2015 Altın Küre Adayları Belli Oldu!

her bölümü ayrımı değerlendiriliyor toptan bir sezonki üç bölümü birdenmi değerlendiriliyor ?

katılıyorum konu değişse bile isim aynı yapım şirketi aynı olduğu için normal dram dizileri kategorisinde yarışmalı :)
öyle diyoruz ama dram kategorisindede çok dizi var ordada bir çok kaliteli dizi arada sıkışıp yok oluyor onun için senin şu homeland la hoc u bir kaç yıl ödül törenlerinden uzaklaştırmaları şart :)
Bence tam tersi mini-dizi olmaları lazım. Yani Altın Küre doğru yapıyor ama diğer bazı ödüller yanlış yapıyor. Her sezonu ayrı dizi işte. Her sene farklı oyuncuların olduğu dizileri normal dizilerle bir tutmak mantıklı değil. :)

Yok her bölüm ayrı değil tek bir bölüm seçiyorlar onunla başvuruyorlar. :)

her bölümü ayrımı değerlendiriliyor toptan bir sezonki üç bölümü birdenmi değerlendiriliyor ?

katılıyorum konu değişse bile isim aynı yapım şirketi aynı olduğu için normal dram dizileri kategorisinde yarışmalı :)
öyle diyoruz ama dram kategorisindede çok dizi var ordada bir çok kaliteli dizi arada sıkışıp yok oluyor onun için senin şu homeland la hoc u bir kaç yıl ödül törenlerinden uzaklaştırmaları şart :)
Bu yıl Breaking Bad olmadığı için bir çok ödül paylaşılacak. Tabi o olsada ödülleri yine toplasa isterdim orası ayrı. :)

@OzaN Taylor Schilling geçen yıl 'En İyi Drama Kadın Oyuncusu' olarak aday olmadı mı ben yine ödül törenlerini mi karıştırıyorum. (b)

Son düzenleme:
Bu yıl Breaking Bad olmadığı için bir çok ödül paylaşılacak. Tabi o olsada ödülleri yine toplasa isterdim orası ayrı. :)

@OzaN Taylor Schilling geçen yıl 'En İyi Drama Kadın Oyuncusu' olarak aday olmadı mı ben yine ödül törenlerini mi karıştırıyorum. (b)
Evet doğru, bu yıl da en iyi komedi kadın oyuncusu adayı oldu. Bence geçen yılki yeri daha doğruydu ama komediye geçtiler daha fazla adaylık alma adına. :)

Çoğu seçimi beğendim sadece Interstellar'ın sadece 1 dalda aday olması ve Patricia Arquette dışında beni üzen bir şey yok.Boyhood'a bir şey demiyorum artık alsınlar başlarına çalsınlar.

breaking bad olsada keşke her türlü ödülü silip süpürse onun gibi dizi gelmeyecek :)

oylar viola teyzeye @destere çatlasın:F
senin mobilet totolu viola her türlü ödüle atlıyor umarım eli boş döner :)

O kadar çok kategori var ki, herkese verilmiş gibi bir şeyler. :D

Kış Uykusu rüyamız bitti sanırım. :(

SAG ve Altın Küre'den sonra, Oscar'daki o belirsizlik gitmiş gibi duruyor.

O kadar çok kategori var ki, herkese verilmiş gibi bir şeyler. :D

Kış Uykusu rüyamız bitti sanırım. :(

SAG ve Altın Küre'den sonra, Oscar'daki o belirsizlik gitmiş gibi duruyor.
Yok ya Kış Uykusu için hiçbir şey bitmedi. Oscar'ın yabancı film kategorisi çok tuhaf geçen yıl gördük her yerden ödül veya adaylık alan The Past ilk 9'a giremedi. Hiç duymadığımız Kamboçya filmi ilk beşe girdi. :) Bakalım Cuma günü açıklanacak 9 filmlik liste. Tabii buralardan da bir şeyler kapsak iyi olurdu ama sağlık olsun. :(

herkese merhaba :X
dershaneden yeni geldim evde osta gazatesini okuyordum birde ne göreyim
modern family hiç adaylık yokmuş , ilk kez oluyormuş böyle birşey :)
sonra posta gazetesi abartmış dizinin miladı doldu filan demiş :T:

@OzaN @destere @Forumdash

herkese merhaba :X
dershaneden yeni geldim evde osta gazatesini okuyordum birde ne göreyim
modern family hiç adaylık yokmuş , ilk kez oluyormuş böyle birşey :)
sonra posta gazetesi abartmış dizinin miladı doldu filan demiş :T:

@OzaN @destere @Forumdash
Şurada yazmıştım konuyla ilgili: https://fav10.net/forum/threads/2015-altın-küre-adayları-belli-oldu.240708/page-3#post-2203928

En son Emmy'yi kazandı, Emmy'lerde yine en iddialı dizilerden olacaktır. :):)

Bu arada ilginç bir bilgi vereyim. Modern Family yıllar sonra sıfır çekti hiçbir adaylık alamadı. Peki neden?

Modern Family'nin geçen sezonda bir bölümünde bir diyalog geçti. Dizideki bir karakter bir yapımcı gibi bir şeyin Altın Küre kazanmış biri olduğunu söyledi. Diğer karakter ise "Oscar kazanılır, Altın Küre satın alınır" dedi.

Bence bunun üzerine diziyi attılar. Bir anlamda kendileri kaşınmış oldular.

Tabii bu bence bir göndermeydi çünkü Emmy'de Modern Family ödüle boğulurken Altın Küre'de Glee'ye falan veriyorlardı ödülü. Tabii yine de Modern Family'nin de Altın Küre'de en iyi dizi ödülü kazanmışlığı vardı...

Emmy'de kazanamadı. :)
hmm şimdi anladım :X kendileride laf sokmuşlar ama :D

bu arada posta gazetesi baya yabancı dizi haberi veriyor :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr