelisi, adı yeter. Üstelik 9.senfoniyi baştan sona sağır olarak tamamen beyninin içinde yapmış. Kolay mı böyle bir eseri sağır yapmak? Başkasına göre Türk popçuLar Beethoven'dan daha iyi olabilir. Saygı aduyarım. Ama ikide bir "Beeathoven zaten haftaya elenecek niye bu hafta elenmedi o kim ki?" Anlamında iğnelemeler ve günah keçisi ilan etmeleri hiç hoş değil. Eğer 5 kişiden fazlası beni yarışmada görmek istemiyorsa çekilirim, zaten dinlemeden direkt 1 verecekleri için sorun olmaz. Cidden böyle itamlarla, "haftaya elenir, en kötüsü Beethoven" anlamında göndermelerle dolu bir etkinlikte bulunmak istemem.

"Beethoven bu hafta elenmezse haftaya en geç ondan sonraki hafta elenecek çünkü uzayıp kısalmaz bir isim forumda."

%100 elenecek bile olsa, daha şarkıyı seçmeden böyle kesin önyargıda konuşmak tüm durumu özetliyor. Evet kesin eleneceğim, durum ortada çünkü, günah keçisi belli. :)

tek kelimeyle yazıklar olsun olmaz böyle birşey ben @Cengo ya hatırlarmısınız bilmem anket sistemini duyar duymaz karşı çıkmıştım ve cengoyla tartışmıştık bile anket sistemi böyle olmasın demiştim daha doürusu böyle adaletsizlik olucağını adım kadar biliyordum tek karşı çıkan ben olmustum sisteme ve ne tesadüf içime doğmuş gibi ben elendim
şu şarkıların içinden sadece @xemrexxx şarkısından düşüktü şarkım
ve @Harunnn60 şarkısıylada başa baştı onun harici geriye kalan 13 şarkıdanda kat kat daha iyiydi benim parçam kat kat diyorum bakın @Tzira zaten altını çizmiş bu şarkı yurt dışında hayran kitlesi aşırı fazla olan ve aşırı popüler bir şarkıdır ben hep şunu söyledim benim şarkımı kimse dinlemedi dedim 4-5 kişi dışında dinleyen olmadı dedim
@denizz19 beni doğrular gibi geldi dediki ben oylama verirken dinleyememiştim şimdi dinledim avril diyorum dedi oylamada dikkatli dinlemediğini oyüzden düşük verdiğini itiraf etmiş oldu ve şimdi dinleyince avril diyorum dedi 4-5 kişi dısında kisme dinlemedi benim aşrkımı adım kadar eminim arkadaşlar bu şarkılar dinlenmiyorsa neye göre pun veriliyor allah aşkına dinlemediğinizbir şarkıya nasıl puan ve puan oylaması yaptınız daha doğrusu puanda vermediniz aslında kafadan 1 verip geçtiniz ozaman ortaya şu çıkıyor
1 herkes anlaştığı üyelerle puan verme olayı yapmış
2 sadece şarkıcıların adına bakılmış
ben 1 yıldır forumdayım nekadar kişilikli çocuklar var diyorum sizleri savunuyorum çevremdeki kızlara bile anlatıyordum ama şimdi anladımkı benim cengoya itiraz etmem doğruymuş adaletsizlik çıktı ortaya beni hayal kırıklığına uğrattınız elinizi vicdanınıza koyup şu şarkıyı dinleyin vicdanınız bakalım rahat edicekmi şu listeyi internete yayın televizyonlara verin 2014 yılının komedisi seçilir 2015 geçmeden hemen verin bu listeyi 2014 yılının komedisi seçilsin belki basit bir yarışma ama kul hakkı yediniz hakkımıda helal etmiyorum dün yemek yemeden yarışmanın bitmesini bekledim bitince üzüntüden yiyemedim bu sabahta öyle dünden beridir hayattan zevk bile almıyorum :T bu heyecanı yaşayamadan hemen dışarıda kaldım :T
yeminle hasta olmuş durumdayım şuan üzüntüden başım çatlıyor :T

