1 sezon değil demi 1 bölümcük sadece
aaa izlemekten vazmı geçtin 😱😱😱1 sezon değil demi 1 bölümcük sadece
Hayır,elbette izliyecem ama biliyorsun aşırı Türk dizisi izliyorum onları şimdi böyle 5-10-15 gibi düz hesap yapıp bırakıyorum Anca başlamam 1-2 haftayı bulur tamamen başlamam yoksa arada bakarım yine ,ama tam anlamıyla kendimi verememaaa izlemekten vazmı geçtin 😱😱😱
bu diziyi izle hiçbir dizi izleme yanı fantastik dizilerin en iyisi budur cnm diğer fantastik diziler süperntural çakmasıdır çünküHayır,elbette izliyecem ama biliyorsun aşırı Türk dizisi izliyorum onları şimdi böyle 5-10-15 gibi düz hesap yapıp bırakıyorum Anca başlamam 1-2 haftayı bulur tamamen başlamam yoksa arada bakarım yine ,ama tam anlamıyla kendimi veremem
Hayır niye atarlanıyorsun birden bire İzliyeceğim elbette 🙂bu diziyi izle hiçbir dizi izleme yanı fantastik dizilerin en iyisi budur cnm diğer fantastik diziler süperntural çakmasıdır çünkü
amann izlemezsen izleme @destere eroti dizilerini izle sen
osmanlıcada tek bildiğim şiir sümbülzade vehbi efendinin padişaha yazdığı şiirdir
özellikle bu şiiri türkçeye çevirebilmek için osmanlıca bilmek isterdim sümbülzade vehbi efendinin şiirini @xemrexxx nin muhteşem sülosuna armağan ediyoruz
diziye başlamadınmı daha yorumunu bekliyoruz özellikle ikinci bölümle ilgili yorumun bekleniyorO da osmanlı değil işte. Sonradan uydurulması olasılığı yuksek kekleri keklemek için uydurulmuş. Ömer hayyamin da böyle uydurma şiirleri var
@gözlemci polo izleyecek senide bekliyoruz kötü alışkanlıklarını bırak süpernaturmortla uğraşma marco poloya gelaaa izlemekten vazmı geçtin 😱😱😱
hep sen zehildin zaten @gözlemci yi1x3. Bölüm
harika bir bölüm daha
krallıklarda hanedanlıklarda imparatorluklarda saray dediğimiz an her türlü entrika akla geliyor artık saraylar entrika yuvası ? bu açıdan dediğin gibi My ye benziyor biraz @sokak sanati
ama bu my nin 10 misli daha kaliteli olanı daha gerçekçi olanı muhteşem bir gidişat var
cariye seçimi zaten harikaydıda ben polonun güreştiği kızıda bayağı sevdim meğersem kaidu nun kızıymış polo onunla bayağı bir güreşti oysaki geleneklere göre kızı yenen kişi kızın bekaretini alırmış ? kız gönüllü olarak poloya kendini armağan etti )
hatta polo fok yoluna gidiyorduda kız kurtardı parlağın totosunu
kubilay ın polo nun yalan söylediğini anladığında sinirden yandaki keltoşun kafasını ezdiği sahnede mükemmeldi
ayrıca kubilay han ın babasıyla ilgili anlattığı hikayede ilginçti güzeldi
son hanedanının veziri taarfından kubilaya gönderilen taklacı kız amacına ulaşırmı ulaşmazmı bilemem ama kızların dedikodularına bakılırsa kubilayın şeyi at bacağı akdar uzunmuş kız diyor umarım yılda bir bana sıra gelir
yaa işte @xemrexxx , elin kubilay hanı üçüncü bir bacak taşıyor şey olarak? senin sülüman ise bamyasıyla oynuyordu 4 sezon )
@Çiğdem- poloyu kaçırma bu son kez etiketleyişim yetiştin yetiştin yetişemedin kazana düştün artık )
ayrıca @Harunnn60 da başlayacaktı diziye ama pek sesi çıkmıyor
@gözlemci jane eyre den önce bu diziye bak mutlaka... bu dizi muhteşem gidiyor
diziye başlamadınmı daha yorumunu bekliyoruz özellikle ikinci bölümle ilgili yorumun bekleniyor
@gözlemci polo izleyecek senide bekliyoruz kötü alışkanlıklarını bırak süpernaturmortla uğraşma marco poloya gel
1x3. Bölüm
harika bir bölüm daha
krallıklarda hanedanlıklarda imparatorluklarda saray dediğimiz an her türlü entrika akla geliyor artık saraylar entrika yuvası ? bu açıdan dediğin gibi My ye benziyor biraz @sokak sanati
ama bu my nin 10 misli daha kaliteli olanı daha gerçekçi olanı muhteşem bir gidişat var
cariye seçimi zaten harikaydıda ben polonun güreştiği kızıda bayağı sevdim meğersem kaidu nun kızıymış polo onunla bayağı bir güreşti oysaki geleneklere göre kızı yenen kişi kızın bekaretini alırmış ? kız gönüllü olarak poloya kendini armağan etti )
kubilay ın polo nun yalan söylediğini anladığında sinirden yandaki keltoşun kafasını ezdiği sahnede mükemmeldi
son hanedanının veziri taarfından kubilaya gönderilen taklacı kız amacına ulaşırmı ulaşmazmı bilemem ama kızların dedikodularına bakılırsa kubilayın şeyi at bacağı akdar uzunmuş kız diyor umarım yılda bir bana sıra gelir
yaa işte @xemrexxx , elin kubilay hanı üçüncü bir bacak taşıyor şey olarak? senin sülüman ise bamyasıyla oynuyordu 4 sezon )
@Çiğdem- poloyu kaçırma bu son kez etiketleyişim yetiştin yetiştin yetişemedin kazana düştün artık )
diziye başlamadınmı daha yorumunu bekliyoruz özellikle ikinci bölümle ilgili yorumun bekleniyor
@gözlemci polo izleyecek senide bekliyoruz kötü alışkanlıklarını bırak süpernaturmortla uğraşma marco poloya gel
