diziyi aşka ve hareme çevirmesinler hep savaş çizgisinde tutsunlar toteldede zirveyi alırlar bence 🙂🙂🙂
Aynen böyle devam ederse kesinlikle alır.
diziyi aşka ve hareme çevirmesinler hep savaş çizgisinde tutsunlar toteldede zirveyi alırlar bence 🙂🙂🙂
Aynen böyle devam ederse kesinlikle alır.
Diziyi az önce izledim tek kelimeyle süper olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık süper bir iş çıkmış ortaya. Dizi osmanlıyı gerçekten en iyi şekilde anlatmış ben sadece engin altanin kılıç tutmasını beğenmedim biraz amatör gibi olmuş ama zamanla o da düzelir onun dışında oyunculuk, senaryo ve uyum süper olmuş.
Aynen Beğenmediğin şeyide Engin Altan iyi yapıyor bence. 😉
Zamanla düzelir,süper olduğu ortada.Aga bence iyi değilde orta yapıyor en azından ben öyle hissettim ama dizi süper bu açık ve net
Bence iyi rol yapiyor yakinda Ertugrul Gazinin hanimi olacakEkli dosyayı görüntüle 42123 Nasıl buldunuz Esra Bilgiç'i?
Konya'ya böyle dönmek varmış kaderimizde,doğduğumuz büyüdüğümüz sarayda amcamın elinden ölmek.
@papuleoo @takas @Çiğdem- @Yasin93 @Yiğitt @Harunnn60 @beyazsoy @Maskeli Fedai @kvp-medya @Master.1000 @china_shangai @Polat Şaşmaz
Ekli dosyayı görüntüle 42123 Nasıl buldunuz Esra Bilgiç'i?
Konya'ya böyle dönmek varmış kaderimizde,doğduğumuz büyüdüğümüz sarayda amcamın elinden ölmek.
@papuleoo @takas @Çiğdem- @Yasin93 @Yiğitt @Harunnn60 @beyazsoy @Maskeli Fedai @kvp-medya @Master.1000 @china_shangai @Polat Şaşmaz
ilk fragman daha etkileyiciydi bence 🙂🙂🙂Merakla beklenen 2. Bölüm 2.fragmanı!
@Yiğitt @beyazsoy @papuleoo @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @china_shangai @kvp-medya @takas
Yarın dizimiz 10 reytinge çıkar bence,totali de alır.Merakla beklenen 2. Bölüm 2.fragmanı!
@Yiğitt @beyazsoy @papuleoo @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @china_shangai @kvp-medya @takas
kız geçen hafta konu coşuyodu bu saatlerde şimdi bir sen varisinçok güzel bir bölümle başladık ertuğrulun savas sahnelerine çalan müzik çok hoşuma gidiyor babacığımla birlikte tvden çok uzun zaman sonra birlikte ortak bir dizi takip ediyoruz annemde dahil yanı ailecek bizi tv başına çeken bir dizi oldu ertuğrul çok uzun zaman sonra
Aynen bu hafta kimse yok konu da.kız geçen hafta konu coşuyodu bu saatlerde şimdi bir sen varisin
kurtlar vadisi dısında diğer diziler çok yorum almıyor cnm ama şöyle birşey varkız geçen hafta konu coşuyodu bu saatlerde şimdi bir sen varisin
görücez bakalım ilk hafta çok yorum alabilirkurtlar vadisi dısında diğer diziler çok yorum almıyor cnm ama şöyle birşey var
kurtlar vadisinden sonra en çok fanı olan bu dizi forumdan baya izleyicisi var 🙂🙂🙂