Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Diziyi az önce izledim tek kelimeyle süper olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık süper bir iş çıkmış ortaya. Dizi osmanlıyı gerçekten en iyi şekilde anlatmış :) ben sadece engin altanin kılıç tutmasını beğenmedim biraz amatör gibi olmuş ama zamanla o da düzelir onun dışında oyunculuk, senaryo ve uyum süper olmuş.

Diziyi az önce izledim tek kelimeyle süper olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık süper bir iş çıkmış ortaya. Dizi osmanlıyı gerçekten en iyi şekilde anlatmış :) ben sadece engin altanin kılıç tutmasını beğenmedim biraz amatör gibi olmuş ama zamanla o da düzelir onun dışında oyunculuk, senaryo ve uyum süper olmuş.

Aynen Beğenmediğin şeyide Engin Altan iyi yapıyor bence.:) 😉

Aga bence iyi değilde orta yapıyor en azından ben öyle hissettim :) ama dizi süper bu açık ve net :)

Kalite üstüne kalite akıyor .Muhteşem Yüzyıl ilk sezonları içinde öyle demiştim ,bu dizi bu havayla giderse Ab'de 10 reytingin altına inmez tabi şimdiden konuşmak için erken ,3-4 hafta sonra herşey belli olur .Oyuncularda sağlam Engin Altan Düzyatan iyi oyunculuk sergilemiş ondan sonra Kaan Taşaner olsun ondan sonra vadideki Yakışıklı takma adındaki Serdar Deniz olsun rolünü çok iyi sergiliyor .Türk dizisi olarak şu an sadece Galip Derviş'e bakıyordum şimdi Dirilişte eklendi .

Ekli dosyayı görüntüle 42123 Nasıl buldunuz Esra Bilgiç'i?
Konya'ya böyle dönmek varmış kaderimizde,doğduğumuz büyüdüğümüz sarayda amcamın elinden ölmek.
@papuleoo @takas @Çiğdem- @Yasin93 @Yiğitt @Harunnn60 @beyazsoy @Maskeli Fedai @kvp-medya @Master.1000 @china_shangai @Polat Şaşmaz

Ben bastan beri beğeniyorum ilk deneyimi olsada hic sititmadi .. zaten başlamadan önce oyuncular baktım fazla bir bilgi yoktu bir kaç selfisi vardı internette))) bence bu dizide bayağı patlayacak kız

Dizi yarın bakalım Total grubunu da alıp oranlarını her grupta artırabilecek mi? :)
Güzel bir dizi ve umarım hakkını alır.. :)

çok güzel bir bölümle başladık ertuğrulun savas sahnelerine çalan müzik çok hoşuma gidiyor babacığımla birlikte tvden çok uzun zaman sonra birlikte ortak bir dizi takip ediyoruz annemde dahil yanı ailecek bizi tv başına çeken bir dizi oldu ertuğrul çok uzun zaman sonra :F:F

çok güzel bir bölümle başladık ertuğrulun savas sahnelerine çalan müzik çok hoşuma gidiyor babacığımla birlikte tvden çok uzun zaman sonra birlikte ortak bir dizi takip ediyoruz annemde dahil yanı ailecek bizi tv başına çeken bir dizi oldu ertuğrul çok uzun zaman sonra :F:F
kız geçen hafta konu coşuyodu bu saatlerde şimdi bir sen varisin:F