- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
10 -10 daha@Çiğdem- i tebrik ederim buraya kadarmış. Düelloda Beethoven değil ben yenildim, sonuçta dünkü üyeyim![]()
Bunu söylemek için çok erken.@Çiğdem- i tebrik ederim buraya kadarmış. Düelloda Beethoven değil ben yenildim, sonuçta dünkü üyeyim![]()
Dürüstçe oylarımı kullanacağım. Sen benim beğendiğim şarkıları yolla ben sana yine tam puan veririm tabi diğer şarkıların güzelliğine göre. Seninle finale kalmak istiyorum iyi reyting kırarır.tez vakitte kellesi vurulmalı bunun![]()
Ee nasıl şarkı ve oy yollayacakmış3 hafta kadar olmayacakmış buralarda...![]()
Bilmiyorum, profiline öyle bile öyle yazmış. Şarkı ve oy yollayacak büyük ihtimal, ama çok da aktif olmayacakmış...Ee nasıl şarkı ve oy yollayacakmış![]()
tamam sen bana 15 point vermeye devam et sana sıla konserlerine kombine bilet alıcamDürüstçe oylarımı kullanacağım. Sen benim beğendiğim şarkıları yolla ben sana yine tam puan veririm tabi diğer şarkıların güzelliğine göre. Seninle finale kalmak istiyorum iyi reyting kırarır.![]()
O zaman sorun yok.Bilmiyorum, profiline öyle bile öyle yazmış. Şarkı ve oy yollayacak büyük ihtimal, ama çok da aktif olmayacakmış...![]()
Barış sevdiğim bir isim. Birkaç şarkısı var daha güzel sevdiğim ama onları seçebilecek misin bu önemli.tamam sen bana 15 point vermeye devam et sana sıla konserlerine kombine bilet alıcam![]()
@Çiğdem- i tebrik ederim buraya kadarmış. Düelloda Beethoven değil ben yenildim, sonuçta dünkü üyeyim![]()
Elenmek istiyorsan çekil demiştik dün.En azından yarışmak isteyenler elenmez.Ben Avrill diyorum lakin Bethowen da kötü değil her ikisinide seçiyorum ayrıca bu ne yaa elenmemişim hay aksi şeytan , neyse haftaya elenecek bir parça bulurum![]()
Elenmek istiyorsa oylama kapanabilir...Elenmek istiyorsan çekil demiştik dün.En azından yarışmak isteyenler elenmez.