aynen sinanla rasim bi ooo çektiler yarıldım zatenHatırladım @takas herşeyi cinselliğe çekiyorsan makinen bozuktur dedi.
Yolanthe vine'ı diyince Abdülkerim dışında hepsi coştu.![]()
Fenerbahçeyi ve takım-oda arkadaşı Arap İsmail'i savunması başka. Diğer takımlara karşı yorumu başka. Yoksa herkes tuttuğu takımı savunuyor Ahmet Çakar hariç. Çakar, bütün takımlara sallıyor.aga ercan mercan bilmem ben bu program ertem şener den sonra adam olmuştur göktuğ zamanlarında arada nadiren bakardım rezaletti
şimdi herşeyiyle tam oturmuş kadrosu müthiş abdülkerim centilmen falan değil be aga neyi centilmen adam bizim gibi fanatik ve bunu gösteriyor ama ben delikanlı ve adam olmasını seviyorum
Candan hanım pelikan benzetmesi son nokta zaten.aynen sinanla rasim bi ooo çektiler yarıldım zaten
adamların her saniyesi komik her saniyesinden bişey çıkar yani hangi birini söyleyeceğimi şaşırıyorumbunları izleyince komedi dizi-filmleri sarmıyor beni yapmacık çoğu çünkü bu adamlar doğal ve süperler
![]()
aga fanatiklik konusunda bizden farkı yok adamın yapma Allah aşkına fenerli herkesi sever gs li kimseyi sevmez ben o boyutta değilimFenerbahçeyi ve takım-oda arkadaşı Arap İsmail'i savunması başka. Diğer takımlara karşı yorumu başka. Yoksa herkes tuttuğu takımı savunuyor Ahmet Çakar hariç. Çakar, bütün takımlara sallıyor.![]()
hocanın müthiş benzetmeleri var ama ertem sincap benzetmesi bence de doğruydu ertem biraz alındı amaCandan hanım pelikan benzetmesi son nokta zaten.![]()
Orda Ertem Şener hocam bir sanatçıyla pelikanı birbirine nasıl benzetirsin gibi bişey söyledi. Abdulkerim Durmaz'ın yorumu kopardı beni.. Seni kınıyorum Ertem Şener, hocam haklı dedi.Candan hanım pelikan benzetmesi son nokta zaten.![]()
aynen hocayı biraz serbest bırakmaları lazım ki şovunu yapsın bazen sıkıyolar dediğin gibi o da küsüyor konuşmuyorAma hocayı bazen çok sıkıyor Ertem ve Sinan adam sevmek zorunda mı sevmiyorum diyor hocam olur mu demeye başlıyorlar.
Aynen ya Sinan Engin şaştı cumartesi olmaz Rasimle gidin diyor.adamla cumartesi program yapacaklar haberi yok bişeyden bunlar harbi komedi yabi de davetiye bastırdık diyo ertem ya adamın hayati bi işi varsa insan hiç mi söylemez program olmasa söylemeyecek bile
aynen hocayı biraz serbest bırakmaları lazım ki şovunu yapsın bazen sıkıyolar dediğin gibi o da küsüyor konuşmuyor![]()
ama adamların teknik ekibi harbi süper çalışıyor herşeyi buluyolar herkes bağlanıyor çok iyi çalışıyolar tebrik etmek lazımAynen ya Sinan Engin şaştı cumartesi olmaz Rasimle gidin diyor.
Hocayı tanımamışlar Fatih Terim'i eleştirirken eleştirme dediler daha fazla eleştirdi adama ters tepiyor.Ama motosikletli resimi nerden bulmuşlar hoca tam motorları kaldırırım derken.
![]()
Aynen gırgır şamata ama hocanın yorumları çok doğru o motorcular hakkındaki yorumlarına sonuna kadar katılıyorum. 1-2 ay önce bizim burda yaşlı adamın tekine çarptı bu dominos'un bi adamı hiçbişey olmamış gibi yoluna devam edecek taksiciler linç edecekti adamı.ama adamların teknik ekibi harbi süper çalışıyor herşeyi buluyolar herkes bağlanıyor çok iyi çalışıyolar tebrik etmek lazım
ya orda öyle motora oturmuştur sürdüğünü sanmıyorum ama sonuna kadar haklı hoca gerçekten çok sağlam adam aslında bakma bazen herkese sallayıp abarttığına
saçma sapan giyinenlere alkol vs. alanlara saçma sapan işler yapanlara çok fena kıl oluyor aynı bende öyle düşünüyorum o yüzden hocayı son derece takdir ederim
bu adamlık yönünden abdülkerim ve hoca çok iyiler![]()
aynen motor çok tehlikeli bundan 3 sene önce gözümün önünde kaza yaptı motorlu bi adam hafif bi dengesini kaybetti kaç metre sürüklendi adam çok tehlikeliAynen gırgır şamata ama hocanın yorumları çok doğru o motorcular hakkındaki yorumlarına sonuna kadar katılıyorum. 1-2 ay önce bizim burda yaşlı adamın tekine çarptı bu dominos'un bi adamı hiçbişey olmamış gibi yoluna devam edecek taksiciler linç edecekti adamı.![]()
Oha hahaha
Aynen bende çok seviyorum o sözünü adam süper komik yaAhmet Çakar'ın lan diye bağırması tam arşivlik.![]()