@Ahmad @sürgünüm @sokak sanati @HachiKo @denizz19 @gözlemci @-potterhead- @Tolstoyevski @Çiğdem- @Tzira @beyazsoy @xemrexxx @BesaleT @aserat54 @Billy Kane @Yiğitt @hayret bi şey @kaan955 @batuhankaralar @Harunnn60 @OzaN
@destere @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi
son kısmına çok üzüldüm gerçekten :( bu kadar takma kafana sonuçta önceki başarıların var , favori üyelikte yarı finale çıktın , başka bir yarışmada jüri üyesisin:)

bence @Cengo senin moralini düzeltmek için jürü üyeliği teklifi yapar diye düşünüyorum :X hem bu sayede yarışmadan zevk alırsın hemde oylamanın adil olmadığını düşündüğün için kendin adil bir şekilde oylarını vererek herkese gösterirsin

@Cengo rica etsek çiğdemi jüri üyeliği teklif edersen çok seviniriz :X

Yabancı şarkılara biraz önyargılı davranıldığı ortada. Bir de sırf sanatçının ismine göre puan verenler de var. Mesela takmışlar Beethoven elenecek de elenecek. Şimdi isterse dünyanın en iyi bestesiyle yarışalım, nasıl olsa elenecek deyip dinlemeden 1 puan verecekler var.

Ne diyelim renkler ve zevkler tartışılmazmış. Bana göre açık ara Ludwig Van Beethoven en kalitelisi, adı yeter. Üstelik 9.senfoniyi baştan sona sağır olarak tamamen beyninin içinde yapmış. Kolay mı böyle bir eseri sağır yapmak? Başkasına göre Türk popçuLar Beethoven'dan daha iyi olabilir. Saygı aduyarım. Ama ikide bir "Beeathoven zaten haftaya elenecek niye bu hafta elenmedi o kim ki?" Anlamında iğnelemeler ve günah keçisi ilan etmeleri hiç hoş değil. Eğer 5 kişiden fazlası beni yarışmada görmek istemiyorsa çekilirim, zaten dinlemeden direkt 1 verecekleri için sorun olmaz. Cidden böyle itamlarla, "haftaya elenir, en kötüsü Beethoven" anlamında göndermelerle dolu bir etkinlikte bulunmak istemem.

"Beethoven bu hafta elenmezse haftaya en geç ondan sonraki hafta elenecek çünkü uzayıp kısalmaz bir isim forumda."

%100 elenecek bile olsa, daha şarkıyı seçmeden böyle kesin önyargıda konuşmak tüm durumu özetliyor. Evet kesin eleneceğim, durum ortada çünkü, günah keçisi belli. :)

Dediğimi yine yanlış tarafa çekmişsin. Ama sorun değil.:X Görmek istemiyorum diyede durum yok herkesin kalmasını isterim.

[HASHTAG]#cigdemjuriolsun[/HASHTAG] .:Z

bende onu diyorum şarkılar dinlenmiyor avrilde kimmiş brış mançı türkiye sıratı diyip avrile 1 barışa 15 verilerek gidiyor olmaz öyle şey tanıyıp tanımamak önemli değil parçaları dinlersin karar verirsin benim için rahat bak herkes bethovona 1-2 puan verirken
ben sana 7 puan vermişim eğer 6 verseydim ben geçicektim seni yanı ben sana verdiğim puan yüzünden elenmişim adalet budur bence ben kafadan 1 puan vermedim dinledim 7 verdim belkı oyüzden elendim ama içim rahat en azından

[HASHTAG]#cigdemjuriolsun[/HASHTAG]

@Tolstoyevski Beethoven 9.senfonin değerini biliyor buradakiler :), kendi adıma sen mesajlarında sürekli 9.senfonin değeri bilinmiyor tarzı mesajların var bu yarışmadaki amaç zevkimize hitap eden şarkılara yüksek vermek :)yani 9.senfonin değeri yokmuş gibi bir algı ortaya çıkarıyorsun mesajlarında alakası yok :X

@Cengo ayrıca sen bana düellolara halk katılıcak dedin düello oyüzden farklı olucak herkes oy vericek dedin ama düeelloyu yarışmacılara oylatmıszın yarışmacılar zaten kafasına beni elemeyi koymuşlar en azından halkta katılsaydı adaletli kişilerden oy alırdım herkes katılıcak diyipte bana ön yargılı olan kişilere oy verdirtmişşin hanı herkes oy vericekti

@Çiğdem- bence de öyle tümüyle dinleyip adil puan veren, işi stratejiye vurmayanlar son sıralarda yer aldı bizim gibi. Tabi oyunun bir amacı da strateji, o yüzden stratejik davrananlara lafım yok.

