O zaman yazmak da benim için daha keyifli olacak...Ben de gerçekte pısırığın tekiyimdir ha, benim tam tersim bir karakteri okumak benim için çok eğlenceli olacak.![]()
tatlım sen hangi roldesin bu dizide başka bir adın dahamı vardı yoksaAaa bu bölümde ben varım, yalnız sadece Iraz ismini kullanıyorum normalde ama olsun.![]()
Yalnız taksiye binmek için savaş verip sonra da binememem tam benim yaşayacağım türden bir olay olmuş.
Ayrıca Nihal'in Çiğdem'e parlakçı demesi güldürdü.
Bu bölümü beğendim, geçen bölüme göre çok daha iyiydi. İkizler ve erkek arkadaşları olmayınca daha iyi olmuş sanki. Bakalım Umut'u bulabilecek miyim.![]()
Senin yorumuna cevap olarak da yazdım, ama sen okuma zahmetinde bulunmadığın için görememişsin tabii. @Tzira, Umut'un (@sokak sanati) İtalya'dan Türkiye'ye gelen eşini canlandıracak...tatlım sen hangi roldesin bu dizide başka bir adın dahamı vardı yoksa![]()
yok ben onun yorumundan bu bölümdede oynamış gibi anladımda oyüzden sordum🙂🙂Senin yorumuna cevap olarak da yazdım, ama sen okuma zahmetinde bulunmadığın için görememişsin tabii. @Tzira, Umut'un (@sokak sanati) İtalya'dan Türkiye'ye gelen eşini canlandıracak...![]()
yok ben onun yorumundan bu bölümdede oynamış gibi anladımda oyüzden sordum🙂🙂
@Tzira senden rol icabı nefret ediyorum kusura bakma.![]()
aaa o kadın sensin demek cnmBu bölümde de varım zaten, Deniz ile taksi kavgası yapıyorum.
Valla bakalım gidişata göre ben de kendimden nefret edebilirim.![]()
Doğru düzgün okumuyorsun, sonra bana suç atıyorsun...aaa o kadın sensin demek cnm
ayy ne bileyim cnm bu @aserat54 adını kullanmamış kadın olarak geçince sen olduğunu anlayamadım halıyle orada ufak adın geçmiş gerçi ama oan okuyunca fark etmemişim![]()
Bu bölümde de varım zaten, Deniz ile taksi kavgası yapıyorum.
Valla bakalım gidişata göre ben de kendimden nefret edebilirim.![]()
Merak etme, beklentilerinizi boşa çıkarmayacağım, ilerleyen bölümler de sürprizli olacak. Ama istersen "çirkinleşmek" demeyelim buna...
Merak etme, beklentilerinizi boşa çıkarmayacağım, ilerleyen bölümler de sürprizli olacak. Ama istersen "çirkinleşmek" demeyelim buna...![]()
Bekle sen, bekle...Biraz abartılı kelime kullanırım biliyorsun.Neyse bekliyoruz.
İşler öyle işlemiyor canım...Diziden ayrılma kararı alıyorum.![]()
Hayal dünyandan uyandığın zaman haber ver...Sözleşmeyi fesedeceğim.![]()
Hayal dünyandan uyandığın zaman haber ver...![]()
Hapsedeceğim tabii, ne bekliyorsun?Zorla diziye hapsedecek beni.ss
Ben de çok çok teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim. Herkes kaliteyi ikizlerin olmamasına bağlıyor nedense. Bu gidişle onların rollerini azaltacağım gibi görünüyor. Teşekkürler, gelecek bölüme de şimdiden yorumunu beklerim @Billy Kane...Çok çok iyi bir bölüm olmuş. Diyaloglar çok başarılı çok beğendim. İkizlerin olmayışı diziyi kaliteleştirmiş demekki.Eline sağlık.