Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

ROK'dan Sinan Engin'e Uzaylılar pırıl pırıl mıdır? :)

Ahmet Çakar: Gözleri birbirine yakın insanların uzaylı olma ihtimali var. ROK : Zekeriya Beyaz bağlansın.Uzaylı mı açıklasın..

Efsanevi bölümdü

Son düzenleme:
Uzaylılardan sonra zirve yaptı program.Hayatımda böyle absürt komedi görmedim.Allah bu programı çekenden razı olsun.:D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

:D Ya beyler uzaylı konusu efsaneydi ya. Sırf o 40 dakikada yeter de artar bile. :D Uzaylılar benim de özel ilgi alanımdır Ahmet hocam. Bu 51.bölgeye falan ilgiliyim baya. Ayrıca 20.yy'a kadar gelişmeyen teknoloji 1900'lerden günümüze bu kadar nasıl gelişti? Uzaylılar tarafından kaçırıldığı iddia edilen insanlar var uzaylılar bu insanları inceleyerek insan kılığına girmiş olabilirler mi? Kafamdaki tek soru işareti Kur'an'ı Kerimdi. Ertem Şener o soru işaretini de kaldırdı gibi Kuranda geçiyor gibi bişey söyledi. :)

Cumartesi günü bırak Ertem Sinan Engin'i. Al Ahmet hocayı 3 saat uzaylı ve Saddam'ı tartışın. :D

Bu arada şu da dikkatimi çekti: Ahmet Hoca ve ROK ciddi ciddi bilgili adamlar.Hatta hoca bir ara Under The Skin'den Erich von Danniken'den bahsetti.

Uzay sahnesi. :D

Bu arada şu da dikkatimi çekti: Ahmet Hoca ve ROK ciddi ciddi bilgili adamlar.Hatta hoca bir ara Under The Skin'den Erich von Danniken'den bahsetti.

Rasim'in öyle boş yaptığına bakma baya bilgili belki de aralarında en bilgilisi. :)

Ahmet Çakar'ın bilgili olduğunda hemfikiriz ama ROK'un bilgili olduğunu nerden çıkardın? :)

ROK bilgili adam. Görüşlerine pek katılmam ama biliyor adam. :) Biliyor ama işine geldiklerini söylüyor bir de.

ROK bilgili adam. Görüşlerine pek katılmam ama biliyor adam. :) Biliyor ama işine geldiklerini söylüyor bir de.
Köşesinde yazdığı konular sınırlı toplasan 5'i geçmez. ergenekon, darbe, chp, balyoz gibi günümüzün popüler lafları parantezine aldığımızda ortaya boş küme çıkartan kişidir. Ayrıca televizyonda tartışma adabından haberi yok. karşılarındakini hiç dinlemeyip sürekli laflarını bölüyor. :)

Köşesinde yazdığı konular sınırlı toplasan 5'i geçmez. ergenekon, darbe, chp, balyoz gibi günümüzün popüler lafları parantezine aldığımızda ortaya boş küme çıkartan kişidir. Ayrıca televizyonda tartışma adabından haberi yok. karşılarındakini hiç dinlemeyip sürekli laflarını bölüyor. :)
Belli bir kısma yaranmak için öyle yapıyor yani o yüzden köşe yazıları sınırlı. Yoksa konuşmaları falan boş ama beyni zehir gibi herşeyi biliyor benim şahsi düşüncem o yönde. :) Ha çok bilmek önemli midir orası ayrı doğru bilmek lazım tabii ki.

dün foruma girmedim sırf programa konsantre oldum süperdi ya süper ötesiydi
yine son 1 saat uçtular hoca yine uçurdu programı :d

saddam bence de ölmedi

ahmet çakar felaket bilgili bi adam belli oluyor zaten

Ahmet Çakar da şov yapıyor ya programın bitimine doğru erken ayrılırken stüdyo karardığında gülerek çıkıyor dikkatli bakın. :D

Ahmet Çakar da şov yapıyor ya programın bitimine doğru erken ayrılırken stüdyo karardığında gülerek çıkıyor dikkatli bakın. :D
tabi aga ya şov yapıyor :D
yeri geldiğinde şov yeri geldiğinde futbol ayarlıyor
sinan engin ve abdülkerim tamamen doğallar ana göre :d

rasim ozan tamam komikti falan filan ama bence suyunu çıkardı adam sırf makara yapmaya gelmiş futbolla alakası yok biz zaten makara istiyoruz ama her konuyu cıvıklaştırması beni o kadar da güldürmüyor
ahmet çakar ve sinan engin favorilerim

929299ad3a23c46a5bdbeeb1e4c16b86.jpg

Bu andan sonra gülmekten gözümden yaş geldi ya.[emoji2]

Haydar Dümen sahnesi efsane ötesi oldu ya. :D Daha önce komedi dizi ve filmlerinde bu kadar gülmedim. :D

O SAÇLAR KESİLECEK!!!

B5fjPAUCAAAT1_G.jpg