Mesela Avril'e en yüksek puanı ben vermişim yanlış hatırlamıyorsam, 11 puan. Puanlama yaparken asla şundan kısayım şuna ekleyeyim, şunla yarışabileceğim için düşük vereyim, şuna yüksek vereyim demedim. Sadece kulağımın beğendiğine göre oy kullandım. O yüzden önümüzdeki haftalar benim oylamam yüzünden beni geçti gibi cümleler kurmayacağım, varsın geçen geçsin Beethoven'ın kalitesini etkileyecek değil? Aynı şeyi Avril için de söyleyebiliriz.

Keşke üyeler değil de sadece 5-6 jüri oy kullansaydı, öyle daha adaletli olurdu. "Geçen hafta bana düşük vermiş şimdi de ben ona düşük vereyim" anlayışında ister istemez olmaz mı sizce hiç kimse?

@Harunnn60 hep dediğim gibi renkler ve zevkleri tartışmak anlamsız. Değeri bilinse de en fazla 1 alan eser oldu çünkü öznel bir tercih, saygı duyarım. Bana göre 1 puanlık şarkı başkasına göre 15lik olabilir, sonuçta herkes tek tip sevecek değil? :)

@Çiğdem- bence de öyle tümüyle dinleyip adil puan veren, işi stratejiye vurmayanlar son sıralarda yer aldı bizim gibi. Tabi oyunun bir amacı da strateji, o yüzden stratejik davrananlara lafım yok.

Mesela Avril'e en yüksek puanı ben vermişim yanlış hatırlamıyorsam, 11 puan. Puanlama yaparken asla şundan kısayım şuna ekleyeyim, şunla yarışabileceğim için düşük vereyim, şuna yüksek vereyim demedim. Sadece kulağımın beğendiğine göre oy kullandım. O yüzden önümüzdeki haftalar benim oylamam yüzünden beni geçti gibi cümleler kurmayacağım, varsın geçen geçsin Beethoven'ın kalitesini etkileyecek değil?

Keşke üyeler değil de sadece 5-6 jüri oy kullansaydı, öyle daha adaletli olurdu. "Geçen hafta bana düşük vermiş şimdi de ben ona düşük vereyim" anlayışında ister istemez olmaz mı sizce hiç kimse?

@Harunnn60 hep dediğim gibi renkler ve zevkleri tartışmak anlamsız. Değeri bilinse de en fazla 1 alan eser oldu çünkü öznel bir tercih, saygı duyarım. Bana göre 1 puanlık şarkı başkasına göre 15lik olabilir, sonuçta herkes tek tip sevecek değil? :)

avrilin bu düşük parçasına bakma öyle hrika parçaları varki önümüzde haftalar kullanıcak ve garanti 1.olabilicek parçalar vardı avrili tanıyanlarda oyüzden bana vermemiş
senide öne çıkarmıslarki senide haftaya nasılsa eleriz diye düşünüyorlar
avrili bu hafta eleyelim yüksek parçaları bize sıkıntı yaratmadan gönderelim demişler
senide zaten diğer hafta bethovonıda eleriz nasılsa diye düşünüyorlar

avrilin bu düşük parçasına bakma öyle hrika parçaları varki önümüzde haftalar kullanıcak ve garanti 1.olabilicek parçalar vardı avrili tanıyanlarda oyüzden bana vermemiş
avrili bu hafta eleyelim yüksek parçaları bize sıkıntı yaratmadan gönderelim demişler
neyse takma kafana bu kadar :X

[HASHTAG]#cigdemjuriolsun[/HASHTAG]

Kız ne ara düşündün bu kadar şeyi.:F Bence kimse kötü niyetli değil. Seçimin riskti zaten bunu sende biliyorsun.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...