3. Bölümü izledim. Biraz sıkıcıydı ama daha anlaşılır olmuştu senaryo. Güzelleşiyor dizi git gide.
Az öncede bahsettiğim gibi MY'ye benzettim.
Mesela Çinli ajan Prensesin saraya girişi, Sandıktan kellenin çıkışını daha önce MY'de izlediğim şekilde gelişmişti.
O Çinli prenses yüzü çizerek her halde diskalifiye etti haremden. İlginç bir çakallık var.
Kardeş öldükten sonra biraz sululuk duymuş Kubilay. Ama hırsını iyi çıkardı. O kafa ezme sahnesi neydi.😱
Kubilay'ın kuzeninn kızı mı neyi oluryorsa o kız çok fenaymış. Çok güzel bir tavrı vardı ve tattum yani. Baya etkiledi güreşide. Güreş demişken güreşin böyle fantezilere dökülmeside ilginçti.
Bizim Çin taifeside hareketliydi. Çekirgenin Yardımcı ile konuşması ve Orduya olan konuşması baya ilgi çekiciydi.
Dizinin yorumlmadığım kısmı kalmadı galiba.
Hee...mavi prenses ve Marco'nun olayda ilgi çekici oldu. Orada yılanın atlaması falan ürkütücüydü.
Bölüme puanım 8.5/10 olsun yine. Dahada güzelleştiğine dair yorumlar okuyorum. beklenti artar.
Bu arada Moğal kültürü güzel anlatılmaya devam edilmiş. Ziyafet sahnesi ve Çinli prensin dışlanmasıyla ilgili konuda Kubilay ile oaln konuşması güzeldi.
ben şimdi yüklüyorum4'e ne zaman devam ediyoruz.
güreşen kızın ismi khutulun du o kızı ben kaptım.. sen şu taklacıyı al en iyisi
ben şimdi yüklüyorum
gerçekleri söyledim daha zehirlenmeden süpernaturmortla kaliteli dizilere yönlendireyim dedimhep sen zehildin zaten @gözlemci yi
nerde aynıydı my dekilerin sadece gögüs dekoltesini görünce bayram yapıyorduk bunlar daha özgür daha hoş daha bir dalbaşak dolaşıyorlarGüreşen kızı bende çok sevdim. Müthiş güzel.
MY ile cariye seçimi falan hep aynıydı.
ben @mrt-06 yı sende @gözlemci yi kendi tarflarımıza aldık 1-1 eşit durumdayız şuan cnm hahahahgerçekleri söyledim daha zehirlenmeden süpernaturmortla kaliteli dizilere yönlendireyim dedim
nerde aynıydı my dekilerin sadece gögüs dekoltesini görünce bayram yapıyorduk bunlar daha özgür daha hoş daha bir dalbaşak dolaşıyorlar
gerçekleri söyledim daha zehirlenmeden süpernaturmortla kaliteli dizilere yönlendireyim dedim
nerde aynıydı my dekilerin sadece gögüs dekoltesini görünce bayram yapıyorduk bunlar daha özgür daha hoş daha bir dalbaşak dolaşıyorlar
@mrt-06 nın zaten kaçacağını tahmin ettim o gün gotham izle dedim onun fantastikliğini beğenmedi anladımki mert daha fantazikler peşinde dolaşıyor
bana bayağı katkısı var o sahnelerin diziye ne kadar katkısı var bilemiyorumEvet bunlar biraz daha cesur. Ama çokda katkısı olmuyor diziye o sahneler artık.
onun adı atacan cnm@mrt-06 nın zaten kaçacağını tahmin ettim o gün gotham izle dedim onun fantastikliğini beğenmedi anladımki mert daha fantazikler peşinde dolaşıyor
bana bayağı katkısı var o sahnelerin diziye ne kadar katkısı var bilemiyorum
Su an değil işlerim var. bir kaç gün sonra topluca izlerim 15 dakikada sana yetisirim zati)))1x3. Bölüm
harika bir bölüm daha
biliyorum 15 dakikada 10 bölüm izleyeceğini ama o şekilde yorum kabul etmiyoruz tek saniyesini bile kaçırmayacaksın öyle çiş yapma süresi kadar bir süreyle bir sezon bitirirsen yorumunda kadük kalırSu an değil işlerim var. bir kaç gün sonra topluca izlerim 15 dakikada sana yetisirim zati)))
bu diziye seninde başlaman şartonun adı atacan cnm