Kanal D Urfalıyam Ezelden - Dizi Yorumları

Dizi gayet güzeldi olan Dolunay Soysert'e oldu, Cemal le,Ceylan en sonunda öpüşerek aşklarını ilan ettiler. [emoji7]

9.bölümü şimdi izledim gerçekten yine güzel bir bölüm olmuş. Selva'nın çaresizliği bir o kadar üzücü, bir o kadar sevindirici ne bileyim ama ben Ceylan yerine Selva'nın mutlu olmasını istiyorum nedense. :A

10.bölüm nasıl yükselmemiş ilginç yani gerçekten. Oya Doğan'ın dediği gibi bu dizinin günü kesinlikle hafta içi olmalı ama Star'ın diğer günleri dolu şuan. Dizinin şuan ki potansiyeli en az 5 çünkü senaryodan tutun, oyunculuklara kadar çok sağlam ilerliyor. Özellikle Dolunay Soysert ve Settar Tanrıöğen gerçekten harikalar.

10.bölüm nasıl yükselmemiş ilginç yani gerçekten. Oya Doğan'ın dediği gibi bu dizinin günü kesinlikle hafta içi olmalı ama Star'ın diğer günleri dolu şuan. Dizinin şuan ki potansiyeli en az 5 çünkü senaryodan tutun, oyunculuklara kadar çok sağlam ilerliyor. Özellikle Dolunay Soysert ve Settar Tanrıöğen gerçekten harikalar.
Aslında giderayak Aramızda Kalsın ile yerini değiştirseler iki dizi de karlı çıkabilir belki... :)

Urfalıyam Ezelden'e yarar evet ama Aramızda Kalsın için de iyi olur aslında haklısın. :)
Urfalıyam Ezelden hafta içi dizisiyse Aramızda Kalsın ise tam bir hafta sonu dizisi. Hem Cumartesi günü doğru düzgün bir komedi dizisi bile yok. Gerçi biteceği için bu saatten sonra çok geç, ama giderayak denenebilir bence... :)

Son düzenleme:
Urfalıyam Ezelden hafta içi dizisiyse Aramızda Kalsın ise tam bir hafta sonu dizisi. Hem Cumartesi günü doğru düzgün bir komedi dizisi bie yok. Gerçi biteceği için bu saatten sonra çok geç, ama giderayak denenebilir bence... :)
Aramızda Kalsın bitene kadar Cumartesi'de kalsın bence de aslında denenmekten zarar çıkmaz. Perşembe günü total boşluğu halâ var. :)

10.bölümü şimdi bitirdim. Dizi tam kıvamında, duygusallığın, mizahın olduğu bir bölüm olmuş. İyice karışacak işler. Böyle iyi ilerleyen ve vermek istediği mesajı iyi iletebilen dizileri seviyorum. :)

Urfalıyam Ezelden çok sağlam bir proje. Emeği geçen tüm ekibe teşekkürler. Gönül isterdi ki daha uzun süre izleyelim ama olmadı. Birazdan final bölümüyle ekranlarda. Kaliteli bir yapım için son kez [HASHTAG]#urfaliyamezelden[/HASHTAG]

Başladığında herkesin beklentileri standarttı, herkes klasik bir Doğu dizisinin çıkacağına emindi. Ama başlar başlamaz tüm farklılığını herkese gösterdi. Ancak ufak bir düşüş yaşadı ve Kanal D daha 5. bölümde onu postaladı...

Sonra ikinci bir fırsat geldi. Star'da devam edecekti bu sefer de. Olmadı. 22 Kasım'da başlayan yeni yolculuk, 1 ay sonra sona erdi maalesef. Hikayesi biraz tekrara girmeye başlasa da her anı içimize işliyordu ve devam etmeyi hak ediyordu.

Başta Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Menderes Samancılar, Meral Çetinkaya, Cahit Gök, Uğur Güneş, Güven Murat Akpınar, Mine Teber ve Zuhal Olcay olmak üzere tüm oyunculara, muhteşem rejileriyle Faruk Teber ve Şenol Sönmez'e, harika senaryoları ile Bülent İnal ve Sinan Tuzcu'ya, yapımcı Faruk Turgut'a ve dizide çalışan herkese böyle kaliteli bir yapım izlettikleri için çok teşekkür ederiz. Sizi unutmayacağız... #urfalıyamezelden

(Kanal D ve Star'a ise teşekkür yok, kusura bakmasınlar.)

21:00 yeni bölüm [HASHTAG]#urfaliyamezelden[/HASHTAG] başladı harikasınız. :)

21:16 reklam :(

Son düzenleme:
Final değil bu bölüm kesinlikle :( Normal bir bölüm gibi bölüm süper ama sona bağlanamadan zoraki final. :(

Hakikaten güzel diziydi beeee yazık ettiler

Cemal vurulacak

Ohaaaaaaa kız gitti

Forum İstatistikleri

Konular
176,549
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy