Aşkın Alfabesi - 11. Bölüm

Aaa bu bölümde ben varım, yalnız sadece Iraz ismini kullanıyorum normalde ama olsun. :D :D Yalnız taksiye binmek için savaş verip sonra da binememem tam benim yaşayacağım türden bir olay olmuş. :)

Ayrıca Nihal'in Çiğdem'e parlakçı demesi güldürdü. :)

Bu bölümü beğendim, geçen bölüme göre çok daha iyiydi. İkizler ve erkek arkadaşları olmayınca daha iyi olmuş sanki. Bakalım Umut'u bulabilecek miyim. :D
tatlım sen hangi roldesin bu dizide başka bir adın dahamı vardı yoksa (b)(b)(b)

Bu bölümde de varım zaten, Deniz ile taksi kavgası yapıyorum. :D

Valla bakalım gidişata göre ben de kendimden nefret edebilirim. :)
aaa o kadın sensin demek cnm :kiki::kiki::kiki:
ayy ne bileyim cnm bu @aserat54 adını kullanmamış kadın olarak geçince sen olduğunu anlayamadım halıyle orada ufak adın geçmiş gerçi ama oan okuyunca fark etmemişim :kiki::kiki:

Çok çok iyi bir bölüm olmuş. Diyaloglar çok başarılı çok beğendim. İkizlerin olmayışı diziyi kaliteleştirmiş demekki. :X Eline sağlık.

Çok çok iyi bir bölüm olmuş. Diyaloglar çok başarılı çok beğendim. İkizlerin olmayışı diziyi kaliteleştirmiş demekki. :X Eline sağlık.
Ben de çok çok teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim. Herkes kaliteyi ikizlerin olmamasına bağlıyor nedense. Bu gidişle onların rollerini azaltacağım gibi görünüyor. Teşekkürler, gelecek bölüme de şimdiden yorumunu beklerim @Billy Kane... :)